اصلا حساب و کتاب نداره
ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اصلا حساب و کتاب نداره
ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
نزدیک یک ماه میشه شب ها سرعت اینترنتم بشدت افت میکنه و حتی سایت ها داخلی رو هم بزور باز میکنه ٬ برای لود تلگرام هم کلی مشکل دارم حتی پیام بزور ارسال میشه
من شهر قم هستم و چند نقطه مختلف از دوستانم پرسیدم اونا هم مشکل مشابه دارن
شما هم با این مشکل مواجه هستید یا فقط شهر قم اینجوری شده؟؟
من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
Last edited by AVAST4890; 01-09-2017 at 08:45.
کاملا حرفت رو قبول دارم . دیگه دوره ی ADSL به سر رسیده . قیمت هاشم گرونتر از اینترنت همراه در میاد . عاقلانه ترین کار خریدن بسته های بلند مدت ایرانسل یا همراه اوله .
دوستان کسی میدونه تفاوت این دو سرویس بجز حجم درچیه. من قرارداد یک ساله داشتم که داره تموم میشه شاتل این دو سرویس رو پیشنهاد داده
![]()
این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟
دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!![]()
من از اولین روزی که اینترنت موبایل راه افتاد همواره استفاده کردم adsl رو هم داشتم. برای دانلود ارزان درست میگن یکسری طرح های شبانه و ساعتی خوب رو اینترنت موبایل هست سرعت همه جا که نه ولی خیلی جاها چندین برابر adsl هست من یه بازی 48 گیگی رو با طرح دوساعته ایرانسل با 1500 تومن دانلود کردم. اما برای کسی که یک اینترنت پایدار و با کیفیت و دائمی میخواد و خصوصا برای وبگردی اصلا موافق نیستم این دوستان هم حس میکنم در یک مقطعی هستند که خوبه بعید میدونم دوماه دیگه هم همین نظر رو داشته باشند. من سال پیش حتی یکمدت دیدم اوضاع خیلی خوبه مودم و طرح بلند مدت ایرانسل خریدم و adsl رو جمع کردم .بعد دو ماه دوباره مجبور شدم adsl رو هم راه بندازم.البته من آدمی هستم که میخوام دسترسی دائمی و بدون درد سر داشته باشم وبگردی و فیسبوک این موارد هم زیاد استفاده دارم شاید شما کسی با استفاده متوسط از نت و استفاده اصلیت تلگرام و اینستا باشی همون موبایل هم جوابت رو بده.بهرحال ما دوگانه سوز هستیم با adsl استفاده روزمره و با نت موبایل دانلود های زیادمون رو میکنیم ولی اگر قرار بر انتخاب یکیش باشه صدرصد adsl
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
دوستان چند روزه همش اینترنت قطع و وصل میشود و دوباره امروز همش همین مشکل را داره وقتی تلفن میزنید میگن مشکل از شرکت نیست خوب پس از کجا است
کسی دیگر هم این مشکل را داره ؟ چرا چند روزه اینطوری شده
مرسی
اگر بسته شاتل لند (ایران) خریداری کنید دانلود رایگان میشه!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)