سلام
باید فونتها رو دوباره نصب کنید.
تاپیک زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باید فونتها رو دوباره نصب کنید.
تاپیک زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این مشکل ادد نشدن دوستان تو یاهو فقط واسه ایرانه ؟ ینی کشور های دیگه این مشکل رو ندارن ؟
کسی این مشکل رو به سایت یاهو گزارش داده ؟
اگه انگلیسی حرف زدن دوستان خوبه یه خبر بدید به سایتش که این مشکل تا کی وجود داره
آقا مسنجر ديگه اي نيست که بشه باهاش ياهو رو باز کرد ؟ شايد ازونجا بشه ادد کرد
سلام
من ویندوزم xp هست یاهو مسنجر ورژنهای 11.5.0.192 و 11.5.0.228 رو که نصب میکنم sign in نمیشن . این پیغام رو میدن.
.
ولی ورژن 11.5.0.152 به قبل مشکلی ندارن . sign in میشن. البته ورژن 11.5.0.192 یه مدت نصب بود و مشکلی نداشت . بعد دیگه sign in نشد. ورژن بعدش هم که فعلا آخرین ورژن هست "11.5.0.228" اینم sign in نمیشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟؟
از سایت یاهو وارد ایمیلت بشو احتمالا ازت بخواد پسوردت را عوض کنی برای منم چند مدت پیش اینجوری شده بود
یعنی یه ادم پیدا نمیشه زبانش خوب باشه گزارش بده به یاهو؟
دوستان این یاهوی من بدون و.پ.ن و ساکی کار نمیکنه ، از ورژن 9 تا 11.5.0.192 رو امتحان کردم ، حالا هم ساکسم کار نمیکنه ، چیکارش کنم ؟
به من پی ام بدید.
احتمال میدم شبکه اینترنت شما مشکل داشته باشه و یا اینترنت اکسپولرر شما تو قسمت Lan و تنظیماتش IP گرفته باشه
سلام
من ویندوزم xp هست یاهو مسنجر ورژنهای 11.5.0.192 و 11.5.0.228 رو که نصب میکنم sign in نمیشن . این پیغام رو میدن.
.
ولی ورژن 11.5.0.152 به قبل مشکلی ندارن . sign in میشن. البته ورژن 11.5.0.192 یه مدت نصب بود و مشکلی نداشت . بعد دیگه sign in نشد. ورژن بعدش هم که فعلا آخرین ورژن هست "11.5.0.228" اینم sign in نمیشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟؟
ممنون از راهنماییت ؛ ولی همونطور که نوشتم با ورژن های 11.5.0.155 به پایین مشکلی ندارم و یاهو مسنجرم باز میشه . از این ورژن به بالا یعنی 192 و 228 با اینا مشکل دارم و این پیغام رو میدن . نمیدونم علتش چیه
Last edited by ordiboY; 08-09-2012 at 01:20.
دوستانی که توی ادد کردن مشکل داشتند اين رو سايت ياهو 14 اگوست زده :
Description
This article addresses an issue where customers may be unable to add contacts in Yahoo! Messenger due to one or both of the following error messages:
- There was an error in the server while trying to add a contact.
- Your request to add a contact has taken longer than expected.
Resolution
STATUS:We are actively investigating this issue and working to provide a resolution as quickly as possible.WORKAROUND:There is no workaround at this time. We apologize for any inconvenience caused by this issue.
Last edited by Alishmas; 09-09-2012 at 12:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)