تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 745 از 1547 اولاول ... 2456456957357417427437447457467477487497557958451245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من طرح art 5 شاتل رو دارم که محدودیت دانلود 40 گیگ در ماه رو داره می خواستم بدونم که در عمل تا چند گیگ می تونم مصرف بکنم که سرعتم رو کم نکنن ؟ کسی تجربه ای داره ؟ سیستمش چطوریه ؟
    اصلا حساب و کتاب نداره
    ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان

نزدیک یک ماه میشه شب ها سرعت اینترنتم بشدت افت میکنه و حتی سایت ها داخلی رو هم بزور باز میکنه‌ ٬ برای لود تلگرام هم کلی مشکل دارم حتی پیام بزور ارسال میشه

من شهر قم هستم و چند نقطه مختلف از دوستانم پرسیدم اونا هم مشکل مشابه دارن

شما هم با این مشکل مواجه هستید یا فقط شهر قم اینجوری شده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
    Last edited by AVAST4890; 01-09-2017 at 08:45.

4. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
    کاملا حرفت رو قبول دارم . دیگه دوره ی ADSL به سر رسیده . قیمت هاشم گرونتر از اینترنت همراه در میاد . عاقلانه ترین کار خریدن بسته های بلند مدت ایرانسل یا همراه اوله .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه تفاوت این دو سرویس بجز حجم درچیه. من قرارداد یک ساله داشتم که داره تموم میشه شاتل این دو سرویس رو پیشنهاد داده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟
    دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟
    دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!
    من از اولین روزی که اینترنت موبایل راه افتاد همواره استفاده کردم adsl رو هم داشتم. برای دانلود ارزان درست میگن یکسری طرح های شبانه و ساعتی خوب رو اینترنت موبایل هست سرعت همه جا که نه ولی خیلی جاها چندین برابر adsl هست من یه بازی 48 گیگی رو با طرح دوساعته ایرانسل با 1500 تومن دانلود کردم. اما برای کسی که یک اینترنت پایدار و با کیفیت و دائمی میخواد و خصوصا برای وبگردی اصلا موافق نیستم این دوستان هم حس میکنم در یک مقطعی هستند که خوبه بعید میدونم دوماه دیگه هم همین نظر رو داشته باشند. من سال پیش حتی یکمدت دیدم اوضاع خیلی خوبه مودم و طرح بلند مدت ایرانسل خریدم و adsl رو جمع کردم .بعد دو ماه دوباره مجبور شدم adsl رو هم راه بندازم.البته من آدمی هستم که میخوام دسترسی دائمی و بدون درد سر داشته باشم وبگردی و فیسبوک این موارد هم زیاد استفاده دارم شاید شما کسی با استفاده متوسط از نت و استفاده اصلیت تلگرام و اینستا باشی همون موبایل هم جوابت رو بده.بهرحال ما دوگانه سوز هستیم با adsl استفاده روزمره و با نت موبایل دانلود های زیادمون رو میکنیم ولی اگر قرار بر انتخاب یکیش باشه صدرصد adsl

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

9. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان چند روزه همش اینترنت قطع و وصل میشود و دوباره امروز همش همین مشکل را داره وقتی تلفن میزنید میگن مشکل از شرکت نیست خوب پس از کجا است
    کسی دیگر هم این مشکل را داره ؟ چرا چند روزه اینطوری شده
    مرسی

11. این کاربر از jojonice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دانلود از سایت شاتل لند رایگان هست یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام دانلود از سایت شاتل لند رایگان هست یا نه ؟
    اگر بسته شاتل لند (ایران) خریداری کنید دانلود رایگان میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •