تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 940 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه نميشه ميتوني Ignore بكني و بعدا خودت كپي بكني

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

[QUOTE=khelane;3691912]

دوست عزیز اگه از همون بخشی که کروزر فایل cv0f رو گزاشته دانلود کردی فقط نصبش کن خودش به مسیر لازم میره
    سلام
    دوست عزیز
    من از همون قسمت دانلود کردم
    من دیروز اون قدر پاش نشستم ودرستش کردم اومدم اگنور رو زدم بعد هم رفتم توی بازی دیدم که ایرادی نداره بعد از اون هم پچ 1.20 رو نصب کردم رفتم تو بازی ودیدم که این دفعه ارور نداد بعد از اون هم 1.30 رو نصب کردم .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

اگه نميشه ميتوني Ignore بكني و بعدا خودت كپي بكني
    سلام دوست عزیز
    درست همین کار رو کردم
    اما نمیدونم در حالی که فایل cv0f هستش بازم میگه که نیست به هر حال من به این ارور توجه نکردم و اگنور رو زدم بعد از اون هم که پچ 1.20 بعد 1.30 رو نصب کردم .
    قربانتان

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

1

پست من amf‌ بوده و هست. منتها اون اویل که دعوت شدم، همین یه پست رو داشتم و توی همین پست بازی می کردم. اما الان با وجود اینکه پستای wf, ss, cf‌ رو هم اضاف کردم، هنوز دعوت نمی شم.
    سلام
    دوست عزیز من فقط پست cf رو بهتون میگم و بقیه پست ها هم از این طبئیت می کنند :
    الان خود شما هم میدونید که توی تیم ارزانین واسه حمله شون بازیکنانی مانند messi & tevez هستش که این ها بازیکنانی سطح بالا هستند الان هم اگه پست شما حمله باشه جایی که این سطح از بازیکنان هستش مطمئنا از این بازیکنان استفاده خواهد شد اما اگه شما رو هم به تیم دعوت کنن این هم برای اینه که یا این بازیکن مصدوم یا تعویضی هستش که غیر از شما کس دیگه برای جایگزین کردن وجود نداره البته این عمل هم خیلی احتمالش ضعیف هستش .
    یکی دیگشم اینه که شما رو به عنوان یه بازیکنه دیگه توی بازی تو پست های دیگه ای به خدمت بگیرن .اما توی تیم ایران که من دارم بازی میکنم این طوری نیستش .
    و شما برای اطمینان می تونین توی تیم های مختلف امتحان کنین .
    موفق باشید
    قربانتان

5. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

اقا من دارم اینو میداونم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اخرین پچ دیگه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پچ خود كونامي كه اخرينش 1.3 هستش كه بازي رو سخت تر و مهيج تر مي كنه و همچنين به گفته دوستان نقل و انتقالات رو هم بروزرساني مي كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    درست همین کار رو کردم
    اما نمیدونم در حالی که فایل cv0f هستش بازم میگه که نیست به هر حال من به این ارور توجه نکردم و اگنور رو زدم بعد از اون هم که پچ 1.20 بعد 1.30 رو نصب کردم .
    قربانتان

من يادمه كپي كردم اما خطا داد آگنورش كردم و بعدا كپي كردم
    موقع نصب پچ 1.2 شناخت فايل رو و مشكل حل شد

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

6

من يادمه كپي كردم اما خطا داد آگنورش كردم و بعدا كپي كردم
    موقع نصب پچ 1.2 شناخت فايل رو و مشكل حل شد
    سلام
    من هم اگنور زدم اما بعد از نصب دوباره کپی نکردم وپچ 1.20 و 1.30 رو هم قبول کرد /.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان سال 2023 مستر لیگو دارم تجربه میکنم و تا الان تقریبا 70 درصد از بازیکنان بزرگ کلاسیک و غیر کلاسیکو در اختیار داشتم .جالبه کونامی برای بازیکنان مختلف ویژگیهای بخصوصی قرار داده که تا الان من برنامه ای ندیدم که این خصوصیاتو بتونه تغییر بده در واقع هر بازیکن حداقل با سه مولفه مختلف از بقیه بازیکنان متمایز میشه یکی همین تواناییها و مهارتهایی که ما در ظاهر میبینیم و با برنامه های خاص میشه تغییرشون داد مولفه دوم مهارتهای تجربی بازیکنان (experience skills ) که من برنامه ای دیدم که میشه اینو هم دست کاری کرد و مولفه سوم که ویژگیهای خاص هر بازیکنه که توی بازیکنان مختلف با درصدهای کمتر وجود داره. بعنوان نمونه بویان کرکیچ در زمینه گرفتن خطا مهارت خاصی داره تا الان این بازیکن بارها از طریق دایوینگ برام پنالتی گرفته .در زمینه هوش مصنوعی هیچ بازیکنی در حد ---- مسی نیست .در زمینه قدرت و سرعت و دقت ضربات سر باتیستوتا رو دست نداره ضربات سرش از شوت محکم تره (عجب بازیکنیه ) یادمه توی سن 17 سالگی با وجود اینکه قدرت شوتش در حدود80 بود کمتر دروازه بانی توان گرفتن شوتاشو داشت اما در عوض سرعت دریبلینگش خیلی کمه و با وجود اینکه توی سن 26 سالگی سرعت دریبلینگش به حدود 90 رسیده بازم بسختی میتونه بازیکن حریفو جا بزاره و برای شوت زدن موقعیت سازی کنه .در زمینه طول عمر بازی زیکو رکوردداره در زمینه شوتهای زمینی پله بی رقیبه همینطور رومینینگه نسخه 6 توی این نسخه این بازیکن نیست وموارد دیگه ...
    این نکات توی ورژن 6 و 2008 این بازی هم وجود داشت .کونامی با این تنوعی که توی بازیکنان داده جذابیت بازیو بالابرده .شما فرض کنین اگه فقط مهارتهای ظاهری که توی منوهای بازی قابل دیدن هستن ملاک تفاوت بازیکنان بود بازی چقدر بی مزه میشد دیگه اصلا اسمها بی معنی میشدن .به امید روزی که مسائل دیگه مثل احساسات حوادث و بقیه مسائلی که در عالم واقع وجود داره به بازی و خصوصیت هر بازیکن اضافه بشه .

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

براي دعوت شدن به تيم ملي بايد توانايي هات بالا باشه يا اين كه تو هر بازي خوب بازي كني كافيه؟
    من تو هر بازي گل ميزنم اما دعوت نميشم البته توانايي هام خيلي كمه چون هنوز 19 سالمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •