دوست عزیز چند تا از گلهای جلوی کادر فوکوس نیستند و تار شدن اونها به عکس شما لطمه زده . به نظرم یا باید کادر دیگه ای انتخاب می کردی یا اینکه فوکوس رو تغییر می دادی . موفق باشی .
دوست عزیز چند تا از گلهای جلوی کادر فوکوس نیستند و تار شدن اونها به عکس شما لطمه زده . به نظرم یا باید کادر دیگه ای انتخاب می کردی یا اینکه فوکوس رو تغییر می دادی . موفق باشی .
دوست عزیز سیاه و سفید این عکسو امتحان کردی یا نه ؟ موضوعاتی مثل این ، سیاه و سفیدش هم قشنگ میشه ( نظر شخصی ) .
منتظر بودم غروب شه تا عکس بگیرم ولی دقیقا دم غروب هوا کمی ابری شد و خورشید ناپدید شدش.
داشتم ناامید میشدم که خوشبختانه این صحنه زیبا رخ دادش.
حدود 6 دقیقه این منظره زیبا ادامه داشت و فرصت کافی برای گرفتن چندین و چند عکس برام به وجود اومد که یکی از عکس ها اینه
Canon PowerShot Sx40Hs
ISO:100
1/500
F/4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammadirani; 13-06-2012 at 22:08.
ضمن تشکر از نظر دوستان به نظر من یک کمکی کنتراست ادیت زیاد شده . نظر شما چیه؟
خیلی هم بد نشده
اینم ادیت من(ببخشید اگه بد شده)
نظرتون درمورد این ادیت چیه؟(چون عکس کوچیک بود کیفیتش پایین اومد)
به نظرتون اگه میله ها حذف بشن بهتر نمیشه؟
قشنگه
به نظرم اگه از ارتفاع بالاتری عکس می گرفتید بهتر میشد
Last edited by a.g g.a; 13-06-2012 at 22:08.
چه شکلی میشه اینجا عکس رو تو سرور خود ساید آپلود کرد؟ اخه دیدم بعضی از بچه ها تو خود سایت اپلود کردند
بالاتر از امام زاده هاشم و دور و بر سد تاریک در فاصله 20 کیلومتری شهر رشت به سمت تهران
یه روز ابری و خنک
تو اون لحظه ساعقه های خیلی وحشتناکی زده میشد.من به امید ثبت یکی از این رعد ها پیاده شدم و با ترس و لرز رفتم زیر یه درختچه ولی تو اون 10.15 دقیقه هر کاری کردم نتونستم یه رعد رو شکار کنم.آخر سر هم هوا طوفانی شدش و بارون سیل آسایی شروع کرد به بارش
نتیجه اون روزم شد این عکس
گرچه توش اثری از رعد نیستش ولی خودم دوستش دارم
خیلی قشنگ شده
کوه ها و حالت ابرها خیلی قشنگ شده
کنتراست رو زیاد کردم که عکس قدیمی تر به نظر بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)