تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 2376 اولاول ... 24664669673674274374474574674774874975075679684612461746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

طالب لو: با كمك هواداران پرسپوليس را هم مى بريم

ايران ورزشى - طالب لو پيروزى بر راه آهن را يك اتفاق مهم در آستانه دربى مى داند. طالب لو مى تواند با اين روحيه استقلال را در دربى اميدوار به كسب پيروزى كند. اگر طالب لو در فرم بدنى مطلوب باشد پرسپوليس كار سختى مقابل دروازه استقلال خواهد داشت. او پس از پيروزى بر راه آهن گفت: «استقلال دراين مسابقه بازى بسيار خوبى را از خود به نمايش گذاشت و زيبا بازى كرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد و ۳ امتياز كامل بازى را كسب كند. احتياج داشتيم اين بازى را ببريم تا با روحيه بيشتر به دربى برويم كه اين مهم انجام شد و سه امتياز كامل را كسب كرديم. از حضور تماشاگران دراين بازى تشكر مى كنم و مى خواهم كه جمعه هم در ورزشگاه حضور يابند و تيم خود را تشويق كنند. استقلال هنوز به جايگاه اصلى خودنرسيده است و بازى به بازى بهتر مى شود و مى تواند يكى ازجدى ترين مدعيان قهرمانى ليگ امسال لقب بگيرد. اگر بازيكنان استقلال انسجام خود را حفظ كنند به راحتى در دربى پيروز خواهيم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فغانى: اشتباه نكنيد، ملاحظه استقلال را نكردم
    ايران ورزشى - فغانى مقابل چشمان نماينده AFC بازى استقلال - راه آهن را قضاوت كرد. نمره قبولى به فغانى كمك مى كرد تا او بين المللى شود. اما بعد از دو گلى كه از سوى او مردود اعلام شد تصور مى شد نماينده AFC نمره قابل قبولى براى فغانى در نظر نگيرد اما بعد از تماشاى فيلم بازى، دلاور، ناظر بازى قضاوت فغانى را تاييد كرد.

نمره قبولى گرفتيد
    بله، اما مثل اينكه هنوز خوان هفتمى هم وجود دارد
    چطور
    بازى سومى را با حضور ۲ نماينده AFC بايد سوت بزنم بعد از آن مشخص مى شود كه آسيايى مى شوم يا نه!
    چرا ۲ گل راه آهن را مردود اعلام كرديد
    گل اول كه خطاى هند بود، دومى هم بازيكن راه آهن در موقعيت آفسايد قرار داشت.
    دلاور، نماينده AFC هم تاييد كرد
    بله، ايشان وقتى فيلم را نگاه كرد گفت هر دو گل را به درستى مردود اعلام كرديد.
    ملاحظه اى هم در كارتان وجود داشت
    اشتباه نكنيد، هيچ ملاحظه اى در كار نبود. فيلم بازى را نگاه كنيد متوجه مى شويد هر دو گل مردود بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برد دربی به استقلال می رسد
    میثم بائو : حرمت فتح اله زاده را مانند من از بین بردند/
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک سابق تیم استقلال تهران در خصوص بازی دربی گفت: از آن جایی که بازی دربی فرصت به رخ کشیدن تاکیتک های فردی و تیمی نیست مطمئنم پیروزی دربی به استقلال می رسد.
    میثم بائو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، بیان کرد: با حساسیت و هیجانی که بازی های شهر آورد در نزد بازیکنان دو تیم ایجاد می کند حضور بازیکنانی مانند کریمی و امثال آن هم نمی توانند با به رخ کشیدن تاکیتیک های انفرادی خود تاثیری در نتیجه داشته باشند زیرا دربی یک بازی منحصرا خاص است.
    وی درخصوص شوک تغییر مدیر عامل باشگاه استقلال تصریح کرد: نتایجی که استقلال بعد از تغییر فتح اله زاده بدست آورده هیچ ارتباطی به شوک حضور واعظ آشتیانی در سمت مدیر عاملی این باشگاه ندارد و باید این برد ها را به حساب کار مدیریتی فتح اله زاده گذاشت.
    وی تاکید کرد: دقیقا همان بلایی را که استقلالی ها در کنار گذاشتن من از ترکیب تیم برایم رقم زدند این بار برای فتح اله زاده تکرار شد و حرمت فتح اله زاده را هم مانند من از بین بردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك زاده: اميدوارم در دربى فحش نشنوم
    هاشم بيك زاده هافبك استقلال بازى با راه آهن را سخت ترين بازى استقلال مى داند: «مقابل راه آهن سخت ترين و بهترين بازى استقلال را به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيت هاى خود به برترى برسيم. پيروزى خوبى مقابل تيم سختكوش، جوان و دونده راه آهن بود چرا كه ۳ امتياز قبل از دربى حياتى و روحيه بخش است و خوشبختانه با تلاش زياد به اين مهم رسيديم. تنها تفاوت ما با راه آهن اين بود كه بهتر از موقعيت ها استفاده كرديم وگرنه آنها مستحق باخت نبودند . من به كادر فنى حريف به خاطر بستن و آماده كردن تيم قدرتمند تبريك مى گويم. خوشبختانه تركيب خوبى پيدا كرده ايم و كم كم هماهنگ تر شده ايم و در دفاع و هم تمركز لازم را داريم و اميدوارم با اين روند بتوانيم به قهرمانى برسيم. بيك زاده يك نگاهى هم به دربى دارد و مى گويد: «به طور حتم تماشاگران حريف روى من حساسيت خاصى دارند ولى اميدوارم نسبت به من فحاشى نكنند البته كارى به اين قضايا ندارم و هنگام بازى در گوشم پنبه مى گذارم تا فحاشى ها را نشنوم! دو تيم مهره هاى خوب، باتجربه و تأثيرگذارى دارند. پيش بينى من اين است كه بازى مساوى مى شود چرا كه قدرت دو تيم برابر است ولى هر تيمى كه از موقعيت هاى خود استفاده كند مى تواند پيروز بازى شود. اميدوارم در اين بازى گلزنى كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تا سه نشه بازى نشه
    آرش برهانى : به پرسپوليس هم گل مى زنم
    سعيد احمديان
    Saeed Ahmadian

آرش برهانى كه تا دو هفته قبل به خاطر گل نزنى هايش از سوى هواداران مورد انتقاد قرار مى گرفت و با از دست دادن موقعيت هاى پياپى روى اعصاب آنها راه مى رفت، دو هفته اى است به مرد اول خط حمله استقلال تبديل شده و با گلزنى هايش مقابل استقلال اهواز و راه آهن نشان داده است كه ديگر آن آرش سابق نيست و هر لحظه بوى گل مى دهد. شماره ۹ استقلال در دربى تهران هم وعده گلزنى مى دهد تا به قول معروف مثل «تا سه نشه بازى نشه» را عمل كرده باشد! هر چند خودش هم اذعان مى كند كه كار سختى است ولى يادآورى مى كند كه استقلالى ها، مرد روزهاى سخت هستند. استقلال و برهانى روزهاى خوبى را در حال پشت سر گذاشتن هستند كه كار هر تيمى را براى مقابله با آنها مشكل مى كند و همين مسأله است كه باعث مى شود مهاجم استقلال با اعتماد به نفس خاصى از برترى مقابل پرسپوليس صحبت كند.

پس از گلزنى مقابل استقلال اهواز به راه آهن هم گل زدى.
    هميشه سعى كرده ام براى استقلال وظيفه ام كه گلزنى است را انجام بدهم و خوشحالم كه با زدن گل در ديدار با راه آهن توانستم هواداران را خوشحال كنم.
    چه شد كه پايت به گلزنى باز شد
    قبل از شروع فصل خيلى خوب تمرين كرده بودم و انگيزه بالايى براى شروع يك فصل خوب داشتم و مى خواستم خيلى چيزها را ثابت كنم ولى متأسفانه در بازى اول ليگ فقط ۷۰ دقيقه بازى كردم. با اين وجود نيز در تمرينات تمام سعى و تلاشم را انجام مى دادم تا اينكه فرصت بازى به من رسيد.
    تا چند هفته پيش همه از گل نزنى مهاجمان استقلال مى ناليدند ولى در اين چند هفته خوب گل مى زنيد چه اتفاقى افتاده
    مشاوره و توصيه هاى روانشناس تيم به مهاجمان استقلال باعث شد تا مشكلات روحى بازيكنان برطرف شود و ديگر استرسى براى گلزنى نداشته باشيم.
    البته از بازى خوب هافبك هاى استقلال هم نمى توان گذشت!
    هافبك هاى خيلى خوبى داريم كه هر كدامشان به تنهايى يك تيم را مى توانند بچرخانند و ما همه آنها را يك جا داريم.
    در مورد بازى با راه آهن صحبت كن، خوب شروع نكرديد ولى در ادامه بهتر شديد.
    برد پر گل هفته گذشته مقابل استقلال اهواز باعث شده بود انتظارات از تيم زياد شود و اين موضوع باعث افزايش فشار روحى بر بازيكنان شده بود به همين دليل خوب شروع نكرديم و گل خورديم ولى در ادامه باتجربه اى كه بچه ها دارند توانستيم بازى را در دست بگيريم و با زدن ۲ گل به برترى برسيم.
    نيمه دوم عقب كشيديد شايد به خاطر نزديكى دربى بود كه پس از زدن ۲ گل با احتياط به بازى ادامه داديد.
    نه! در نيمه دوم بازى را كنترل كرديم و براى حفظ نتيجه به ميدان نيامديم حتى دوست داشتيم با گل هاى بيشتر راه آهن را شكست بدهيم.
    راه آهن هم خوب بازى كرد و به قول قلعه نويى مستحق باخت نبود.
    راه آهن خيلى خوب بازى كرد و تيم قرص و محكمى بود. انتظار نداشتيم در اين سطح باشند.
    با اين برد نشان داديد ديگر ناكامى هاى اوايل فصل را بايد فراموش كرد.
    متاسفانه بازى هاى اول فصل را خوب نبوديم ولى در حال حاضر از نظر تاكتيكى و فنى به يك هماهنگى كامل رسيده ايم و علاوه بر اينكه خوب بازى مى كنيم نتيجه هم مى گيريم.
    جمعه هم با پرسپوليس بازى داريد، ديدار با رقيب سنتى تان جذاب خواهد بود
    بازى خيلى مشكلى پيش رو داريم و پرسپوليس هم تيم خوبى دارد كه با ارائه يك فوتبال سريع و رو به جلو نتيجه هم مى گيرد ولى ما به خاطر جبران ناكامى هايمان مجبوريم نتيجه بگيريم.
    به پرسپوليس هم گل مى زنى
    تمام تلاشم را مى كنم تا در صورت قرار گرفتن در تركيب براى استقلال مثمرثمر باشم و با گلزنى به پرسپوليس به مثل معروف تا سه نشه بازى نشه عمل كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور: براى دربى تقسيم انرژى كرديم

اكبرپور كه هر چقدر تلاش كرد اما نتوانست براى استقلال گل بزند، پس از بازى گفت: استقلال بسيار خوب و منطقى بازى كرد و توانست با كسب سه امتياز موقعيت خودرا درجدول بهبود ببخشد.در بازى مقابل راه آهن بازيكنان در هر دو نيمه تقسيم انرژى كردند تا براى دربى كاملاً آماده باشند و با شرايط كاملاً ايده آل به مصاف پرسپوليس بروند.در بازى مقابل راه آهن اصلا تعداد گل هاى زده ملاك نبود و سه امتياز بازى مهم بود كه اين سه امتياز را هم توانستيم كسب كنيم و دوباره به جمع مدعيان ليگ اضافه شويم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير خطاب به بازيكنان:
    تا قبل از دربى پولتان پرداخت مى شود

ايران ورزشى- استقلالى ها اين روزها به خاطر كسب دو برد پى درپى شرايط خوبى دارند ولى اين دليل نمى شود كه مشكلات مالى و چك هاى برگشت خورده شان را فراموش كنند و ممكن است در آستانه دربى تهران اين مشكلات دردسرساز شود اما گويا مسوولان استقلال براى جلوگيرى از تاثيرگذارى اين مشكلات و بالا بردن روحيه بازيكنان تصميم گرفته اند تا قبل از دربى مقدارى از مطالبات بازيكنان را پرداخت كنند. امير قلعه نويى نيز در جريان تمرين ريكاورى روز گذشته آبى پوشان به بازيكنانش قول داد تا قبل از دربى پولتان پرداخت خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقى پور: زور استقلال بيشتر است

تقى پور پيروزى در دربى را از آن استقلال مى داند و مى گويد: «استقلال در فصل جارى بازيكنان خوبى را به خدمت گرفته و عامل اصلى پيروزى استقلال بر پرسپوليس خواهد شد. از طرفى از سوى ديگر، استقلال در اين فصل امتيازات زيادى را از دست داده و از آنجا كه همچنان به عنوان يك مدعى مى خواهيم مطرح باشيم بايد اين ديدار را با پيروزى پشت سر بگذاريم. بر همين اساس بخت استقلال براى برد بيشتر از پرسپوليس است. ديدار سنتى استقلال و پرسپوليس همواره حساسيت هاى خاص خودش را داشته است اما به لحاظ امتيازى اين ديدار مانند ساير ديدارهاى ليگ برتر ۳ امتياز دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در جمع خبرنگاران
    قطبي: استقلال و قلعه‌نويي را به خوبي مي‌شناسم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي پيروزي در بازي روز جمعه، استقلال و سرمربي اش را به خوبي مي‌شناسم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز، اظهار داشت: همانطور كه قول دادم منتظر يك بازي بين‌المللي در بازي روز جمعه هستم تا با خيال راحت قول قهرماني را به هواداران بدهم.
    وي افزود: حق ما، 7 بازي و 7 برد بود و در حال حاضر هم بايد تنها در صدر جدول قرار مي‌گرفتيم؛ اما دچار اتفاقات فوتبال شديم و با پيروزي مقابل استقلال دوباره به صدر جدول بازمي‌گرديم.
    قطبي يادآور شد: بازي روز جمعه مي‌تواند هيجان زيادي داشته باشد و هر تيمي از انرژي خود و موقعيت‌ها استفاده كند قطعا پيروز بازي مي شود.
    سرمربي تيم پرسپوليس همچنين در مورد ديكارمو و علي كريمي گفت: ATCديكارمو امروز به ايران مي‌رسد و اگر در تمرينات خواسته‌هاي مرا برآورده كند مي‌تواند جزو نفرات اصلي باشد.
    وي افزود: علي كريمي يك بازيكن بين‌المللي است و همه او را با تكنيك نابش و حمل توپ مي‌شناسند؛ اما در بازي با پگاه ديديد كه چه طور در خدمت تيم بود و در گل زده كريم باقري چه حركت بدون توپ زييايي انجام داد. بايد به او افتخار كنم و او را يك اسلحه مفيد براي خود بدانم.
    قطبي در خصوص تيم فوتبال استقلال تاكيد كرد: استقلال و قلعه‌نويي را به خوبي مي‌شناسم. مي‌دانم حريف چه طور بازي مي‌كند؛ اما در فوتبال بين‌المللي همه بايد قبول كنند ديگر فوتبال رمز دار معنايي ندارد. با وجود آناليزورهاي مختلف همه همديگر را مي شناسند،‌ البته بعيد مي‌دانم كسي از تيم من بتواند شناخت كافي داشته باشد.
    وي افزود: در صورتي كه سرعت بازي را بالا ببريم كيفيت بازي نيز تغيير مي‌كند. فوتبال برزيل، آث ميلان آرسنال و آژاكس آمستردام را همه مي‌شناسند و مي‌دانند چه طور فوتبال بازي مي‌كنند؛ اما كسي از حركت تيمي آنها نمي‌تواند شناختي داشته باشد. من هم قصد دارم همين كار را انجام بدهم.
    قطبي يآدآور شد تيم پرسپوليس امسال يكي از بهترين‌هاي ايران است و مي خواهيم به قهرماني در آسيا و ليگ برتر برسيم.
    قطبي افزود: از هواداران مي‌خواهم ما را در بازي روز جمعه فراموش نكنند و همچنان براي گرفتن سه امتياز شيرين مرا ياري كنند. اين بازي براي من اهميت صد چنداني دارد چون دوست دارم قهرماني پرسپوليس را با برد در دربي جشن بگيرم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرباني:من عاشق گل زدن هستم دربى براى استقلال است
    پيروز قربانى در اين فصل يکى از آمادهترين بازيکنان استقلال بوده است و علاوه بر اينکه در کارهاى دفاعى حضورى فعال دارد، در امر گلزنى هم بسيار موفق ظاهر شده است. ديروز بازيکنى که زننده اولين گل تيمش مقابل راهآهن بود، اين چنين به سوالات توپ ورزشى پاسخ داد:
    استقلال به پيروزى دست يافت، اما به سختي...!
    مهم اين بود که پيروز شديم و سه امتياز کامل را به دست آورديم.
    راهآهن مستحق باخت نبود.
    حرف شما درست است، راهآهن يکى از تيمهاى خوب ليگ امسال است. آنها برابر استقلال، بازى پاياپايى را به نمايش گذاشتند و کم نياوردند اما استقلال مقتدرانه پيروز ميدان شد و سه امتياز کامل را به حساب اندوختههاى خود اضافه کرد. در اين فصل راهآهن برابر هيچ تيمى چنين بازى نکرده بود.
    آنها به قضاوت داور مسابقه اعتراض داشتند.
    براى چي؟
    گل برهانى آفسايد بود، گلهاى آنها به اشتباه پذيرفته نشد و...!
    اين حرف را قبول ندارم. در اين چند روز اخير چند کارشناس داورى در اينباره صحبت کردند و نظر خود را اعلام نمودند.
    براى چندمين بار موفق به گلزنى شدي.
    من مدافعى هستم که علاقه زيادى به کارهاى هجومى دارم و هر وقت فرصتى داشته باشم دوست دارم آن را تبديل به گل نمايم، خدا را شکر که در اين راه تا حدود زيادى موفق بودهام.
    و آرش برهانى نيز در اين هفته ها گلزن شده است.
    آرش مهاجم بسيار خوبى است و من قبلاً هم گفته بودم اگر اين بازيکن بتواند از استرس و فشارهاى موجود رهايى يابد، ميتواند گلهاى زيادى را براى استقلال به ثمر برساند.
    زمان زيادى تا دربى بزرگ پايتخت نمانده است.
    اين ديدار جمعه برگزار خواهد شد و ما برنامههاى زيادى براى اين ديدار خواهيم داشت، دربى هميشه از اهميت فوقالعادهاى برخوردار بوده است و هيچ تيمى مايل نيست ببازد. از وقتى ديدار با راهآهن به پايان رسيد، تمام فکر و ذهن خودمان را معطوف به دربى کرده و براى اين مسابقه نقشههاى زيادى کشيدهايم.
    اين روزها همه حرف از پيروزى پرسپوليس در دربى ميزنند.
    بگذار هرچه دلشان ميخواهد، بگويند دربى با همه ديدارهاى ليگ متفاوت است و نتيجه آن فقط در زمين مشخص ميشود. ضمن اينکه استقلال هم هميشه در دربى عالى بوده است.
    قربانى گل ميزند؟
    براى تحقق اين امر نهايت تلاش خودم را ميکنم و اين اميد را دارم که مثل گذشته در دربى به پرسپوليس گل بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •