آقا ما مرحله ی اول را تموم کردیم رفتیم مرحله ی دوم ولی وقتی بازی کمی رفت جلو تا جایی که افتادم تو آب یک مرتبه از بازی بیزون اومد و این ارور را داد.
Direct3DDevice9..present failed..Driver interr
در اوج حال حالگیری شد.![]()
آقا ما مرحله ی اول را تموم کردیم رفتیم مرحله ی دوم ولی وقتی بازی کمی رفت جلو تا جایی که افتادم تو آب یک مرتبه از بازی بیزون اومد و این ارور را داد.
Direct3DDevice9..present failed..Driver interr
در اوج حال حالگیری شد.![]()
سلام
موقع نصب Devil May Cry 4 ، این ارور رو میده ، برای چی هست؟
![]()
اول از همه بگو چه بازی رو میخوای نصب کنی
دوم هم مدل کامل کارت گرافیکتو بنویس .![]()
سلام به همگی
میدونم خیلی از شماها بازی پرو 2009 رو تجربه کردید
میخواستم بدونم وقتی سیو های مستر لیگ خراب میشن چیکار باید بکنیم که درست بشن و چه باید کرد که دیگه سیو ها داغون نشن و بازی موقع لود شدن ارور نده !!
(( چون از سیو های سالم بک آپ گرفتم ))
ممنونم![]()
بازی prince of persia 4.
مدل کارت گرافیکم:intel accelerator x3100 251 mb
در ضمن تو note book می خوام نصب کنم.![]()
بابا تابلو که این یه گرافیک onbaord هستش و اصلا به درد این سری بازیها نمی خوره این مدل گرافیک فقط به درد اجرای بازیهای در حد xbox و ps2 می خوره و تقریبا بازیهای نسل جدید رو اصلا نمی تونه اجرا کنه اگر هم بعضا بتونه یه زور اونم در پایین ترین سطح ممکن اونم در یه فریم افتضاح (prince of persia رو که اصلا بیخیال شو!!).
یعنی هیچ راهی مداره که من نصبش کنم؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کنم.
بازی ghost recon2 رو هم قبلا گرفتم.اون هم نصب نشد!!!!!!
می تونین چند تا بازی به من معرفی کنین که به این گرافیک بخوره!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون.
Prince of Persia بعد از نصب بازی میره تو بازی و UBISOFT رو نشون میده ولی میپره از بازی بیرون و اررور DONT SEND میده؟![]()
دوست عزیز متاسفم که نا امیدتون می کنم ولی اصولا note book های روز گرانقیمت(منظورم note book هایی هستش که از پردازنده های دو هسته ای centrino و چیپستهای اختصاصی گرافیک nvidia یا ati استفاده میکنند) هم حتی به زور می توانند این ابر گرافیکهای حاضر رو با جزئیات متوسط به بالا بیارندچون اصولا طراحی کار note book همینطور که از اسمش پیداست برای یه چیز دیگه است ولی همین طور که گفتم به احتمال زیاد بازیهایی که مخصوص ps2 و xbox طراحی شده اند و برای کامپیوتر هم release شدند رو می تونی بازی کنی (تقریبا بازیهایی میشه که قبل از سال 2005 به بازار اومدند یا بهتر بگم تمام بازیهای چند سی دی توی بازار که تعداشم کم نیست).
موفق باشی....
بازی cod world at war و اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی صدا میاد..
چیکارش کنم؟؟؟
کارت گرافیک geforce 7200 هستش
رم 1 گیگ
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)