هر شب میزنگم 2020 هر شب "یک" نفر برمیداره. میگه: شب همینه. میگم: هر شب همینو میگی. میگه: کار دیگه ای نمیتونم بکنم. آخه ....، ........، .....،......،......،
هر شب میزنگم 2020 هر شب "یک" نفر برمیداره. میگه: شب همینه. میگم: هر شب همینو میگی. میگه: کار دیگه ای نمیتونم بکنم. آخه ....، ........، .....،......،......،
Last edited by AliTavakoli7; 21-11-2013 at 00:03. دليل: غلط املایی
چرا سامانه از دیروز تو نمیره؟
واسه من که مشکلی نداره تنها مشکل من دزدیشون هست که من فقط1گیگ دانلود واپلود میکنم و تمام نرم افزارهای کنترل ترافیک هم همین مقدار رو نشون میده به جز این سامانه لعنتیشون که1700مگ دانلود واپلود رو نشون میده و از22مهر به اینور این قضیه رو بوجود اوردن تا جیبشون پر تر بشه این است پیشترفت در دزدی
1گیگ استفاده از اینترنت+درصد نزول دادن (سود بهره دهی=70درصد)=1.7 به نظرم هر چیزی یه بهره ای داره وخوب برای اینترنت هم همینجو شده
سامانه چند روزیه قطع شده...
طرح آشنا خانواده ماهی 2 تومن هنوز شبا سرعتش 250 اما طرح 64کیلو ماهی 9 ت سرعت 90
لعنت بر این زیرساخت که از وقتی مخابرات رو تحریم کرد اوضاع از قبل خیلی بدتر شد
یکی از این لینک ها رو هم یه نگاه بکنید ببینید همین زیرساخت لعنتی چطور کلاه سر مردم میزاره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه تو سايت گه نت رفت
كسايي كه ميتونن برن تو سامانه يه خبري بدن ببينيم نكنه باز دارن حجم ميدزدن
يا دانلود شبانه رو پامون حساب ميكنن![]()
من بدبخت فلک زده همین 10 روز پیش رفتم 16 گیگ شارژ کردم حسابم رو . بلکه که نسبت به ضریب قیمت گیگش بیاد پایین .
حالا مطمئنم چشمشون به گیگ های من افتاده زدند سامانه رو نفله کردند تا دخل گیگ های منو بیارن .
به خدا این دفعه یک مگ هم ببینم الکی جابه جا شده میرم تک تکشون رو ترور میکنم .
دفعه قبل که 9 گیگ رو زدند توش و یک لیوان آب هم روش .
جوش نزن واشر میسوزونی ها گفته باشم. خیالت راحت باشه دزدی نمیکنن چون نیاز ندارند سیستم به طور خودکار 1ماهه که هر1گیگ استفاده همه رو1.7گیگ حساب میکنه
دوستان من الان چک کردم وارد میشه که حجم نشون میده خیلی قشنگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)