اینم سرعت دانلود با سیمکارت رایتلم(ثبات کامل در دانلود از هر سروری):
اینم سرعت دانلود با سیمکارت رایتلم(ثبات کامل در دانلود از هر سروری):
Last edited by KING iMAN; 17-09-2013 at 01:12.
فوق العاده اما گرون
چه کاریه ریست!!!!من تو صفحه تنظیم WAP فقط دکمه apply رو میزنم اینترنت چن ثانیه قطع میشه و وصل میشه و یه میندازم رو یه گیت وی دیگه.
Last edited by 8-1kel; 17-09-2013 at 10:07.
کسایی که از ماناماد اینترنت دارید بیاید چند بار زنگ بزنید به پشتیبانی برا شبانه که چرا 2تا6 ولی ضحی2تا7 من خودم چند بار زنگ زدم اصلا قانع نمیشه و میگه اونجا هم از ساعت دو تا شیشه والا زوره داره1300 بیشتر میگیره اونوقت 1 ساعت هم از شبانه کم کرده حداقل سرعتش هم بیشتر نیست که گذشت کنیم من از مخابرات پرسیدم میگه مخابرات کلا شده 2تا7 ولی ماناماد برای اینکه بیشتر بخوره داره به مردم کلک میزنه تو سایت tciadsl.ir هم زده 2تا7 ولی چند روزیه که اصلا نمیتونم این سایتو باز کنم
Last edited by farshad0123; 17-09-2013 at 14:36.
البته همه جای دنیا اینترنت همراه گرونتره،اما قطعاً حق با شماس و کلاً تعرفه ی اینترنت توی ایران گرونه.زیادیم گرونه.تعرفه ی گرونتر و کیفیت کمتر.اتفاقاً دیروز جام جم توی صفحه ی اولش در مورد گرونی اینترنت نوشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم اوت نداره
این رایتل هم خوبه ها
-------------------------------------
پیگیری نکردی؟
چی شد؟
ایمان رایتل ضریب اشتراکش 1 به 1 هست.
بخاطر همین سرعتش ثابته/
مثل این میمونه که سرویس dedicate گرفتی.
آقا بیاین همه زنگ بزنیمماناماد اعتراض کنیم این پینگ 3 هفته هست دیگه خیلی داغونه اعصاب نذاشته واسه ما ، همه با هم زنگ بزنیم یه تکونی به خودشون می دن![]()
اگه زنگ زدی یه دفعه درباره ی دانلود شبانه هم بهشون بگو باید بهشون بگیم که فکر نکنن زرنگن
مسیرتون هنوز ترکیه هست؟
===
تنها جایی که میتونه در مورد مسیر ها براتون تصمیم بگیره زیر ساخت هست/
شرکتا در مورد تعیین مسیر و پینگ کاری نمیتونن انجام بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)