تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 905 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

سلام امروز ظهر بیرون از شهر بودم ماشین هم پراید86 وقتی ماشینو زدم کنار خاموشش کردم که مثلا رفته بودیم نهار بیرون بخوریم شنیدم که صدای جیز و بلیز میاد کاپوت رو زدم بالا دیدم که بله جنت بخاریش سوراخ شده و مثل شیلنگ اتیش نشانی داره فوران میکنه هرکاری کردم از جاش در نمیومد خلاصه با یه تیکه تیوپ بستمش و یه بست گذاشتم روش تا دیگه نشتی نده آب رادیات هم پر کردم تا برگشتم به شهر بردمش تعمیرگاه و یک جنت نو خریدم عوضش کردن بعدش داخل شهر بودم که ماشین دنده سه بود یهو خاموش کرد هرچی استارت زدم و هلدادن و... فایده نداشت روشن میشد سریع خاموش میشد انگار جام کرده بود توی مسیر کمی سرازیری هم بود کاپوت زدم بالا دیدم شمع دومی یکمی شله محکمش کردم بعد از 5دقیقه خاموش موندن استارت زدم روشن شد گاز دادم اولش یکمی پت و پت داشت بعدش روان کار میکرد حالا نمیدونم اصن چش بوده ایراد از چیه به نظرتون ممکنه بخاطر آب رادیاتور بوده باشه؟بنزین هم که همیشه از یجا میزنم و جایگاه مطمئنی هست نمیدنم ایراد ماشین چیه اولین بار هم هست اینطوری شده

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام امروز ظهر بیرون از شهر بودم ماشین هم پراید86 وقتی ماشینو زدم کنار خاموشش کردم که مثلا رفته بودیم نهار بیرون بخوریم شنیدم که صدای جیز و بلیز میاد کاپوت رو زدم بالا دیدم که بله جنت بخاریش سوراخ شده و مثل شیلنگ اتیش نشانی داره فوران میکنه هرکاری کردم از جاش در نمیومد خلاصه با یه تیکه تیوپ بستمش و یه بست گذاشتم روش تا دیگه نشتی نده آب رادیات هم پر کردم تا برگشتم به شهر بردمش تعمیرگاه و یک جنت نو خریدم عوضش کردن بعدش داخل شهر بودم که ماشین دنده سه بود یهو خاموش کرد هرچی استارت زدم و هلدادن و... فایده نداشت روشن میشد سریع خاموش میشد انگار جام کرده بود توی مسیر کمی سرازیری هم بود کاپوت زدم بالا دیدم شمع دومی یکمی شله محکمش کردم بعد از 5دقیقه خاموش موندن استارت زدم روشن شد گاز دادم اولش یکمی پت و پت داشت بعدش روان کار میکرد حالا نمیدونم اصن چش بوده ایراد از چیه به نظرتون ممکنه بخاطر آب رادیاتور بوده باشه؟بنزین هم که همیشه از یجا میزنم و جایگاه مطمئنی هست نمیدنم ایراد ماشین چیه اولین بار هم هست اینطوری شده
    درود
    به احتمال زیاد آبی که از شیلنگ بیرون زده به قیمت های برقی مثل کویل و وایر و سنسورها پاشیده شده و مشکل ساز شده بوده. اگه مشکل براتون تکرار نشد مشکلی نیست و اتفاقی نیفتاده. فقط چند روز آب رو چک کنید و در صورت کم بودن پر کنید تا هواگیری بشه. خوشبختانه واشر سرسیلندر پراید خیلی در برابر کم آبی و دمای بالا مقاومه و کم پیش میاد با این موارد واشر بسوزونه ولی اگه مشکل پت پت و بد کار کردن هر روز براتون ادامه داشته باشه واشر ترسونده (بازم میگم احتمالش خیلی کمه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام

لطفا مزایا و معایب دوگانه سوز کردن رو بگید...

خسته شدم از بس پول بنزین دادم.
    (ماشینم پارس مدل 88 هست ، آیا از پایه گازسوز هست ؟ توی صفحه کیلومترش آرم cng هست که بار هربار سوییچ باز کردن روشن میشه)

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

لطفا مزایا و معایب دوگانه سوز کردن رو بگید...

خسته شدم از بس پول بنزین دادم.
    (ماشینم پارس مدل 88 هست ، آیا از پایه گازسوز هست ؟ توی صفحه کیلومترش آرم cng هست که بار هربار سوییچ باز کردن روشن میشه)

سلام دوست عزیز
    اصلا فکر دوگانه سوز کردن ماشین بصورت دستی رو نکنید. تجربیات نسبتا زیادی داشتیم و زیاد دیدم اصلا خوب جواب نمیده و دردسرهایی که ایجاد میکنه خیلی بیشتر از اون یه مقدار صرفه جویی تو پول بنزین میکنه هستش.
    حتما دوگانه کارخونه ای تهیه کنید. وجود چراغ cng هم چیز خاصی نیست. موقع تولید صفحه کیلومتر معمولی نداشتن و برای دوگانه ها رو بستن (البته اگه اشتباه نکنم بعد یه مدت واسه همه دوگانه بستن دیگه) وگرنه هیچ کار خاصی انجام نمیده و حتی اگه دوگانه کنی بازم اون صفحه و برات فعال نمیشه و بصورت جدا برات دکمه و نمایشگر گار میبندن (چون دستی دوگانه شده و خیلی با سیستم کارخونه ای که ecu و چیزهای الکترونیکی داره فرق داره)

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بهترین c ng موتور ef7 پایه گازسوز هستن. موتورهای پژو بدرد گاز نمخورن. ولی پارس ها بیشتر تو کاز دووم میارن تا 405

Sent from my galaxy s6

6. این کاربر از light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بهترین c ng موتور ef7 پایه گازسوز هستن. موتورهای پژو بدرد گاز نمخورن. ولی پارس ها بیشتر تو کاز دووم میارن تا 405

Sent from my galaxy s6
    بخش اول رو موافقم، الان ef7 و پراید برای گاز از همه بهترن ولی xu7 پژو خیلی سرطانه (حتی با بنزین، چه برسه به گاز). ولی در مورد پارس و 405 موتورشون کوچیکترین فرقی با هم ندارن (xu7) و هر دو یکی هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام مجدد
    ی سوال دیگه ؟؟؟

چطور شیشه جلو رو از آثار چربی ، لکه و ... پاک کنم ؟
    شیشه جلو بعد از هر بار شستشو بازم به نظر کثیفه ، انگاری چرب شده ...

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام مجدد
    ی سوال دیگه ؟؟؟

چطور شیشه جلو رو از آثار چربی ، لکه و ... پاک کنم ؟
    شیشه جلو بعد از هر بار شستشو بازم به نظر کثیفه ، انگاری چرب شده ...
    مایع شیشه شور و روزنامه رو تست کردین؟

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه

به هر حال امروز صبح بعد از 2 هفته رفتم ماشینو روشن کردم به راحتی روشن شد ولی بعد از 2 ثانیه به صورت لرزشی خاموش شد !!!! این کارو چند بار چک کردم همینجوری بود حتی کمی گاز میدادم بازم زود خاموش میشد . تا اینکه به فکرم رسید تا روشن کردم کلاج رو بگیرم و بعد از نگه داشتن چند ثانیه کلاج دیگه خاموش نشد !!! مشکل از چی بود ؟؟؟؟ بعد از اون رفتم بیرون خرید کردم دیگه مشکل پیش نیومد و نرمال شد و بعد از اون باز هم 3 ساعت ماشین خاموش بود و دیگه اون مشکل پیش نیومد !

206 تیپ 2 مدل 90 کارکرد 38000
    Last edited by Zachyrock; 15-05-2016 at 12:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام ..خسته نباشید دوستان

ماشین ریو ، چرخ یه طرف زیاد داغ میکنه ... بوستر ماشین خراب شده بود بردم بوستر ساز درست کرد .... لنت یه طرف کامل خورده بود ... بردم لنتم عوض کردم و هرد و گفتن الان اوکی... ولی هنوزم وقتی راه میرم میام پایین میبینم از همون چرخ بوی لنت سوخته بیشتری میاد ... یعنی فکر میکنم بازم اون مشکل هست ... راه حل چیه دوستان ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •