تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 1185 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این سایت قیمتاش به روز نیست!!
    آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نه

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نه
    شما 1 درصد فکر کن یه عطر فراری رو با قیمت 150 بخری! عطری که خونه پر ارزشش 100 تومنه.دقیقا موافقم که مثه زیر آیکون خیلی بالاتر از ارزش واقعیش میفروشه. به نظر من هر آدمی برای خرید عطر بهترین کارشناس خودشه.
    یکی مثه فرزین نیا با جو دادن سعی میکنه جنسش رو بفروشه و اینکه خیلی از نظرات من با نظریات فرزین نیا متفاوت هست.
    در بعضی موارد من نظر آقا محمد حسین و آقا آرمان و چندتا از بچه ها رو خیلی معتبر تر از ایشون میدونم.
    Last edited by nadermatin; 06-09-2012 at 16:28.

3. 4 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

یه خوشبو کننده ی خوب بهم معرفی کنید.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SEDRASOUL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسی جایی تو تهران برای خرید ادکلن سراغ داره؟؟
    جنس هاش اصل باشه

6. این کاربر از SEDRASOUL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر کنم این سایت جدیدشون باشه که دات ir هست و قیمتاشون به روز باشه سایت قدیمیشون دات com هست قیمتاشم قدیمیه.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما 1 درصد فکر کن یه عطر فراری رو با قیمت 150 بخری! عطری که خونه پر ارزشش 100 تومنه.دقیقا موافقم که مثه زیر آیکون خیلی بالاتر از ارزش واقعیش میفروشه. به نظر من هر آدمی برای خرید عطر بهترین کارشناس خودشه.
    یکی مثه فرزین نیا با جو دادن سعی میکنه جنسش رو بفروشه و اینکه خیلی از نظرات من با نظریات فرزین نیا متفاوت هست.
    دلیل نمیشه در بعضی موارد من نظر آقا محمد حسین و آقا آرمان و چندتا از بچه های خیلی معتبر تر از ایشون میدونم.
    دقیقا!!

این خانم فرزین نیا هم یه مغازه دار ساده هست در یوسف آباد مثل همه ادکلن فروش ها!! همین!!

9. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SEDRASOUL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جنس هاش اصل باشه
    چرا هیچکی جواب پستهای منو نمیده

11. این کاربر از SEDRASOUL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اعتبار نظر خانم فرزین نیا خیلی بیشتر از یک کاربر از سایت fragranticaمیتونه باشه!
    بهرحال ایشون در زمینه عطر خیلی تخصصی تر میتونن نظر بدن! فکر هم نمیکنم برای ایشون که کارشون فروش هر3تای این عطرها و امثالش هست دلیل خاصی داشته باشه که بخوان مغرضانه نظر بدن
    اولا نظر یک نفر تو سایت fragrantica نیست فقط ، نظر چند نفره !
    دوما تو همون نظر های وبلاگ ایشون هم خیلیا این حرفاشونو قبول نکردن ! ( وحتی بعضی بچه های همین سایت )
    سوما بالاخره ایشون فروشنده هستن و به من یکی ثابت شده به حرف فروشنده تو خرید هیچ جنسی نمیشه اعتماد کرد !

13. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دلیل نمیشه در بعضی موارد من نظر آقا محمد حسین و آقا آرمان و چندتا از بچه های خیلی معتبر تر از ایشون میدونم.
    شما لطف دارید ما که کلا در این زمینه صفر هم نیستیم به قولی. در مورد اون خانم هم حرفت رو قبول دارم. مطالبش به دل منم نمی نشینه، پشت صحبتهاش نوعی جانبداری است انگار که میخواد عطرهای خودش رو بفروشه. بعضی مطالبش که ترجمه میکنه خوبه مثل سرگذشت کریدو ... ولی به عنوان یک وبلاگ که عطر رو رویو کنه قابل اعتماد نیست.

دقیقا!!

این خانم فرزین نیا هم یه مغازه دار ساده هست در یوسف آباد مثل همه ادکلن فروش ها!! همین!!
    از نزدیک دیدید ایشونو؟
    جنس هاش اصل باشه
    هایلند تو وزرا، سفیر تو گلستان شهرک غرب. عطرفروشی پاساژ تندیس یا هایپراستار اینا میتونی خودت بگردی تست کنی.

15. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دقیقا!!

اولا نظر یک نفر تو سایت fragrantica نیست فقط ، نظر چند نفره !
    دوما تو همون نظر های وبلاگ ایشون هم خیلیا این حرفاشونو قبول نکردن ! ( وحتی بعضی بچه های همین سایت )
    سوما بالاخره ایشون فروشنده هستن و به من یکی ثابت شده به حرف فروشنده تو خرید هیچ جنسی نمیشه اعتماد کرد !

اعتبار نظر خانم فرزین نیا خیلی بیشتر از یک کاربر از سایت fragranticaمیتونه باشه!
    بهرحال ایشون در زمینه عطر خیلی تخصصی تر میتونن نظر بدن! فکر هم نمیکنم برای ایشون که کارشون فروش هر3تای این عطرها و امثالش هست دلیل خاصی داشته باشه که بخوان مغرضانه نظر بدن
    خانم فرزین نیا دیگه کیه!!!!!
    خیلی جالبه برام! کسایی که هنوز در نوشتن ساده ترین پست ها، غلط املایی دارند و کسایی که اسم عطر رو با برند میگی و باز هم میپرسن از کدوم برند !!! در مورد کسی که سالهاست در کار عطر و ادکلن هست خیلی راحت میان و اینجوری نظر میدن!
    بله نظرات مخالف ایشون در وبلاگش ثبت شده همین هم نشون میده که ایشون چقدر برای نظر دیگران ارزش قائله که نظرات مخالف رو هم تایید میکنه
    فرضا هم برای جلب نظر مشتری بخوان کمی اغراق رو هم ضمیمه حرفاشون کنن!اگر به حساب حرف شما باشه هرکدوم از کاربرها اگر اطلاعاتشون در حد شما! جامع و کامل باشه مگه به این سادگی ها تحت تاثیر قرار میگیرن؟
    ما هم که حرف خاصی نزدیم گفتیم کسی که کارش اینه نظرش میتونه تصصی تر و جامع تر باشه تا 4تا کاربر عادی!منطقیش هم همینه .حالا بخواد اون خانم باشه یا هرکسی که با عطرهای مختلف سرو کله میزنه و پیگیر اطلاعات جدیدترین عطرهای روز هست...
    در نهایت خیلی عذرمیخوام اگر لحنم کمی تند شد اما میدونید چیه؟در نهایت احترام برای بعضی! از فعالان این تاپیک ، پست های اخیر را که خوندم نتونستم چیزی نگم

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •