اموزش دریبلها هم به صورت عکس هم ویدیو توی این فهرست هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش دریبلها هم به صورت عکس هم ویدیو توی این فهرست هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نور شدیدی که کنار دروازه ها هست خیلی ها باهاش از جمله خودم باهش مشکل دارم ملال اور شده ولی من یه تحقیق کوچولو انجام دادم که البته هنوز قطعی نیست...بین چند تا از رفقا که این بازی رو گرفتن پرسیدم و یکی میگفت مشکل نور نداره یکی میگفت داره البته بازی از دو شرکت متفاوت بود پس به این نتیجه میرسیم بعضی از نسخه ها مشکل دارن و یا کارت های گرافیک با این بازی مشکل داره که فکر نکم مشکل خاصی باشه در کل اگر باز عزیزی اطلاعات تکمیل تری بزاره تا ما رو از این توهم در بیاره ممنون میشم.
باید کپیش کنی توی محل نصب بازی و پوشه ی img .
بعد توی بازی برو و قسمت setting بعد languege بعد COMMENTARY و بعد زبان ایتالیایی رو انتخاب کن .
وقتی میری توی آنلاینش آدرسشو میده واسه دانلود . کرکش بیاد شاید آنلاینش ردیف شه![]()
پست ادیت شد.
Last edited by FGi; 02-11-2009 at 14:48. دليل: بعد از جست و جو پاسخ سوالم را گرفتم
خب اگر این فرضیه درست باشه باید در XP هم همین مشکل رو داشته باشه ولی نداره ، البته یکی از دوستان من هم در XP چنین مشکلی رو داشته ، نمیدونم خیلی عجیبه ..
از دوستان اگر کسی زبانش خوبه تو فروم های معتبر مطرح کنه شاید اونا به داد ما رسیدن..
سلام
دو سوال داشتم از دوستان عزیز
1- برنامه ای نیست که مستر لیگ هم به SuperStar تبدیل کند؟
چون چند برنامه دانلود کردم ولی فقط بازی دوستانه تبدیل به SuperStar میشود.
2- حال اگر بخواهیم از حالت SuperStar خارج کنیم چه باید کرد؟
چون وقتی به آپشن میرویم از بازی خارج میشود؟
باتشکر
بای بای
من امروز pc رو به یک تلویزیون full hd وصل کردم و مشکل نور زیاد حل شد البته اون ناحیه بازم نور زیاده ولی اینبار کاملا طبیعی بود انگار واقعا خورشید داره از اونجا غروب می کنه
ضمن این که اگه دقت کنید ورزشگاهی مثل el mountenal بخاطر اینکه دورش بازه اون قسمت نور بیشتره ولی استادیومی مثل old trafford چون دور و برش بسته است جلوی نور خورشید رو در حالت afternoon می گیره و نور خیلی کمتره!
سلام
دوستان من یه 15 روزی میشه که نبودم و از دنیا بی خبرم. یه چندتا سوال داشتم . اول اینکه اون پچی که لباس ها و تیم ها رو درست میکنه اومده؟ اگر آره ممکنه لینکش رو قرار بدید . و سوال دیگه اینکه با چه روشی مود سوپر استار و 90 دقیقه باز میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)