دوستان دیگه ای که ذخیره و بازیابی داشتن چیکار کردن............؟
دوستان دیگه ای که ذخیره و بازیابی داشتن چیکار کردن............؟
دوستان نظرتون درمورد مطلب زیر چیه؟ آیا شما چیزی شنیدید؟ بنظر شما منظورشون از تغییرات چیه؟ خوب میشه یا سخت تر میشه؟
پیام نورنا: قضیه تغییرات در اعمال نمرات میان ترم تا چه مرحله ای پیش رفته. حال شایعه شده که از این ترم قرار است اعمال نمرات میان ترم تغییر کند؟
ترابی: تغییرات در مورد اعمال نمرات میان ترم بحثش در دانشگاه هست و دانشگاه هم پیگیر تغییر در اعمال نمرات میان ترم هست ولی برای این ترم خیر مسلما” تغییری نخواهد کرد و اگر تغییراتی داشته باشد از ترم های آینده خواهد بود.بله قرار بوده اعمال نمرات میان ترم تغییراتی داشته باشد ولی هنوز هیچ چیز در این مورد نهایی نشده.
بیشتر جوابای منم گزینه ج شد
من که تمام سوالات تشریحی خونده بودم جز فرمولها نمیدونم چرا سر امتحان هیچی یادم نمیود
استاد لعن؟؟؟؟ بهم 2 داده میانترمیکی نیست بگه دو دادی چکار!!! اینجور باید 8 بگیرم تا پاس بشم همونم نمیدادی تا 7 میگرفتم قبول میشد
![]()
خوش به حال خودم نیومدم این امتحان ذخیره و بازیابی و ندادم![]()
من 3 ترم پیش ذخیره رو پاس کردم...اون موقع بدترین استاد شمیرانات به پست ما خورده بود...میان ترم 3 داد و تشریحی هم 3 داد بهم و تستی در شرایط کاملا باورنکردنی 5 شده بودم![]()
منم ذخیره اکثر جوابام ج و د در اومد !!!!!! ولی در کل نمیدونم چی میشه حالا![]()
دو سال پيش كه اين تايپيك رو ميدم يا اسم پيام نور و ميشنيدم اصلن بهش فك نميكردم و مسخرم ميگرفت و حالا دارم با چه عشقي دارم ميام ميگن چيزايي كه فكرش نميكني سرت ميادا اينه!
چه جوری باید اعلام اشکال کرد نسبت به یک سوال ؟ خطا میده
خب خدا رو شکر مشکل ساختمان داده با اعتراض حل شدالان نمره ها رو دیدم درجا خشکم زد!
خداییش حیف نیست ساختمان داده تستی بشی 4 بعد تشریحی رو یک !!! حداقل به اندازه 2-3 نوشته بودم
بعد همینطوری الکی زدم نمره مدار منطقی رو ببینم با کمال تعجب دیدم استاد میان ترم داده 4.5!!! حتی یه جلسه هم نرفتم دانشگاه یا اینکه میان ترم بدم!
استاد مدار خودش جلو جلو کمک کرده ولی استاد ساختمان داده بگم هم بعید میدونم کاری کنه!
مدار استاد دارهساختمان داده هم استاد
ساختمان داده رو خودمم انتظار داشتم بیوفتم ولی نه دیگه با تشریحی یک!!! عملا این استاد این ترم مشروط کرد بنده رو!
تستی 3 و خورده ای بودم و تشریحی هم یک، یه اعتراض زدم با یکم چاشنی و اینابعد دو روز دیدم استاد دیده و نمره تشریحی از یک شده 3!!! از خوشحالی نزدیک بود سکته رو بزنم
(اصلا فکر ساختمان داده و ترم بعد اعصاب برا من نذاشته بود
)
خلاصه گفتم نامردیه اگه نیام و نگم زود در مورد استاد قضاوت کرده بودم
دوستان همه تا میتونید اعتراض بزنید خوبهمیگن سنگ مفت گنجشک مفت
![]()
الان من از این مسیر رفتم برا ثبت مشکل سوال 17 ریاضی 2، ثبت هم کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی بعد گفتم شاید ایراد نداشته باشه دوباره حذف کردم (ولی احتمالا ایراد داره!)
مشاهده نتايج آزمون دانشجو >> اعلام اشکال (سمت چپ بالا)
اسم درس و کد سری سوال رو میزنی و بعد جستجو و بعد از اون اطلاعات مربوط به سوال غلط رو وارد میکنی و تمام...
Last edited by I-Tech; 27-01-2013 at 03:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)