تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 746 از 1135 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

با تشکر از آرش جان...

دوستان به نظرتون برم سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟

خیلی رو مخه....

آرش جان الان چقدر سعرت دانلود روزانه و شبانتونه؟؟؟؟؟وظعیت پاسخگویی شرکت و همینطور قطعیتون چطوره؟؟؟

نظرته برم همیار بردارم؟؟؟

دوستان برا مرکز دستغیب معال آباد چی بگیرم؟؟؟پیشنهاد بدید
    من روزانم 220 230 ایناس.. شبانه هم دیشب 170 180 میچرخید.... ریسکش بالاس... باید یه هم مرکز خودت پیدا کنی ببینی توی مرکز شما هم همیار خوبه یا نه... من هر وقت که زنگ زدم خلوت بوده... زود جواب میدن.... ولی مثل بقیه شرکتلا خیای شوتن 2 3 تا سوال فنی داشتم نتونستن جواب بدن... آسیاتک هم خوبه... یکی بچه ها هم گفت شبانش هم خوب کردن...
    Last edited by arashsard; 16-01-2013 at 20:44.

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت بیست نت افتضاح اندر افتضاح شده . سرعت شده 30 کیلو پیج باز کردن هم که تا ظهر خوب بود افتضاح شده . اینقدر سرعت پیج باز کردن پایینه که حتی من خواستم پست بالایی رو نقل قول کنم نشد . خلاصه گفتم مثل اینکه مشکلش کلیه . من امشب تخلیه میزنم میام همیار .

4. 3 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

این تست سرور بندعباس

این هم تست سرور تهران

من موندم تو کار بیست نت...تابلو هست دارن از عمد سرعت منو محدود میکنن ها

دوستان کسی شماره شرکت سپنتا تهران رو داره...بیست نت نماینده اونا هست...میخوام زنگ بزنم ببینم چرا سرعت من اینطوریه
    من 256 دارم سرعت 2 مگ بسته شده... ولی به ریسکش نمیرزه... حالا اومدیم 256 گرفتی سرغت دانلودت همون 30 بستن...

حاجی به نظرم برو آسیاتک... 512 آسیاتک بگیر... روزانه 300 400 دانلودشه... شبا هم 70 80 راحت میده...

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مشکل پیج مخابرات برطرف شد و الان پیج رو سریع باز میکنه . آقا آرش شما که همیارنت هستی تو تمام ساعتهای شبانه روز پینگت ثابته و تایم اوت نداره ؟ منظورم اینه که تو ساعتهای پرمصرف مثل شبها ساعت 9-10 که شبکه شلوغ میشه اوضاع چطوره ؟ چون مخابرات تو این ساعتها تایم اوتهاش زیاد میشه . مرسی

8. این کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آسیاتک؟؟؟؟؟نه بابا...تجربه نشون داده این شرکت های دولتی به درد نمیخورن...اولین کسی هستی که میگی آسیتک خوبه...هر کی داشته بد گفته ازش.....

والا میترسم برم سراغ آسیاتک....بیست نت هم اعصاب خورد کن شده....فکر کنم بیام همون همیار...همیار نماینده پیشگامان هست...مثل اینکه پیشگامان تنها دارنده کابل دیتا فیبر نوری در دریای آزاد هست....

حالا باید یه سرچ بزنم همیار نتی هم مرکز پیدا کنم ببینم چی میشه...زنگ زدم همیار گفت 10 روز طول میکشه رانژه کنیم.....چند وقط دیگه میخوام دانشگاه ثبت نام کنم...بعد از اون که استفادم کمتر شد تخلیه میزنم...

10. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه چیز دیگه هم که هست شنیدم آسیتک مثل صبانت گیگ دزدی میکنه....صبانت 100 مگ دانلود میکنی 250 تا پات حساب میکنه...دوستم میگفت آسیتک از این هم بدتره

12. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مشکل پیج مخابرات برطرف شد و الان پیج رو سریع باز میکنه . آقا آرش شما که همیارنت هستی تو تمام ساعتهای شبانه روز پینگت ثابته و تایم اوت نداره ؟ منظورم اینه که تو ساعتهای پرمصرف مثل شبها ساعت 9-10 که شبکه شلوغ میشه اوضاع چطوره ؟ چون مخابرات تو این ساعتها تایم اوتهاش زیاد میشه . مرسی
    هیچ شرکتی توو این خراب شده کامل نیست.... شبا سرعت بهتر هست... بعضی موقع ها تکو توک تایم اوت دارم اما بیشتر اوقات ندارم و پینگ ثابته... توو این وضعیت نابسامان اینترنت ایران خوب پیدا نمیشه... باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی... من توو اینترنتای که داشتم همیار ثباتش از بقیه بهتره... با فندق شکن هم خوب جواب میده...

14. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اینم وضعیت الان...

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آسیاتک؟؟؟؟؟نه بابا...تجربه نشون داده این شرکت های دولتی به درد نمیخورن...اولین کسی هستی که میگی آسیتک خوبه...هر کی داشته بد گفته ازش.....

والا میترسم برم سراغ آسیاتک....بیست نت هم اعصاب خورد کن شده....فکر کنم بیام همون همیار...همیار نماینده پیشگامان هست...مثل اینکه پیشگامان تنها دارنده کابل دیتا فیبر نوری در دریای آزاد هست....

حالا باید یه سرچ بزنم همیار نتی هم مرکز پیدا کنم ببینم چی میشه...زنگ زدم همیار گفت 10 روز طول میکشه رانژه کنیم.....چند وقط دیگه میخوام دانشگاه ثبت نام کنم...بعد از اون که استفادم کمتر شد تخلیه میزنم...
    من آسیاتک داشتم اوونقدا هم بد نیست.... من 2 سال مشترکش بودم... شبانش بد جور روو مخم بود.... همیار تجهیزاتش از همه شرکتا بهترو و به روزتره... اگه شرکت زیر ساخت همکاری بهتری باهاش میکرد میتونست راحت پینگ زیر 100 بده دست ملت...
    Last edited by arashsard; 16-01-2013 at 23:52.

18. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من آسیاتک داشتم اوونقدا هم بد نیست.... من 2 سال مشترکش بودم... شبانش بد جور روو مخم بود.... همیار تجهیزاتش از همه شرکتا بهترو و به روزتره... اگه شرکت زیر ساخت همکاری بهتری باهاش میکرد متونست راحت پینگ زیر 100 بده دست ملت...

مرسی آقا آرش . پینگ همیار خوبه من هم میام چون فعلا" تنها چیزی که مهمه پینگه برا گیم و سیسیکم . در مورد آسیاتک اتفاقا" من هم دو سال مشترکش بودم . آسیاتک سرعتش به نسبت خوب بود ولی پینگش زیاد خوب نیست . جدیدا" مثل اینکه سرعتش خیلی بهتر شده مخصوصا" شبانش بچه ها میگفتن خیلی بهتر شده ولی پینگش هنوز زیاد جالب نیست تایم اوت هم داره . اگه پینگ زیاد براتون مهم نیست برید سراغش چون مخصوصا" سرعت دانلود شبانش به تازگی خیلی خوبه و کار راه میندازه . در مورد حجم دزدی که یکی از دوستان گفت بله حجم میدزده نامرد . من یه ماه بدون دانلود و فقط با وب گردی برام 6 گیگ میندااخت

20. 3 کاربر از ..masoud.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •