به نظرتون برای اجرای بازی ها با بهترین کیفیت یه مانیتور یا TV چه ویژگی هایی رو باید داشته باشه ؟
به نظرتون برای اجرای بازی ها با بهترین کیفیت یه مانیتور یا TV چه ویژگی هایی رو باید داشته باشه ؟
من تا ديروز همش درگير Special Event GT5 امروز يه سر زدم به ليست دوستاني كه بودن ، ديدم بله ، همه پلاس ، از بالا تا پايين، اين همه پلاس با هم نديده بودم ... اينم حاصل تلاش من تو Special Event : Redbull ...
سايز اصلي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره وارد شدم---متنشو نخونده بودم!!!بايد كلمه رمز مركب از عدد و حروف باشه و كمتر از 8 كاراكتر---
شرط اصلي hd بودنه نمايشگره بعد اينكه از كابله hd استفاده كني---اين كابل واقعا مهمه چون اولش كه من ps3 رو به ال سي دي زدم فيش av داشت و كابل مخصوص نداشت وقتي تصويرو ديدم تعجب كردم كه چرا كيفيت پايينه اما كابل hd كه خريدم تازه فهميدم خيلي مهمه---
این سونی قرار بود به همه ملت دو تا بازی فری بده از اون بازی هایی که گذاشته بعدا چون من بازی Dead nation رو قبلا خریده بودم فقط گذاشت یه بازی انتخاب کنم ، البته خیلی مهم نیست چون بقیه بازی ها رو داشتم ولی خیلی حرکت ضایعی بود !!!!
اگه مانیتور فول HD باشه میشه با ps3 فول اچ دی بازی کرد ؟ همون رزولوشن 1080 .....
بستگی به نوع کیفیت مانیتور شما داره و کابل مورد استفادتون برای اتصال ...
بعضی وقتی ها در حالت Full HD لگ (LAG) ایجاد میشه که نشون میده یا تنظیمات مناسب نیستن یا مانیتور کشش نداره!
خب پس PS3 قابلیتشو داره . و فقط باید مونیتور درست باشه . و اگه مونیتور مناسب باشه باید بدون هیچ مشکلی اجرا بشه . درسته ؟![]()
درسته ...
هم X360 و هم PS3 هر دو قابلیت ساپورت Full HD 1080p رو دارن بدون هیچ مشکلی.
اين كمبت جديد اسمه كاملش چي ميشه؟؟؟
آخه تو ps store نتونستم پيداش كنم---
هنوز نخريدم ميخواستم ببينم تريلر داره واسه دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)