تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 1045 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من همیشه یه مطلبی رو که از سایتی کپی پیست میکنم رو ورد اگه عکسیم قاطیش باشه اونم کپی و تو ورد پیست میشه
    حالا یه سوال
    الان وقتی مطلبیو کپی پیست میکنم دیگه عکسارو پیست نمیکنه،درواقع نشون نمیده
    چرا؟
    چیکا کنم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام در فهرست مطالب من بعضی عناوینم شناسایی نمیشن حسابی بهم ریختس .... تازه بخضش زیادی از متنم توش میاد نمیفهمم چشه :(((((

سلام .

کسی در مورد این مشکل نظری نداشت ؟

من یه فایل ورد رو دارم الان که اومدم فهرست براش بزنم دیدم متن نوشته های داکیومنت هم میاد داخل فهرست البته نه کامل قاطی پاتی میاد اصلا کلا فهرست ریخته بهم . نمی دونم چرا این جوری شده . تا دیروز که امتحانی یه بار فهرست گرفتم این جوری نبود ولی امروز که اومدم تمومش کنم دیدم این جوری شده به چیزی هم دست نزدم نمیدونم چرا این جوری شده ( یعنی بدشانش تر از خودم ندیدم ) این هم قسمتی از فهرست :

خودم متوجه شدم . ولی واقعا نمی دونم چی کارش کردم این جوری شده

اول یه نمای کلی از مطالب فهرست رو نگاه کنید یعنی مراحل زیر رو می ریم :

با این کار یه نمای کلی از فهرست رو در گوشه سمت چپ می بیند یه چیزی مثل شکل زیر . البته الان هم که نگاه می کنید مشخص هست که در فهرست بندی متن داکومیومنت هم داخلش میاد . چون حتی فرمول های توی متن هم اومده داخل فهرست . در صورتی که فقط باید عنوان ها داخل فهرست باشد در واقع همون Heading ها و Level های مربوط به هر Heading . در هر صورت الان مشخص هست که بعد از ایجاد فهرست متن میاد داخل فهرست .

از توی همون شکل بالا یکی از مواری که نباید توی فهرست باشه را انتخاب کنید . مثلا :

حالا از قسمت References گزینه Add Text رو انتخاب می کنید یعنی :

حالا گزینه اول یعنی DO Not Show in the Table of Content رو انتخاب می کنیم . با این کار اون دیگه این موردی که انتخاب کردیم توی فهرست مطالب نمیاد .

حالا برای همه اون چیزایی که نمیخوایم بیاد توی فهرست این کار رو می کنیم
    . البته باید یه جوری باشه که بشه به صورت اتوماتیک این کار رو کرد ولی من نمیدونم . در هر صورت همین روش هم خویه .
    Last edited by skyzare; 14-05-2012 at 08:34.

3. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاربرد menual duplex در پرینت چیه؟
    چه جوری میتونیم بفهمیم یه فایل ورد با 2007 نوشته شده یا 2010

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر چی فکر می کنم نمی دونم چطور اون گزینه مور را ندیدم!
    آقا اگه می تونی این چندتا تا سوال هم جواب بده

من همون هدینگ اول رو انتخاب کردم و به ترتیب رفتم تا آخر، درست شدش، حالا سوالم اینه گزینه هایی که دورش کادر آبی کشیدم چی هستن و به چه کار می یان؟!

کادر آبی اول همش روی لول یک پیش فرضش هستش
    کادر دومی همیشه یکی از هدینگ کمتره، مثلا الآن که روی هدینگ 4 هست اون لول 3 رو نشون می ده

+++++++++

آیا راهی وجود داره توی فهرست نویسی کمی زیر مجموعه را داخلتر از قبلی ببریم؟

مثلا اینجا 3-3 هم سطح 3-3-1 شده در حالی که باید 3-3-1 کمی جلوتر بیاد

+++++

یه مورد هم هست که وقتی کل متن رو انتخاب می کنم و آپدیت (شورتکاتش اف9 هست) رو می زنم چندین بار اررور زیر رو می ده اما در نهایت کارش رو درست انجام می ده و اگه توی متن تغییری اعمال شده رو تصحبح می کنه

+++++

توی یکی از پست ها شما گفتین

من خودم رو گزینه سینگل گذاشتم، اما تست کردم اگه دقیق 1 سانتیمتر بزارم فاصله خیلی بیشتر می شه، درسته آیا؟؟؟ (برای بالا بردن حجم متن )
    نبود؟
    متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

+++++++++

آیا راهی وجود داره توی فهرست نویسی کمی زیر مجموعه را داخلتر از قبلی ببریم؟

مثلا اینجا 3-3 هم سطح 3-3-1 شده در حالی که باید 3-3-1 کمی جلوتر بیاد

با سلام .

اگه شما قالب مربوط به فهرست رو روی From tempelate بزارید خودش این مورد داخلش رعایت شده . فکر کنم مال شما روی یه چیز دیگه باشه . اون فهرست رو پاک کنید یا انتخاب کنیدش . حالا از مسیر References قسمت Table of contents رو انتخاب کنید . گزینه insert Table of contents رو انتخاب کنید . یعنی :

حالا توی این پنجره باز شده در قسمت General ؛ Formats رو روی Format template قرار بدید ببینید درست میشه ؟ اگه نشد بگید تا یه فکر دیگه بکنیم

Last edited by skyzare; 15-05-2012 at 18:23.

7. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاربرد menual duplex در پرینت چیه؟
    چه جوری میتونیم بفهمیم یه فایل ورد با 2007 نوشته شده یا 2010
    دوستان کسی جواب این سوالا رو نمیدونه؟
    خیلی جوابش برام مهمه.

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام .

اگه شما قالب مربوط به فهرست رو روی From tempelate بزارید خودش این مورد داخلش رعایت شده . فکر کنم مال شما روی یه چیز دیگه باشه . اون فهرست رو پاک کنید یا انتخاب کنیدش . حالا از مسیر References قسمت Table of contents رو انتخاب کنید . گزینه insert Table of contents رو انتخاب کنید . یعنی :

حالا توی این پنجره باز شده در قسمت General ؛ Formats رو روی Format template قرار بدید ببینید درست میشه ؟ اگه نشد بگید تا یه فکر دیگه بکنیم

روی همین حالت تنظیمه !
    فکر کنم به اون گزینه اسپیس که برای کم کردن تو رفتگی هدینگ ها تنظیم کردیم مربوط شه

10. این کاربر از dany_3p4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد

در ورد 2010 ميخوام كه بردر بندازم اما خط پايين صفحه رو نميندازه. سند رو با فرمت 2003 هم سيو كردم اما فايده نداشت
    ممنون ميشم راهنماييم كنين

كسي نيست كمكم كنه؟ لازم دارم واسه پروژم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

چطور در کادر replace تعیین کنیم مثلاً کلمه ای را پیدا و به جای آن چیزی جایگزین نشود، منظورم اینکه اون کلمه حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.من می خوام یه فایل پی دی اف فارسی رو تبدیل کنم به ورد از نرم افزارهای:
    PDFZilla/PDF to Word Converter Pro Trial/PDF2Word v3 استفاده کردم ولی متاسفانه وقتی فایل ورد رو باز میکنم همه ی نوشته ها به هم ریختس ممکنه بگین اشکال کارم از کجاس؟ نرم افزار تبدیلم مشکل داره یا ورد ام؟
    ممنونم از کمکتون
    با سلام خدمت دوست گرامی
    بنده به خاطر جواب این سوال عضو شدم تا راه حل خودم رو به شما و بقیه دوستان عرض کنم
    همون طور که دوستان گفتن نرم افزار های تبدیل پی دی اف به ورد از زبان پارسی حمایت نمی کنه.
    این نرم افزار ها بعد از تبدیل فایل فارسی به ورد تمام جملات رو از چپ به راست می نویسند.................حالا چاره کار در این هستش که همین فایل ورد رو دوباره تبدیل به پی دی اف کنیم که با همون جملات چپ به راست تبدیل به پی دی اف میشه و باز دوباره اون رو تبدیل به ورد کنیم. با این کار کلمات یک بار دیگه تغییر میکنن با یه چپ به راست شدن به همون حالت اول باز می گردن و حالا ما یه فایل ورد داریم با جملات درست زبان شیرین پارسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •