آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نه
آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نه
شما 1 درصد فکر کن یه عطر فراری رو با قیمت 150 بخری! عطری که خونه پر ارزشش 100 تومنه.دقیقا موافقم که مثه زیر آیکون خیلی بالاتر از ارزش واقعیش میفروشه. به نظر من هر آدمی برای خرید عطر بهترین کارشناس خودشه.
یکی مثه فرزین نیا با جو دادن سعی میکنه جنسش رو بفروشه و اینکه خیلی از نظرات من با نظریات فرزین نیا متفاوت هست.
در بعضی موارد من نظر آقا محمد حسین و آقا آرمان و چندتا از بچه ها رو خیلی معتبر تر از ایشون میدونم.
Last edited by nadermatin; 06-09-2012 at 16:28.
یه خوشبو کننده ی خوب بهم معرفی کنید.
ممنون.
کسی جایی تو تهران برای خرید ادکلن سراغ داره؟؟
جنس هاش اصل باشه
فکر کنم این سایت جدیدشون باشه که دات ir هست و قیمتاشون به روز باشه سایت قدیمیشون دات com هست قیمتاشم قدیمیه.
دقیقا!!
این خانم فرزین نیا هم یه مغازه دار ساده هست در یوسف آباد مثل همه ادکلن فروش ها!! همین!!
چرا هیچکی جواب پستهای منو نمیده![]()
اولا نظر یک نفر تو سایت fragrantica نیست فقط ، نظر چند نفره !اعتبار نظر خانم فرزین نیا خیلی بیشتر از یک کاربر از سایت fragranticaمیتونه باشه!
بهرحال ایشون در زمینه عطر خیلی تخصصی تر میتونن نظر بدن! فکر هم نمیکنم برای ایشون که کارشون فروش هر3تای این عطرها و امثالش هست دلیل خاصی داشته باشه که بخوان مغرضانه نظر بدن
دوما تو همون نظر های وبلاگ ایشون هم خیلیا این حرفاشونو قبول نکردن ! ( وحتی بعضی بچه های همین سایت )
سوما بالاخره ایشون فروشنده هستن و به من یکی ثابت شده به حرف فروشنده تو خرید هیچ جنسی نمیشه اعتماد کرد !
شما لطف دارید ما که کلا در این زمینه صفر هم نیستیم به قولی. در مورد اون خانم هم حرفت رو قبول دارم. مطالبش به دل منم نمی نشینه، پشت صحبتهاش نوعی جانبداری است انگار که میخواد عطرهای خودش رو بفروشه. بعضی مطالبش که ترجمه میکنه خوبه مثل سرگذشت کریدو ... ولی به عنوان یک وبلاگ که عطر رو رویو کنه قابل اعتماد نیست.
از نزدیک دیدید ایشونو؟
هایلند تو وزرا، سفیر تو گلستان شهرک غرب. عطرفروشی پاساژ تندیس یا هایپراستار اینا میتونی خودت بگردی تست کنی.
خیلی جالبه برام! کسایی که هنوز در نوشتن ساده ترین پست ها، غلط املایی دارند و کسایی که اسم عطر رو با برند میگی و باز هم میپرسن از کدوم برند !!! در مورد کسی که سالهاست در کار عطر و ادکلن هست خیلی راحت میان و اینجوری نظر میدن!
بله نظرات مخالف ایشون در وبلاگش ثبت شده همین هم نشون میده که ایشون چقدر برای نظر دیگران ارزش قائله که نظرات مخالف رو هم تایید میکنه
فرضا هم برای جلب نظر مشتری بخوان کمی اغراق رو هم ضمیمه حرفاشون کنن!اگر به حساب حرف شما باشه هرکدوم از کاربرها اگر اطلاعاتشون در حد شما! جامع و کامل باشه مگه به این سادگی ها تحت تاثیر قرار میگیرن؟
ما هم که حرف خاصی نزدیم گفتیم کسی که کارش اینه نظرش میتونه تصصی تر و جامع تر باشه تا 4تا کاربر عادی!منطقیش هم همینه .حالا بخواد اون خانم باشه یا هرکسی که با عطرهای مختلف سرو کله میزنه و پیگیر اطلاعات جدیدترین عطرهای روز هست...
در نهایت خیلی عذرمیخوام اگر لحنم کمی تند شد اما میدونید چیه؟در نهایت احترام برای بعضی! از فعالان این تاپیک ، پست های اخیر را که خوندم نتونستم چیزی نگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)