با سلام
اگر سه ماه سنواتی داشته باشی و 4 ماه کسر خدمت جبهه پدر آیا قبول می کنن کسر خدمت جبهه را یا نه؟
متشکرم
با سلام
اگر سه ماه سنواتی داشته باشی و 4 ماه کسر خدمت جبهه پدر آیا قبول می کنن کسر خدمت جبهه را یا نه؟
متشکرم
این دو موضوع هیچ ربطی به هم نداره. اگه شما کسری فاصله رو نداشته باشین ( هر 400 کیلومتر یک ماه بخشش 3 ماه سنوات ، تا 1000 کیلومتر 2 ماه بخشش )
با توجه به 4 ماه کسری و سه ماه اضافه خدمت شما 17 ماه خدمت میکنید!
دوست من با کسری خدمت پدرش فقط 3 ماه سنواتش رو کشید! یعنی 18 ماه کسری خدمت گرفت!
اضافه به فرمایش دوستمون مهدی
باید در اون گواهی قید بشه که درخواست مرخصی برای بیماری به منظور استراحت درپادگانه یا منزل یا بیمارستان؟
سلام
بالاخره اموزشی هم تموم شد.من نیرو انتظامی شهید دستغیب ناجا جهرم بودم.
عجب حالی داد این دو ماه.یادش بخیر.دیگه این دو ماه تکرار نخواهد شد.با اجازتون افتادم کرمان.کلی از بچه ها سیستان و بلوچستان.بیچاره ما استان فارسی ها که معمولا می افتیم سیستان مگه اینکه خلافش ثابت بشه.
کسی هست که شهید دستغیب بوده باشه؟چه این دوره چه قبلا.
بچه ها 3 ماه اضافه خدمت غیبت معمولا بخشیده میشه یا نه؟
والا امسال برای اولین بار بخشیدن ولی معلوم نیست که سالهای دیگه هم این اتفاق بیوفته...
البته تو اکثر ارگانها تا 1 ماه رو میبخشن....
در کل زیاد به این چیزا دل نبندین......
سلام به همگی.
بالاخره دو ماه آموزشیمون هم گذشت و از عجب شیر با کوله باری از خاطره تلخ و شیرین به خونه برگشتیم.
هر کسی سوالی در مورد این پادگان داشت در خدمتیم.
من دوره کد خوردم، افتادم توپخانه صحرایی اصفهان.از دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن ممنون میشم مارو هم مطلع کنن.
3 روزه پشت سر هم دارم میرم بانک سپه که حساب باز کنم بی وجدانا هر دفعه میرم میگن سیستم قطعه.
مگه میشه همچین چیزی ؟
فردا برم باز بگه قطعه بانک رو رو سرشون خراب میکنم خداوکیلی. 3 روزه علاف یه حساب هستم.
بچه ها تو اموزشی همه با هم برابر هستند درسته؟ دیگه فرقی بین فوق لیسانس و زیر دیپلم و درجه دارو غیر درجه دار نیست؟
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
رفیق خوشحالم به خوبی گذروندیش. یه کم از کارهایی که انجام دادید بگو. چی به سرتون گذشت؟ بدی ها و خوبی هاش. کلا چی کار میکنید اونجا؟
سلام به همه دوستان عزیز
یه سوال داشتم .خواستم بدونم من الان دروه آموزشی رو به اتمام رسوندم و الان دوره کد پدافند هوایی اصفهان خوردم چجور جاییه ؟ اصلا دوره کد چجوریه ؟ از دوره آموزشی سخت تره یا نه ؟ بعد از ظهر در اختیار خودتی یا نه ؟ مرخصیاش چطوریه ؟ مرسی همگی
yashgin128 جان سلام خسته نباشيد ...
من آبان پارسال اونجا بودم ... چه خبرا ؟؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)