سلام.
فرق وایرلس و وایمکس چیه؟
الان کدوم از اینها ارائه میشه؟
من میخوام برای لپ تاپم بگیرم. تو تهران. هم غرب تهران هستم و هم در محدوده ی بازار تهران. باید کدوم رو بگیرم؟
سلام.
فرق وایرلس و وایمکس چیه؟
الان کدوم از اینها ارائه میشه؟
من میخوام برای لپ تاپم بگیرم. تو تهران. هم غرب تهران هستم و هم در محدوده ی بازار تهران. باید کدوم رو بگیرم؟
با سلام
براي فرق وايمكس و وايرلس به تاپيك زير مراجعه كنيد
فرق وایمکس با وایرلس چیه؟
و اما براي ارائه شدني كه گفتيد هم بله هر دو تا ارائه ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستگي داره كه كدوم رو بخوايد و براي چه استفاده اي بخوايد و ....
موفق باشيد.
من از صبح تا همين الان اينترنتم قطع بود.
براي شماها هم همينطور بود؟
صبانت - مشهد
داخل تاپیک مشهد این رو بگید:
همچنین مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید شاید شرکتهای دیگه هم تو مرکز شما قطع بودند و مشکل از مرکز بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در حال حاضر بهترین ارائه دهنده کرج کدوم شرکته؟شبانه رایگان
خود مخابرات سرویسش خوبه (کرج)؟
ممنون
سلام . من قراراه ADSL بگیرم، اکانت --- هم دارم. یعنی نمیشه با --- به اینترنت ADSL وصل شد همانطوری که با دایالاپ وصل میشیم؟
بستگی به منطقه و ISP هایی که شما رو ساپورت کنند داره
من تعریف پردیس و شبدیز رو شنیدم (در مقابل عده ای هم شدیدا ازشون شاکی هستند !!)
خودم هم با سرویس مخابرات کار کردم (128 نا محدود که واقعا تجربه جالبی بود و داشتم کلا از اینترنتمیشدم )
به wimax بیاندیش![]()
اسیا تک قطعی هم داره؟ منطقه مخابراتی من شهید باهنر هست( پیش شماره 2264) قصد دارم سرویس 512، سه ماهه بگیرم. نظرتون چیه؟ سرعت و کیفیت دانلود شبانش چطوره
سرعت دانلود 1024/512 عملا فرقی با 512 (تو سرویس شبانه) میکنه ؟
کرج منطقه ای فرق میکنه.اینترنت پارسی،شاتل خوبه.
اینم سرعت 128 مخابرات کرج که برای وبگردی و به علت نا محدود بودن انتخاب بدی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان چند صباحی هست که پینگ ندا گستر صبا افتضاح (بره یه لحظه ش هستش) شده لگ فراوان در بازی آنلاین اشک آدم رو در میاره ولی سرعت دانلودش همونه یا کمی فرق کرده رو به پایین خلاصه شده آشغال بره بازی آنلاین کسی ISP رو سراغ داره که از نظر پینگ بره بازی آنلاین خوب باشه ؟ سرعت بالا گرفتن تاثیر در پینگ اینترنت برای بازی در محیط آنلاین رو داره مثلا 1024 ؟
قدیم این شرکت عالی بود ولی میگن از هر چیزی تعریف کنی گندش در میاد قضیه اینه .
Last edited by tehran_boy; 16-12-2010 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)