سلام خدمت اساتید
من همیشه یه مطلبی رو که از سایتی کپی پیست میکنم رو ورد اگه عکسیم قاطیش باشه اونم کپی و تو ورد پیست میشه
حالا یه سوال
الان وقتی مطلبیو کپی پیست میکنم دیگه عکسارو پیست نمیکنه،درواقع نشون نمیده
چرا؟
چیکا کنم؟
سلام خدمت اساتید
من همیشه یه مطلبی رو که از سایتی کپی پیست میکنم رو ورد اگه عکسیم قاطیش باشه اونم کپی و تو ورد پیست میشه
حالا یه سوال
الان وقتی مطلبیو کپی پیست میکنم دیگه عکسارو پیست نمیکنه،درواقع نشون نمیده
چرا؟
چیکا کنم؟
خودم متوجه شدم . ولی واقعا نمی دونم چی کارش کردم این جوری شده![]()
اول یه نمای کلی از مطالب فهرست رو نگاه کنید یعنی مراحل زیر رو می ریم :
با این کار یه نمای کلی از فهرست رو در گوشه سمت چپ می بیند یه چیزی مثل شکل زیر . البته الان هم که نگاه می کنید مشخص هست که در فهرست بندی متن داکومیومنت هم داخلش میاد . چون حتی فرمول های توی متن هم اومده داخل فهرست . در صورتی که فقط باید عنوان ها داخل فهرست باشد در واقع همون Heading ها و Level های مربوط به هر Heading . در هر صورت الان مشخص هست که بعد از ایجاد فهرست متن میاد داخل فهرست .
از توی همون شکل بالا یکی از مواری که نباید توی فهرست باشه را انتخاب کنید . مثلا :
حالا گزینه اول یعنی DO Not Show in the Table of Content رو انتخاب می کنیم . با این کار اون دیگه این موردی که انتخاب کردیم توی فهرست مطالب نمیاد .
حالا از قسمت References گزینه Add Text رو انتخاب می کنید یعنی :
حالا برای همه اون چیزایی که نمیخوایم بیاد توی فهرست این کار رو می کنیم . البته باید یه جوری باشه که بشه به صورت اتوماتیک این کار رو کرد ولی من نمیدونم . در هر صورت همین روش هم خویه .
Last edited by skyzare; 14-05-2012 at 08:34.
کاربرد menual duplex در پرینت چیه؟
چه جوری میتونیم بفهمیم یه فایل ورد با 2007 نوشته شده یا 2010
نبود؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
با سلام .
اگه شما قالب مربوط به فهرست رو روی From tempelate بزارید خودش این مورد داخلش رعایت شده . فکر کنم مال شما روی یه چیز دیگه باشه . اون فهرست رو پاک کنید یا انتخاب کنیدش . حالا از مسیر References قسمت Table of contents رو انتخاب کنید . گزینه insert Table of contents رو انتخاب کنید . یعنی :
حالا توی این پنجره باز شده در قسمت General ؛ Formats رو روی Format template قرار بدید ببینید درست میشه ؟ اگه نشد بگید تا یه فکر دیگه بکنیم
Last edited by skyzare; 15-05-2012 at 18:23.
دوستان کسی جواب این سوالا رو نمیدونه؟
خیلی جوابش برام مهمه.
روی همین حالت تنظیمه !
فکر کنم به اون گزینه اسپیس که برای کم کردن تو رفتگی هدینگ ها تنظیم کردیم مربوط شه
كسي نيست كمكم كنه؟ لازم دارم واسه پروژم![]()
سلام دوستان
چطور در کادر replace تعیین کنیم مثلاً کلمه ای را پیدا و به جای آن چیزی جایگزین نشود، منظورم اینکه اون کلمه حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوست گرامی
بنده به خاطر جواب این سوال عضو شدم تا راه حل خودم رو به شما و بقیه دوستان عرض کنم
همون طور که دوستان گفتن نرم افزار های تبدیل پی دی اف به ورد از زبان پارسی حمایت نمی کنه.
این نرم افزار ها بعد از تبدیل فایل فارسی به ورد تمام جملات رو از چپ به راست می نویسند.................حالا چاره کار در این هستش که همین فایل ورد رو دوباره تبدیل به پی دی اف کنیم که با همون جملات چپ به راست تبدیل به پی دی اف میشه و باز دوباره اون رو تبدیل به ورد کنیم. با این کار کلمات یک بار دیگه تغییر میکنن با یه چپ به راست شدن به همون حالت اول باز می گردن و حالا ما یه فایل ورد داریم با جملات درست زبان شیرین پارسی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)