بازی بعدی بارسا با کیه؟
من خواب دیدم دوباره بارسا مساوی میکنه و فاصله کمتر میشه : دی
بازی بعدی بارسا با کیه؟
من خواب دیدم دوباره بارسا مساوی میکنه و فاصله کمتر میشه : دی
با تیم اول جدول! البته از آخر اولیعنی Espanyol
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه
مهمترین نکته اینه که رئال هم همینجور ببره و از افت بارسا استفاده کنه! کاری که بارسا نتونست علیه ما انجام بده، اگه یادتون باشه، وقتی که ما میباختیم، بارسا هم میباخت! شاید اگه میبرد، ما اصلا قهرمان نمشیدیم!![]()
به گزارش RmadridFC: هافبك هلندي رئال مادريد يك هفته مانده به مصاف اين تيم با ليورپول براي تيم انگليسي خط و نشان كشيد.
تيمهای رئال مادريد و ليورپول هفته آينده در چارچوب مرحله يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو به مصاف يكديگر ميروند و رافائل فان درفارت بر اين باور است كه ليورپول ترس خاصي از كهكشانيها خواهد داشت.
هافبك هلندي به روزنامه sun گفت:
ما رئال مادريد هستيم و فكر ميكنم به همين دليل ليورپول از ما ميترسد . ما بازيكنان بزرگي در اختيار داريم و ديدار برابر ليورپول بسيار مهيج خواهد بود .
فان درفارت يادآور شد:
ما در ليگ قهرمانان با اضطراب كار ميكنيم و اگر در نهايت به قهرماني برسيم، من قادر به انجام هر كاري خواهم بود. براي قهرماني در اروپا حاضر به انجام هر كاري هستم.
به گزارش RmadridFC: رائول گونزالز فاش ساخت که از سوی باشگاه تاتنهام انگلیس برای بازی کردن در این تیم پیشنهاد داشته است .
کاپیتان مادریدی ها ادعا کرد زمانی که خوانده راموس در تیم تاتنهام سرمربی گری می کرده است پیشنهاد بازی کردن در این تیم را به وی داده است .
گینس کاروایال که هم وکیل رائول و هم وکیل خوانده راموس است واسطه این مذاکرات بوده و حتی امکان این انتقال را نیز بسیار می دانستند .
رائول در این باره می گوید :
4 ماه پیش , من و خوانده راموس و کاروایال ملاقاتی با هم داشتیم , کاروایال هم وکیل و هم دوست ما دوتاست . انها من را می خواستند چون به فوتبال انگلیس علاقه زیادی دارم و از راموس خواسته بودم که از تجربیاتش در فوتبال انگلیس به من اطلاعاتی بدهد .
رائول ادامه داد :
راموس واقعا یک انسان فوتبالی بوده و صحبت کردن با او خیلی لذتبخش است ولی یک سری اتفاقات باعث شد که او از تاتنهام برود و بعدها , رئال مادرید تصمیم گرفت راموس را سرمربی تیم خود کند .
کاپیتان مادریدی ها در پایان گفت :
راموس همیشه به دنبال موفقیت است و ثابت کرده که شایستگی و لیاقت هدایت رئال مادرید را دارد .
البته تاتنهام ---- زيادي خورده
خب پس دربی کاتالانه و دربی ها هم غیر قابل پیش بینی (به غیر از دربی تهران)با تیم اول جدول! البته از آخر اول یعنی espanyol
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه
نه به این شدت ولی خیلی بیجا کردهالبته تاتنهام ---- زيادي خورده
با سلاماین عکس با زاویه بهتر ندارین یا سایز بزرگتر
این عکس و فیلم را برای دوستمون mahn90 گزاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسهش چیه؟
عکس تشویق شدن بازیکنان رئال توسط بازیکنان بارسونا به خاطر قهرمانی زود هنگام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)