تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 746 از 1635 اولاول ... 2466466967367427437447457467477487497507567968461246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عکس های canon sx130 که توسط دوستم گرفته شده بود.زرد شدگی موقع استفاده از فلش و تار شدگی پس زمینه کاملا تو عکس مشخصه
    2حالت در شرایط یکسان اما یکی با فلش و دیگری بدون فلش گرفته شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 2 کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اينم 2عکس از سراميک که بهتر ميزان زرد شدگي موقع استفاده از فلش مشخص میشه

کد:
    کد:

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

عکسایی هم که کوچکترین لرزشی که وجود داشته تا این حد عکس رو تار کرده اینم یک نمونه با لرزش خیلی خیلی کم دست
    کد:

4. 2 کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

بین دوربین های زیر کدوم بهتره ؟

Canon PowerShot SX30 IS
    Panasonic Lumix DMC-FZ45
    Panasonic Lumix DMC-FZ100

مشخصات همه رو میدونم ! تا حالا کلی در موردشون توی همین فروم خوندم ! از تجربیات دوستان خیلی استفاده کردم...

ولی واقعا" گیج شدم ! الان با وجود SX30 موندم که آیا ارزش خرید داره ؟ بعضی از دوستان میگفتند که نویزش زیاده ! امکاناتشم که در حد FZ100 نیست !

ظاهرا" عکس FZ45 از همه بهتره ! اساتید و دوستان تائید میکنند ؟!

این سوالیه که همه موقع خرید این رده دوربین دارند و شاید کلی اعصابشون سر انتخاب خورد شده باشه

مصرفم عادیه ! و تقریبا" برای خانواده میخوام... هم بیرون عکس میگیرم و هم در منزل ! متاسفانه هم کیفیت عکس برام مهمه هم فیلمبرداری خوب و بی لرزش !

بدون توجه به قیمت خواهش میکنم راهنمایی کنین !

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...
    به نظر من واسه شما FZ100 بهتره ... درسته که عکساش یه خورده از FZ40 پایین تره ولی یه دوربین همه جانبه ـست ... فیلمش عالیه ، سرعتش بالاست ، مانیتورش چرخونه ، فوکوس عالی و ...

من خودم FZ40 دارم و قبل از خریدش هم خیلی تحقیق کردم ، مخصوصا با FZ100 و SX30 خیلی مقایسش کردم (از نظر کیفیت عکس) و با قاطعیت میگم عکساش از این دو دوربین بهتره و به نظرم جای شکی در این نیست (بر عکس نظر دوستم vvc) ... ولی خوب ... مثه FZ100 فیلم نمیگیره و امکانات و گزینه های زیاد FZ100 رو نداره ... این امکانات زیاد مد نظر من نبود و نیست ... ولی فکر کنم شما این امکانات رو نیاز داشته باشید ...

SX30 هم که تکلیفش معلومه ... زووووم ... نه عکسش و نه فیلمش و نه فلاشش و نه باطریش به FZ40 نمیرسه ... مثه SX20 در مقابل FZ35 ... در ضمن وزنشم زیاده ... حالا اگه زوم واست خیلی مهمه و در ضمن به مارک دوربین خیلی اهمیت میدید برید SX30 بگیرید ... به نظرم ارزش خریدش پایین تر از اون دوتاست ...

یا حق .

6. 2 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اينم 2عکس از سراميک که بهتر ميزان زرد شدگي موقع استفاده از فلش مشخص میشه

کد:
    کد:
    ---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

عکسایی هم که کوچکترین لرزشی که وجود داشته تا این حد عکس رو تار کرده اینم یک نمونه با لرزش خیلی خیلی کم دست
    کد:
    عكسها رو ديدم علت تار شدن عكسها كم بودن سرعت شاتر و بسته بودن ديافراگم هست. طبيعيه كه تار ميشه !

مشخصات عكس آخر : ISO 800 , شاتر 10/1 , ديافراگم 4/3

مسلما با اين تنظيمات شما از هر چيزي كه متحرك باشه اگه عكس بگيري تار ميشه

من خودم SX100 دارم براي گرفتن عكسهاي عالي در محيط خونه و اهدف متحرك حتما از فلاش استفاده كنيد يا نور داخل خونه رو زياد كنيد تا بتونيد با سرعت شاتر كم عكس بگيرين

براي عكاسي داخل خونه از اهداف متحرك سرعت شاتر بايد 30/1 يا كمتر باشه و فلاش با قدرت متوسط (براي اهداف نزديك) يا حداكثر (براي اهداف دور در حد 3 تا 6 متر) و ايزو 200 يا كمتر و ديافراگم تا آخر باز 8/2

براي مشكل زرد شدن عكسها هم بايد نوردهي مناسب رو انتخاب كنيد با توجه به اينكه داخل خونه از فلورسنت يا لامپهاي تنگستن يا كم مصرف با نور زرد استفاده بشه بايد نوردهي متناسب رو انتخاب كنيد...
    Last edited by toolhelp; 09-12-2010 at 13:28.

8. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره قبول دارم تنظیماتش خیلی خیلی بد بوده آخه من این عکسارو نگرفتم و دوستم تو تنظیمات auto گذاشته بوده ولی تو همین شرایط یا ایزوی بالا همراه فلش دوربین sony h20 خودم نه عکس زرد میگیره نه پس زمینه رو تیره میگیره
    سرعت شاتر تو دوربین خودم قایل تنظیم نیست اما ولی تو حالت auto معمولا سرعت شاترش همین قدر پایینه تا عکس رو روشن تر بگیره و دهانه دیافراگمش تا جایی که ممکنه بازه که معمولا رو 4یا 3.5 قرار داره اما لرزش گیرش خیلی بهتره و از تار شدگی جلوگیری میکنه

10. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

آره قبول دارم تنظیماتش خیلی خیلی بد بوده آخه من این عکسارو نگرفتم و دوستم تو تنظیمات auto گذاشته بوده ولی تو همین شرایط یا ایزوی بالا همراه فلش دوربین sony h20 خودم نه عکس زرد میگیره نه پس زمینه رو تیره میگیره
    سرعت شاتر تو دوربین خودم قایل تنظیم نیست اما ولی تو حالت auto معمولا سرعت شاترش همین قدر پایینه تا عکس رو روشن تر بگیره و دهانه دیافراگمش تا جایی که ممکنه بازه که معمولا رو 4یا 3.5 قرار داره اما لرزش گیرش خیلی بهتره و از تار شدگی جلوگیری میکنه
    محسن جان دوربین منم h20 هستش و یه کم بیشتر دقت کنی سرعت شاترش هم قابل تنظیمه (مد M ).
    وهمینطور من عکسای sx130 رو دیدم واقعا عالی بودن سخته بگی کدومش بهتره خودتو زیاد درگیرش نکن.

12. 2 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوربين هاي سوني در مود خودكار هوشمندي خوبي دارن ولي sx130 هم دوربين بدي نيست البته ظاهرا مود خودكار جالبي نداره
    اگه عكسهاي بالا رو در مود خودكار با فلاش ميگرفتي فكر ميكنم خيلي بهتر ميشدن.

14. 2 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . دوستان نظرشون رو درباره کاننsx120 پاروشات بدن ... چطوره؟ خوبه؟ 240 تومنی که میدم میتونم بگم که خوبه؟
    با توجه به قیمت انختاب عالی محسوب میشه

16. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام برا دوربین fz35 یک لنز Teleconverter بگیرم.
    میشه راهنمایی کنین چه لنز و آداپتوری باید گرفت.
    لطفا مدل و قیمت رو اگه دارید اعلام کنید ممنون میشم.
    اساتید اگه ممکنه جواب ما رو هم بدین همچنان منتظریم.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اساتید اگه ممکنه جواب ما رو هم بدین همچنان منتظریم.
    این دوربین فک کنم فقط یه مدل تله داره ... که باید خود پاناسونیک بزنه.

از این جهت میگم که تمام نیمه حرفه ای ها همینجوری هستن (تا اونجا که من میدونم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •