ميتونين به سايت دل كشور آلمان برين در عرض 5 دقيقه مدل مورد نظرتونو كانفگ كنين و قيمت رو هم مقايسه كنين اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتونين به سايت دل كشور آلمان برين در عرض 5 دقيقه مدل مورد نظرتونو كانفگ كنين و قيمت رو هم مقايسه كنين اينم لينكش
سلام
تا1 تومن بودجه دارم
بین برند های dell________HP___________ASUS کدوم یکی (با توجه به بودجم) برای کارهای زیر
1)برنامه نویسی
2)کارهای شبکه
3)بازی های نه چندان سنگین!!
ممنون
اصلا مگه لپ تاپ ساخت مالزی هم داریم؟
بله دل چهار کارخانه داره و به ترتیب کیفیت و تولیدات :اصلا مگه لپ تاپ ساخت مالزی هم داریم؟
ایرلند
مالزی
لهستان
چین
کیفیتشون هم مگه فرق میکنه؟ مثلا Studio XPS یعنی تو همه ی این چهار تا کارخونه تولید میشه؟ تا اونجا که من میدونم فقط چینه.
CPU های دومی و سومی بالاتر از 1640 هستش که همین قیمت رو بالا می بره ولی در عوض گرافیکشون یه کم پایین تر از 1640 هستش و سنگین تر هم هستند در عین حال مشکلات 1640 نسبت به سری FW کمتر هستش.
خودتون می تونید برید توی سایت Dell و customize کنید ببینید چقدر فرق داره ولی فکر کنم حدود 300 تا 400 تومان فرق داشته باشه.
لطفاً پست های تکراری ارسال نکنید. جوابتون رو در تاپیک زیر دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.یه لبتاب با قیمت 800-900 تومن میخوام که گرافیکش 3650 ATI باشه.کلا کانفیگ خوبی داشته باشه.روی برند خاصی هم تاکید ندارم.
با تشکر
[QUOTE=pami_wega;3807878]دستگاهی که جواب خودش رو پس داده و برخی مدلهاش با گرافیک جیفورس پیدا میشه ، مثل این :[/QUOTE]
Sony VAIO CS-21 S/W
2/2mb/800
4GB DDr2 800
320GB
Geforce 9300 GS
14.1
1.290.000
با گارانتی معتبر نقش
به نظرم بهترین گزینه برای شماست و هم 14 اینچی هست و هم گرافیک قابل قبولی داره هم قیمتش مناسبه
CS-21 S/W داریم؟؟
مگه نباید 3 رقمی باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)