آقا دو روزه با اختلال شديد روبرو هست اينترنت من در تهران! وصله ولی همش چند دقه ديتا نميره دوباره ميره..
آقا دو روزه با اختلال شديد روبرو هست اينترنت من در تهران! وصله ولی همش چند دقه ديتا نميره دوباره ميره..
همین ۱ مگابیت برنزی، فقط حدود ۱۲۰۰ تا فایل تورنت بود، دانلود های مستقیم، یوتوب، رادیو آنلاین، موسیقی آنلاین، آپدیت مکرر، تماشای استریم بعضی از شبکه ها مثل NasaTV، اتصال ریسیور، بازی آنلاین، ریموت کامپیوتر های دیگه، و خیلی کارهای دیگه که یادم نیست ۵ تا هم کاربر آنلاین ( ۳ تا معمولا همیشه)
کلا مصرف زیادی دارم، یادم هست قبل از این از آسیاتک استفاده می کردم و از شبانه ریگان برای انلود تورنت اسفاده می کردم اما بیشتر مواقع حجم کم میاوردم، برای همین نامحدود برای من به صرفه بود.
باید این رو هم اضافه کنم که آسیاتک ترافیک خوری داشت اگر اصطلاحش درسته باشه که به کار م برم، یا بهتر بگم دزدی چون چند بار نشستم محاسبه کردم با سرعتی که داشتم نمی تونستم مثلا توی یک شب ۱۷ گیگ دانلود کرده باشم...
یا مثلا ظرف کمتر از ۳ روز امکان نداشت فقط و فقط برای مرور صفحات من ۸ گیگ مصرف کرده باشم. بدون هیچ تماس تصویری یا تماشای آنلاین، کلا آسیا تک هم گرون بوپ و هم ترافیک خوری می کرد...
Last edited by codex1; 25-05-2015 at 20:58.
کاملا تایید میشه
البته منم این ماه دیگه تمدید نکردم و فرم تخلیه رو فرستادم
فقط اینکه چند روزه تخلیه میکنن؟
آها میانگین پس ماهی 250گیگ دانلود داشتی چه قد دادی بابت این سرویس
امروز به خاطر یک شکایتی زنگ زدم تنظیم مقررات همینطور حرف تو حرف پیش اومد یک هو طرف گفت هیچ شرکتی حق فروش نامحدود رو نداره و ما منع کردیم شرکت ها رو از سرویس نامحدود
گفتم این شرکت هایی که دارند میدن چی گفت اونها هم در اصل محدود هست(همین سیاست منصفانه) که به خاطر سود بیشتر به اسم نامحدود میفروشند
یک مشت دزد و بی سواد با هم جمع شدند اینترنت کشور گرفتند دستشون![]()
قانونا نهایت باید تا 3 روز باشه اما تا 1 هفته هم طول میدن گاهی
من هم امروز فرم فرستادم ...15 روزی از اعتبارم مانده..
احتمالا برم سمت 512 مخابرات...
سال پیش ۵۳۰ هزار تومن برای یک سال
امسال ۶۲۰ هزار تومن برای یکسال هر دو با تخفبف ۱۲ ماه مقدار ۲۵۰ گبگ تقریبی من مجموع ترافیک خدمت شمت اعلام کردم که بهتر از من میدونید که هم آپلود هست و هم دانلود...
هیچ کدوم از دوستان راهنمایی نکردن من می تونم پول بقیه ماه ها که استفاده نکردم بگیرم؟؟؟ قانون طرفه من هست یا این نامنصفانه های بی قانون؟؟؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)