تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 752 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام میخواستم در مورد فروشگاه تهران ملودی بپرسم که هدفونهاشون اصل هستند یا نه و از نظر قیمت چطور هستند؟
    سلام. در مورد فروشگاه های اینترنتی چند مطلب را بدانید:
    1. قیمت آنها به دلیل دریافت حق کمیسیون و واسطه بودن بالاتر است.
    2. هیچ تضمینی بر اصل یا تقلبی بودن کالا نیست.
    3. بسیاری از آنها مهلت تست به شما می دهند ولی در صورت معیوب بودن کالا باید پروسه ای زمانبر برای دریافت پولتان طی کنید.
    در مورد تهران ملودی هم در همین تاپیک بحث شده بود (تایید پست قبلی) که پست های زیر برای شما مفید خواهد بود بینش شما را برای تصمیم درست بالا می برد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید محترم من یک هندس فری یا هدفون بلوتوث میخام که حتما گوشیهاش 2تایی باشه و ترجیها یه ذره بزرگ یک نوکیا دوستم داره 90 خریده تست کردم بد نبود من بیشتر برا موزیک میخام حدود هزینه هم از 70 تا 120 تومان هست ممنون بابت راهنماییتون
    سلام. تنها مدلی که سراغ دارم BH-503 نوکیا است که صدایی مطلوب در رده قیمت مورد نظر شما دارد. هدفونهای حرفه ای تری هم هستند ولی قیمت بسیار بالاتری دارند مثل Sennheiser MM100 EU که قیمتی حدود 350 هزار تومان دارد.
    موفق باشید.

4. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گل.
    اگر امکان دارد لطف کنید دو هدفون Sennheiser PX 200II و Klipsch S4 را از نظر مناسب بودن برای گوش دادن به موسیقی راک توسط پلیر (J3) و سایر موارد مقایسه کنید. من قصد خرید هدفون برای کاربرد پرتابل را دارم و یکی از گزینه های احتمالی PX 200II است. در کل آیا ارزش دارد که من PX 200II را خریداری کنم با اینکه در حال حاضر از S4 استفاده می کنم؟ با خریدن آن چه چیزهایی را بدست می اورم یا از دست می دهم؟
    با تشکر
    موفق باشید.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم این هدفون جدید grado - ps500 چجوریه ؟ و با مدل RS1 چقدر تفاوت داره ؟؟ در برابر HD 650 سنهایزر کدوم بهتره ؟
    ممنون میشم توضیح کامل بدید ؟

هدفون جدید گرادو بنام ps500 که جدیدا معرفی شده و بنا بگفته خود شرکت سازنده از مدل special edition hf2 در ساخت این هدفون پیروی شده و همون جنس صدا رو دارا هست. hf2 که صدایی بسیار صاف و های بسیار شفاف و راحتی داره(ازاردهنده نیست) وصدای مید بسیار لذتبخش و گیراست و باسش بسیار خوب و خوشاینده.صدای این هدفون مثل صدای بقیه هدفونهای grado نیست و در واقع صدای درخشانتر و جدیدتری نسبت به بقیه مدلهای این شرکت داره.حتی خیلی ها اعتقاد دارن که بیشتر از جنس صدای امضای خود هدفون جوزف گرادو مدل hp1000 هست.که خیلی از audiophile ها این هدفون رو تحصین کردن که بعد از حدود دو سال از ساخته شدن hf2 امروز هدفون جدید ps500 معرفی شده با همون جنس صدا همون جزییات صدا و تونالیته و همون مدل طراحی و همون رنگ و ظاهر .
    در واقع این دو هدفون hf2 و ps500 نشان دهنده مسیر حرکت جدید شرکت گرادو خواهند بود .در واقع مدلهای پیشرفته گرادواز همون رهنمود مدل sr60 و تا مدل sr1 پیروی میکردن که با ساخته شدن hf2 و بدنبال اون ps500 نشون میده که گرادو سیاستش رو در نوع صدا تغییر داده و هدفونهای اینده این برند از صدای مدل اختصاصی hf2 که احتمالا طرفدارهای بیشتری داشته پیروی خواهند کرد.که بنظر من این سیاست دلیلش مقاومت کردن در برابر دیگر شرکتهای سازنده هدفون هست و اینکه بخواد رقابت تنگاتنگ تری با بزرگان سازنده هدفون و بدست گیری درصد بیشتری از بازار فروش بنفع خودش باشه که امید وارم اینده بیش تر از این بطرف صدای گرم تمایل نداشته باشه و ملاک اول شرکتها در ساخت هدفون بیس نباشه.
    در مقام مقایسه sr1 و ps500 اینطور عنوان شده که ps 500 صدای شفافتر وهای متوسط و بیس قویتر نسبت به sr1 داره و در مقایسه با پرچمدار این شرکت مدل ps 1000 گفته شده که مدل برادر کوچک همین مدل هست و یا با نام baby ps1000 خونده شده.
    این هدفون ساخت امریکا و با امپدانس 32 اهمی گفته شده که بدون امپ هم درایو میشه و مدل open بوده و با وزن 240 گرم و طول کابل 175 سانتیمتر غیر قابل تعویض(کابلش جدا شونده نیست) ساخته شده. ولی فعلا قیمتهای متفاوتی تو سایتها ازش هست که از 476$ و 595$ و حتی 629 یورو قیمت گذاری شده.
    از لحاظ ساخت که از الیاژ الومنیوم و پلاستیک با کیفیت ساخته شده و در کل کیفیت ساخت بسیار بالایی داره از لحاظ راحتی استفاده تو رویو هایی که ازش نوشته شده بسیار راحت هست و هیچ فشاری رویه گوشها وارد نمیکنه و برای استفاده طولانی مدت بسیار مناسب هست.
    رویو ها از لحاظ امتیاز دهی به این صورت هست (از نظر یوزرها)
    کیفیت صدا =5/5
    راحتی استفاده=5/5
    ظاهر و زیبایی=5/5
    شفافیت صدا=5/5

7. 6 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

من به شخصه تو خیلی از چیزایی که خریدم به رویوها اعتماد داشتم و نتیجه هم خوب شد...
    ولی به نظرم درک هرکس از صدا با بقیه فرق داره...بنابراین تو خرید هدفون همیشه ممکنه بهترین هدفون هم برای شما مشکلاتی داشته باشه که نوع های متوسط واسه شما نداره...
    بهترین راه فهمیدن هم تست کردن هست...همیشه سعی کنین قبل از خرید یه هدفون گرون اون رو تست کنین..

در مورد تهران ملودی هم فک کنم خودش محصولات رو گارانتی میکنه...خب ادم بره از نمایندگی اصلی که گارانتی اصلی هم داره بخره بهتره که...تایید نمیشه اصلا

9. 2 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آقا خیلی محبت کردید لطفا قیمت رو هم ذکر کنید از اساتید اگر کسی اطلاع بیشتر داره ممنون میشم راهنمایی کنه این مدل نوکیا رو تست کردم بد نبود دوست دارم کیفیت بهتری بگیرم بیشتر از 120 هم نمیخام هزینه کنم سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام. تنها مدلی که سراغ دارم BH-503 نوکیا است که صدایی مطلوب در رده قیمت مورد نظر شما دارد. هدفونهای حرفه ای تری هم هستند ولی قیمت بسیار بالاتری دارند مثل Sennheiser MM100 EU که قیمتی حدود 350 هزار تومان دارد.
    موفق باشید.
    آقا خیلی محبت کردید لطفا قیمت رو هم ذکر کنید از اساتید اگر کسی اطلاع بیشتر داره ممنون میشم راهنمایی کنه این مدل نوکیا رو تست کردم بد نبود دوست دارم کیفیت بهتری بگیرم بیشتر از 120 هم نمیخام هزینه کنم سپاس

12. این کاربر از ebi_sat2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان گل.
    اگر امکان دارد لطف کنید دو هدفون Sennheiser PX 200II و Klipsch S4 را از نظر مناسب بودن برای گوش دادن به موسیقی راک توسط پلیر (J3) و سایر موارد مقایسه کنید. من قصد خرید هدفون برای کاربرد پرتابل را دارم و یکی از گزینه های احتمالی PX 200II است. در کل آیا ارزش دارد که من PX 200II را خریداری کنم با اینکه در حال حاضر از S4 استفاده می کنم؟ با خریدن آن چه چیزهایی را بدست می اورم یا از دست می دهم؟
    با تشکر
    موفق باشید.
    سلام
    متاسفانه px200 اصلا اپگرید مناسبی برای s4 نیست چون هدفونهای هم سبکی نیستن حالا بغیر از اینکه px200 ایرپد هست و داخل گوشی نیست ولی از لحاظ صدا اصلا گرمی صدا و موزیکالیته s4 رو نداره .ولی صدای باز و شفاف اون و soundstage خوبش از برتریهای این هدفون در مقابل s4 هست.s4 صدای بسیار با کیفیت و خوبی داره ولی صدای اون در مقابل px200 II حالت تودماغی بوده و بسته هست .
    بنظر من خرید px200 II تنها میتونه تهیه هدفون جدید با صدای متفاوت باشه نه هدفونی که برای سبکتون برتریهای هدفون قبلیتون رو تکمیلتر کنه که از اون مزیتهایی براتون اضافه بشه و یا نقاط ضعفی داشته باشه.
    بنظر من اپگرید مناسب برای s4 میتونه sennnheiser ie7 یا ie8 باشه.
    موفق باشین.

14. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. در مورد فروشگاه های اینترنتی چند مطلب را بدانید:
    1. قیمت آنها به دلیل دریافت حق کمیسیون و واسطه بودن بالاتر است.
    2. هیچ تضمینی بر اصل یا تقلبی بودن کالا نیست.
    3. بسیاری از آنها مهلت تست به شما می دهند ولی در صورت معیوب بودن کالا باید پروسه ای زمانبر برای دریافت پولتان طی کنید.
    در مورد تهران ملودی هم در همین تاپیک بحث شده بود (تایید پست قبلی) که پست های زیر برای شما مفید خواهد بود بینش شما را برای تصمیم درست بالا می برد.
    موفق باشید.
    4.تو خرید اینترنتی خفیف هم نمیشه گرفت
    5. با محصولات هم رده و مشابه هم نمیشه تست کرد که بهترین رو بشه از بین چند تا انتخاب کرد
    ولی خوب خرید اینترنتی اگه از نمایندگی انحصاری و معتبر انجام بشه مزایای هم داره که بعنوان مثال میشه از شهرهای مختلف براحتی خرید رو انجام داد .یا بطور ساده فکر کنین که امازون و سایتهای دیگه که بطور بین المللی فعالیت میکنن چقدر فاصله ها رو برای خرید بهترینها فرقی نمیکنه از کجا برامون فراهم میکنن.
    پس خرید اینترنتی درسته که ایراداتی داره ولی نباید مزیتهای اون رو هم فراموش کرد.

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

هدفون جدید گرادو بنام ps500 که جدیدا معرفی شده و بنا بگفته خود شرکت سازنده از مدل special edition hf2 در ساخت این هدفون پیروی شده و همون جنس صدا رو دارا هست. hf2 که صدایی بسیار صاف و های بسیار شفاف و راحتی داره(ازاردهنده نیست) وصدای مید بسیار لذتبخش و گیراست و باسش بسیار خوب و خوشاینده.صدای این هدفون مثل صدای بقیه هدفونهای grado نیست و در واقع صدای درخشانتر و جدیدتری نسبت به بقیه مدلهای این شرکت داره.حتی خیلی ها اعتقاد دارن که بیشتر از جنس صدای امضای خود هدفون جوزف گرادو مدل hp1000 هست.که خیلی از audiophile ها این هدفون رو تحصین کردن که بعد از حدود دو سال از ساخته شدن hf2 امروز هدفون جدید ps500 معرفی شده با همون جنس صدا همون جزییات صدا و تونالیته و همون مدل طراحی و همون رنگ و ظاهر .
    در واقع این دو هدفون hf2 و ps500 نشان دهنده مسیر حرکت جدید شرکت گرادو خواهند بود .در واقع مدلهای پیشرفته گرادواز همون رهنمود مدل sr60 و تا مدل sr1 پیروی میکردن که با ساخته شدن hf2 و بدنبال اون ps500 نشون میده که گرادو سیاستش رو در نوع صدا تغییر داده و هدفونهای اینده این برند از صدای مدل اختصاصی hf2 که احتمالا طرفدارهای بیشتری داشته پیروی خواهند کرد.که بنظر من این سیاست دلیلش مقاومت کردن در برابر دیگر شرکتهای سازنده هدفون هست و اینکه بخواد رقابت تنگاتنگ تری با بزرگان سازنده هدفون و بدست گیری درصد بیشتری از بازار فروش بنفع خودش باشه که امید وارم اینده بیش تر از این بطرف صدای گرم تمایل نداشته باشه و ملاک اول شرکتها در ساخت هدفون بیس نباشه.
    در مقام مقایسه sr1 و ps500 اینطور عنوان شده که ps 500 صدای شفافتر وهای متوسط و بیس قویتر نسبت به sr1 داره و در مقایسه با پرچمدار این شرکت مدل ps 1000 گفته شده که مدل برادر کوچک همین مدل هست و یا با نام baby ps1000 خونده شده.
    این هدفون ساخت امریکا و با امپدانس 32 اهمی گفته شده که بدون امپ هم درایو میشه و مدل open بوده و با وزن 240 گرم و طول کابل 175 سانتیمتر غیر قابل تعویض(کابلش جدا شونده نیست) ساخته شده. ولی فعلا قیمتهای متفاوتی تو سایتها ازش هست که از 476$ و 595$ و حتی 629 یورو قیمت گذاری شده.
    از لحاظ ساخت که از الیاژ الومنیوم و پلاستیک با کیفیت ساخته شده و در کل کیفیت ساخت بسیار بالایی داره از لحاظ راحتی استفاده تو رویو هایی که ازش نوشته شده بسیار راحت هست و هیچ فشاری رویه گوشها وارد نمیکنه و برای استفاده طولانی مدت بسیار مناسب هست.
    رویو ها از لحاظ امتیاز دهی به این صورت هست (از نظر یوزرها)
    کیفیت صدا =5/5
    راحتی استفاده=5/5
    ظاهر و زیبایی=5/5
    شفافیت صدا=5/5
    ممنون سالار جان من بعد مطالعه ریویوو های مختلف دیدم که همه از صدای GRADO - PS500 راضی هستن و کسی نبوده بهش نمره کمتر از 5 از 5 داده باشه
    و نقظه قوتش بیس بسیار قوی و مید بسیار عالی هست ولی یک نکته ای که خیلی ها اشاره کردن اینه که جزئیات موزیک رو مثل مدل های قبلی از جمله RS 325 یا RS 1 پخش نمی کنه
    و بعد تحقیق بیشتر فهمیدم صدای دارک داره و در فرکانس های بالا متفاوت هست
    لینک زیر رو برای مقایسه قرار میدم که خودتون میتونید مشاهده کنید

آیا این مشکل برای هدفونی در این حد قیمت عیب بزرگی نیست ؟ نظرتون رو برای انتخاب بین GRADOO PS500 و HD 650 می خواستم و آیا تا 600 دلار پیشنهاد دیگه ای برای مدل دیگه ای هم دارید ؟...ممنون
    Last edited by dooste.man83; 02-06-2012 at 17:58.

18. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •