تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 942 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

این ارتباطات سیار تازه بعد از 14 سال اونم از روی حسادت به ایرانسل واسه خودش اسم گذاشته
    حالا بماند که از چه راهی واسه خودش اسم گذاشته ...

این ارتباطات سیار ( اروا عمش همراه اول ... هیچ کس تنها نیست ) 14 ساله فقط بلده پول از جیب مردم بچابه
    ماهی 1000 تا 1500 تومان هم بابت سرویسهای ویژه میکشه رو قبض مردم که کسی هم نمیدونه این سرویسهای ویژه چیه
    حالا کیفیت تماسها و اس ام اس هاش هم به کنار که امروز اس ام اس میدی فردا میرسه دست طرف ... تماساش هم که قربونش برم فقط بلده بگه تمامی مسیرها به سمت مشترک مورد نظر مشغول است - در حال حاضر ارتباط با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد لطفاً بعداً تماس حاصل فرمایید

حالا بازهم خدا را شکر که این ایرانسل اومد توی ایران تا مردم با کیفیت و امکانات استاندارد و واقعی شبکه ی موبایل آشنا بشن و بفهمند که 14 سال داشتن به چه شبکه ی موبایلی زپرتی و بی کیفیتی پول یامفت میدادند

تازه بعد از 14 سال که اومده اونم از ترس شکایت مردم و حسادت به ایرانسل داره یه تغییرات کوچکی انجام میده مثلاً اسم گذاشته واسه خودش ، ظرفیت bts هاشو داره افزایش میده

فقط هم به 1016 شهری که بعد از 14 سال زحمت کشیده تحت پوشش داده مینازه
    ایرانسل هم می تونه 1016 شهر با کیفیت و امکانات زیره صفر تحت پوشش بده تازه شم توی یه مدت کمتر مثلاً 1 تا 2 سال

حالا خودتون کیفیت و امکانات شبکه و بقیه جوانب را بین ایرانسلی که همش 1 ساله که اومده با تحت پوشش قرار دادن بیش از 220 شهر رو با ارتباط سیاری که 14 ساله که اومده با 1016 شهر که تحت پوشش داده ، مقایسه کنید

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

ایرانسل > همراه اول
    از همه نظر

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این ارتباطات سیار تازه بعد از 14 سال اونم از روی حسادت به ایرانسل واسه خودش اسم گذاشته
    حالا بماند که از چه راهی واسه خودش اسم گذاشته ...

این ارتباطات سیار ( اروا عمش همراه اول ... هیچ کس تنها نیست ) 14 ساله فقط بلده پول از جیب مردم بچابه
    ماهی 1000 تا 1500 تومان هم بابت سرویسهای ویژه میکشه رو قبض مردم که کسی هم نمیدونه این سرویسهای ویژه چیه
    حالا کیفیت تماسها و اس ام اس هاش هم به کنار که امروز اس ام اس میدی فردا میرسه دست طرف ... تماساش هم که قربونش برم فقط بلده بگه تمامی مسیرها به سمت مشترک مورد نظر مشغول است - در حال حاضر ارتباط با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد لطفاً بعداً تماس حاصل فرمایید

حالا بازهم خدا را شکر که این ایرانسل اومد توی ایران تا مردم با کیفیت و امکانات استاندارد و واقعی شبکه ی موبایل آشنا بشن و بفهمند که 14 سال داشتن به چه شبکه ی موبایلی زپرتی و بی کیفیتی پول یامفت میدادند

تازه بعد از 14 سال که اومده اونم از ترس شکایت مردم و حسادت به ایرانسل داره یه تغییرات کوچکی انجام میده مثلاً اسم گذاشته واسه خودش ، ظرفیت bts هاشو داره افزایش میده

فقط هم به 1016 شهری که بعد از 14 سال زحمت کشیده تحت پوشش داده مینازه
    ایرانسل هم می تونه 1016 شهر با کیفیت و امکانات زیره صفر تحت پوشش بده تازه شم توی یه مدت کمتر مثلاً 1 تا 2 سال

حالا خودتون کیفیت و امکانات شبکه و بقیه جوانب را بین ایرانسلی که همش 1 ساله که اومده با تحت پوشش قرار دادن بیش از 220 شهر رو با ارتباط سیاری که 14 ساله که اومده با 1016 شهر که تحت پوشش داده ، مقایسه کنید
    اولا اگه مخابرات ایم نداره ولی حداقل کیفیتو داره و اون پیام هایی که شما میگید مال 4-5 سال پیش بوده.الان که من ندیدم کسی از شنیدن این پیام ها شاکی باشه به جز طرفدارای ایرانسل
    و اگه 1016 شهرو توی 14 سال تحت پوشش داره پوشش همشون کامل و بدون عیبه نه مثل ایرانسل که بخواد ماس مالی کنه و توی شهراش 1 متر بالاتر و 1 متر پایینتر از سطح زمین و حتی روی سطح زمینم آنتن نده.

ایرانسل > همراه اول
    از همه نظر
    از جمله کارهای جانبیی مثل ویترین و حساب اینترنتی و ... که هیچ ربطی به استفاده از موبال ندارند ولی به جز کیفیت شبکه و مکالمه و آنتن دهی و اس ام اس و مثلا GPRS اش.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

اولا اگه مخابرات ایم نداره ولی حداقل کیفیتو داره و اون پیام هایی که شما میگید مال 4-5 سال پیش بوده.الان که من ندیدم کسی از شنیدن این پیام ها شاکی باشه به جز طرفدارای ایرانسل
    و اگه 1016 شهرو توی 14 سال تحت پوشش داره پوشش همشون کامل و بدون عیبه نه مثل ایرانسل که بخواد ماس مالی کنه و توی شهراش 1 متر بالاتر و 1 متر پایینتر از سطح زمین و حتی روی سطح زمینم آنتن نده.
    نه خیر عزیز هنوز هم ما تو شهرمون از این پیغامها مرتب میشنویم ((حالا به جز آنتن ندادنش تو بعضی مناطق شهر برادر من تو بیمه کارافرین هست یه طبقه میره زیر زمین تو حسابداری هر وقت خواستیم بهش زنگ بزنیم باید تلفن محل کارش رو بگیریم انگار که موبایل نداره اینقدر قطع و وصل میشه که یه کلمه از حرفهای هم رونمی تونیم بفهمیم))
    حالا من که ایرانسل دارم هیچ هر دوتا برادرام که همراه اول دارن روزی نیست که یه بدو بیراهی باراین همراه اول شما نکنن یه دوستم هم شمارش رو که روند هم هست می خواد بفروشه 1200000 تومن هم حاضرن ازش بخرن رفته ایرانسل گرفته سیم خودش رو هم انداخته تو تاقچه تا بفروشه برادرش هم همین کار و کرده جیگر اونا هم طرفدار ایرانسلن که این کارو کردن
    SMS هاش هم که خدا به خیر کنه روز روز عادیش بعضی روزها مشکل داره چه برسه به عیدها که 5 روز اینور 5 روز اونور عید ((مثلا همین عید فطر)) کلا SMS تعطیل بود جالبیش اینجاس که این همه SMS که ملت به هم میزدن همون موقع نمی رسید هیچ بعدش هم نرسید که نرسید من که SMS میرسید بهم ملت کفشون میبرید فکشون رو باید سر کوچه جمع می کردیم

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

اولاً سروش جان خیلی خوش آمدی دوباره

من حرفهای شما هم کمو بیش قبول دارم ولی ما باید قبول کنیم که ایرانسل تازه 1 ساله که اومده ولی همراه اول 14 ساله اومده باید یه 2 یا 3 سال بهش فرصت بدیم بعد از نظر محدوده و کیفیت پوشش شبکه اون رو با همراه اول مقایسه کنیم
    ولی حقیقتی که هست اینه که همه ی ما یه جورایی باید قبول کنیم که شتاب و سرعت عمل ایرانسل نسبت به همراه اول بیشتر است چونکه توی مدت زمانی 1 سالی که اومده توانسته 220 شهر رو تحت پوشش بده و امکانات جدیدی رو به مشترکانش ارائه بده

بعد در مورد صحبتهای hossein-p30-f جون هم میشه کمی تألم کرد
    و دید که در بعضی موارد حقیقت رو گفته

منم که الان این حرفها رو میزنم فکر نکنید دائم آنتنم فوله نه بابا ما توی اهواز حتی بعضی موارد هم میرسه که آنتن کامل قطع میشه ولی از یه نظرایی به اون اعتماد دارم و بهش وقت میدم
    Last edited by A.J; 05-11-2007 at 21:18. دليل: دلم میخواست

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

شما بايد تنظيمات GPRS را روي اين گوشي هم نصب كني
    كه احتمالا با مشكل شبكه مواجه ميشي و بايد دستي
    تنظيم كني
    تو همين تاپيك چندين بار روشش گفته شده اگه پيدا نكردي
    بگو تا برات پيدا كنم
    میشه برای من بدی گوشی k750 هستش می خوام فعال کنم می گه در شبکه مشخصات گوشی شما وجود نداره ( اگه می شه بهم pm بدی ممنونت می شم)

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من شنیدم mms فعال شده درسته ؟
    اگه فعال شده برای فعال کردنش ترفند خاصی اینا میخواد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه salman24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام.
    من که همین الان امتحان کردم اما send نشد!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    من شنیدم فعاله !!
    شاید کار خاصی باید بکنی آره ؟؟

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه برای من بدی گوشی k750 هستش می خوام فعال کنم می گه در شبکه مشخصات گوشی شما وجود نداره ( اگه می شه بهم pm بدی ممنونت می شم)
    براي گوشي هاي سوني اريكسون

مسير زير رو دنبال کنين :

Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account

GPRS data رو انتخاب کنين و اسمش رو بزارين Irancell-GPRS
    Continue رو انتخاب کنين
    بعد در قسمت APN بنويسيد mtnirancell
    Username و Password رو خالي بزارين
    دکمه Save رو بزنين

تا اينجا شما يک اشتراک GPRS ايجاد کرديد

حالا به منوي Connectivity برگرديد يا مسير زير رو دنبال کنيد

Menu --> Setting --> Connectivity

حالا Internet Settings رو انتخاب کنين
    حالا Internet Profiles رو انتخاب کنين

New profile رو انتخاب کنين

در قسمت Name بنويسيد Irancell-GPRS

Connect using رو انتخاب کنين

در اينجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختين انتخاب کنين ( يعني دايره Irancell-GPRS رو توپر کنين )
    تنظيمات رو Save کنين

حالا در اين صفحه که براتون مي ياد ( Internet profiles رو ميگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )

حالا به منوي قبلي برگرديد

Streaming settings رو انتخاب کنين

حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
    تنظيمات رو Save کنين

ايندفعه Setting for java رو انتخاب کنين
    چون براي برنامه هايي مثل MniOpera يا همين Movamessenger يا ... كاربرد دارد
    حالا در اين قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو تو پر کنين )

سلام.
    سلام.
    من شنیدم فعاله !!
    شاید کار خاصی باید بکنی آره ؟؟

نه خير فعلا فعال نيست ولي احتمالا تا 6هفته ي
    ا نهايتا آخر آذردوباره فعال ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •