بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.حالا باز بودجشون ته کشید با هزارتا ترفند میخوان از جیب ملت کسریشونو جبران کنن...
بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.حالا باز بودجشون ته کشید با هزارتا ترفند میخوان از جیب ملت کسریشونو جبران کنن...
Last edited by XDbit68; 22-12-2014 at 13:12.
این که همون سیاست دولت قبله
نمی خوایم تعرفه ازاد رو کم کنید.
تعرفه ازاد رو بکنید 15 ریال بسته ها رو هم برگردونید به حالت قبل.
اگه این مردم شعورش رو داشته باشند یه این دفعه رو کسی بسته نخره، چه از ایرانسل یا رایتل و یا حتی همراه اول.
SONY XPERIA Z3
چه ربطی به نفت داره عزیز من وقتی مسولین دزدهستند خودشون و به کم هم قانع نیستند؟!
دبی نفت نداره ؟ کویت نفت نداره؟! که دارن 300گیگ اینترنت LTE می فروشند 24درهم!
![]()
بخواهی با Adsl مقایسه کنی،من 100 گیگ رو میگیرم 192 تومن،فوقش 200 تومن.
SONY XPERIA Z3
عزیز اتفاقا خیلی هم ربط داره.
SONY XPERIA Z3
مسئله همینه که نباید با adsl مقایسه کنی . بین بسته هایی که برای 3g توی این مملکت با گیگی 8 تومن گیگی 10 تومن داره ارائه میشه این بسته یک ساله به صرفه هست
شما اگه بودجه 94 رو میخوندین و ازش اطلاع داشتین متوجه میشدی که چه ربطی داره ! حالا همش میای مارو با اون کشورا مقایسه میکنی.درآمد دولت نصف شده یعنی بیچاره شدیم رفت مشکلات دیگه بماند حالا.
یعنی لعنت بر همشون گل بگیرید این مملکت بیان جمعش کنن این اینترنت هزار کفت زهر مار میکنن هر کس میاد در هر دوره بیشتر گند میزنه
ثانیه به ثانیه وضعیت بدتر میشه
الان حس این دارم TNT بزارم ایران از نقشه حذف کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)