قرباني:من عاشق گل زدن هستم دربى براى استقلال است
پيروز قربانى در اين فصل يکى از آمادهترين بازيکنان استقلال بوده است و علاوه بر اينکه در کارهاى دفاعى حضورى فعال دارد، در امر گلزنى هم بسيار موفق ظاهر شده است. ديروز بازيکنى که زننده اولين گل تيمش مقابل راهآهن بود، اين چنين به سوالات توپ ورزشى پاسخ داد:
استقلال به پيروزى دست يافت، اما به سختي...!
مهم اين بود که پيروز شديم و سه امتياز کامل را به دست آورديم.
راهآهن مستحق باخت نبود.
حرف شما درست است، راهآهن يکى از تيمهاى خوب ليگ امسال است. آنها برابر استقلال، بازى پاياپايى را به نمايش گذاشتند و کم نياوردند اما استقلال مقتدرانه پيروز ميدان شد و سه امتياز کامل را به حساب اندوختههاى خود اضافه کرد. در اين فصل راهآهن برابر هيچ تيمى چنين بازى نکرده بود.
آنها به قضاوت داور مسابقه اعتراض داشتند.
براى چي؟
گل برهانى آفسايد بود، گلهاى آنها به اشتباه پذيرفته نشد و...!
اين حرف را قبول ندارم. در اين چند روز اخير چند کارشناس داورى در اينباره صحبت کردند و نظر خود را اعلام نمودند.
براى چندمين بار موفق به گلزنى شدي.
من مدافعى هستم که علاقه زيادى به کارهاى هجومى دارم و هر وقت فرصتى داشته باشم دوست دارم آن را تبديل به گل نمايم، خدا را شکر که در اين راه تا حدود زيادى موفق بودهام.
و آرش برهانى نيز در اين هفته ها گلزن شده است.
آرش مهاجم بسيار خوبى است و من قبلاً هم گفته بودم اگر اين بازيکن بتواند از استرس و فشارهاى موجود رهايى يابد، ميتواند گلهاى زيادى را براى استقلال به ثمر برساند.
زمان زيادى تا دربى بزرگ پايتخت نمانده است.
اين ديدار جمعه برگزار خواهد شد و ما برنامههاى زيادى براى اين ديدار خواهيم داشت، دربى هميشه از اهميت فوقالعادهاى برخوردار بوده است و هيچ تيمى مايل نيست ببازد. از وقتى ديدار با راهآهن به پايان رسيد، تمام فکر و ذهن خودمان را معطوف به دربى کرده و براى اين مسابقه نقشههاى زيادى کشيدهايم.
اين روزها همه حرف از پيروزى پرسپوليس در دربى ميزنند.
بگذار هرچه دلشان ميخواهد، بگويند دربى با همه ديدارهاى ليگ متفاوت است و نتيجه آن فقط در زمين مشخص ميشود. ضمن اينکه استقلال هم هميشه در دربى عالى بوده است.
قربانى گل ميزند؟
براى تحقق اين امر نهايت تلاش خودم را ميکنم و اين اميد را دارم که مثل گذشته در دربى به پرسپوليس گل بزنم.