خوب برا مام پیدا بکننمیشه؟
نظرتون درباره دست دو چیه؟
خوب برا مام پیدا بکننمیشه؟
نظرتون درباره دست دو چیه؟
patapon 2 و tenchu که فقط حرفش نیست بازی ها الان بیرونه . (سه ماه نسخه ژاپنی این بازی ها اومده بیرون ) patapon 2 نسخه انگلیسیش مخصوص اروپا 6 مارچ و مخصوص آمریکا 5 می 2009 میاد . tenchu 4 هم 24 مارچ نسخه انگلیسیش میاد .
motor storm هم برای سه ماه چهارم 2009 تایید شده . فقط این وسط برای سه تا بازی دیگه تاریخ دقیق ندادند
بی ربط هم نیست.
وقتی یک کنسول به راحتی هک بشه(نرم افزاری) وقتی یک شرکت بازی سازی ببینه دیگه بازگشت سرمایه نداره بی خیال ساخت بازی برای آن کنسول میشه.
ds هم از این قاعده مستثنا هست.چون تعداد کنسول هایی که فروخته خیلی بیشتر از psp هست.هزینه و نیرویی که برای ساخت بازی های ds خرج میشه نسبت به psp خیلی پایین تره.
سلام دوستان
ببخشید که یه کم ناجور سوال میکنم چون psp دست خودم نیست اون ازم پرسیده
من چن روز پیش یه مموری 8گیگ غیر اورجینال برای psp خریدم طرف هم زیاد وارد نیست میگه آهنگارو روش میریزه میاره اما بازی ها رو که میریزه نمیاره باید کار خاصی رو مموریه بکنه یه چیزایی درباره آبدیت میگفت
اگه اینطوریه با چه برنامه ای باید این کارو کرد و چه جوری اگه یکی توضیح بده یه دنیا ممنون میشم
ایا pspشما کپی خور شده هست؟
برای اینکه بفهمید کپی خور هست یا نه به مسیر زیر بروید.
settings>system settings>system information
بعد جلوی system softwarw یک عدد نوشته شده هست.که بعد از آن اگه عباراتی مانند m33 یا gen و oe نوشته شده باشه دستگاه کپی خور هست.اگه نه دستگاه کپی خور نیست.
مثلا اگه نوشته باشه 4.01m33 دستگاه کپی خوره و اگه نوشته باشه 4.01 کپی خور نیست و....
شما این مورد ا چک کن بگو دقیق چی نوشته تا بیشتر راهنمایی کنم.
شركت Sony پرده از بازي هاي بزرگ PSP كه قرار است در سال 2009 عرضه شود , برداشت.
- بازي Hannah Montana كه يك بازي ريتميك است توسط Disney Interactive امسال منتشر خواهد شد.
- بازي Assassin’s Creed توسط Ubisoft در اخر امسال براي PSP منتشر خواهد شد.
- قسمت جديد سري بازي Buzz براي PSP عرضه خواهد شد.
- يك شماره اختصاصي سري بازي Rock Band براي PSP عرضه خواهد شد. اين بازي از قابليت Wi-Fi استفاده ميبرد.
- شركت EA بازي Madden NFL 10 براي PSP عرضه خواهد كرد.
- استوديو Bigbig Studios سازنده سري بازي Pursuit Force قسمت جديد سري بازي MotorStorm به نام MotorStorm Arctic Edge امسال عرضه خواهد كرد.
- همچنين يك شماره اختصاصي از سري بازي LittleBigPlanet توسط MediaMolecule خالقان اصلي بازي براي PSP عرضه خواهد شد.
به نقل از B.C
به نظر من كساني كه قصد خريد psp كپي دارند عاقلانه است كه صبر كنند، اون هم به چند دليل:
الان psp به بالاترين قيمت خودش در طول تاريخ اجناس كپي ايران رسيده(چيزي حدود 310 هزار تومان)، من بعيد مي دونم از ايني هست كه بالاتر بره، الان تمام مغازه دار ها psp بنجل هاي خودشون رو به قيمت گزاف دارن رو مي كنن ؛
به دليل اين كه امكان نداره psp از ايني كه هست گرون تر بشه، پس احتمالاً ارزون تر مي شه.
اگر هم ارزون نشه چون خريد ها كم ميشه و تقاضا مياد پايين خود به خود ارزون ميشه.
در كل رفقا به حرف اين و اون خيلي تكيه نكنيد كه آيا بخرم يا نخرم. اول به عقل خودتون رجوع كنيد آيا به نظر شما دستگاهي كه الان 310 هزار تومن قيمت داره و ضروري هم نيست اين همه دغدغه لازمه براي خريدش.
از من مي شنويد پولاتونو بزارين تو جيبتون و صبر كنيد. من قول مي دم يه اتفاقي مي افته چون كار نشد نداره؛باور كنيد اين هم از حيله ها و ترفنداي بازاره كه ميگن بدو بدو بيا بخر نخري از دستت مي ره ديگه كپي خور نمي شه واي بدبخت شديد و .... اين رسم بازاره وقتي ببينن هيچكي نمي ره سراغ psp وهمه به نوعي دارن صبر مي كنن اصلا يا خودشون يه بلايي سر اين psp ها ميارن كه كپي خور بشه يا اونقدر كپي نخورها رو ارزون مي كنن كه قابل تحمل باشه.
به هر حال انتخاب با خودتون، ببينيد اين همه دردسر چقدر براتون ضرورت داره...
Last edited by gigaman2007; 02-03-2009 at 20:04.
ممنون دوست عزیز اینو دقیقا نوشته بود:
3.90m33-3
یه سوال دیگه هم هست
یه بازی .iso رو چجوری باید نصب کرد
یه جا خوندم باید تو فولدر iso تو مموری استیک کپی کنی اما یه همچنین فولدری وجود نداشت
یه فولدر به همین نام ساختم حالا بازی رو باید از کجا اجرا کرد ممنون
Last edited by amylee; 02-03-2009 at 20:20.
مرسی از راهنماییت دوست عزیز! فقط یه مشکلی هست! یه چیزی وجود داره با نام کَک که می افته به تنبون آدم و هی اذیت می کنه! اونو چی کار کنم؟
ممنون
اصلا کسی پی اس پی می خره با این قیمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)