ته همه این حرفا میرسیم به support خوب اگر خوب babysit نشه بهترین adc هم باشی کار زیادی نمی تونی بکنی چون کار پایین 50-50.ساپورت خوب موقعیت میسازه .درست ward می زاره .poke می کنه(اگر بتونه) .جونتو نجات می ده.ks نمی کنه.ss رو اون انجام میده.
![]()
ته همه این حرفا میرسیم به support خوب اگر خوب babysit نشه بهترین adc هم باشی کار زیادی نمی تونی بکنی چون کار پایین 50-50.ساپورت خوب موقعیت میسازه .درست ward می زاره .poke می کنه(اگر بتونه) .جونتو نجات می ده.ks نمی کنه.ss رو اون انجام میده.
![]()
Last edited by avator20002000; 29-07-2013 at 14:59.
اقا تصمیم گرفته شد می خوام quinn بخرم![]()
با هر چمپی بازی یاد بگیری همون میشه بهترین... پیشنهاد می کنم به تیپ شون نگاه بکنی ببین کدوم به نظرت مناسب تره... من که به جز Vayne و Ezreal زیاد با ADC های دیگه حال نمیکنم.Cait و Quin وحشتناک ریختشون ضایعس مگه اینکه براشون اسکین بگیری. این poke که گفتین ساپورت باید انجام بده یعنی چی؟
Last edited by hm741; 29-07-2013 at 13:17.
poke برای جلوگیری از farm کردن درسته حریف و harass کردن هستش. اگر mastery ایش رو داشته باشی برای پول جمع کردنه
یعنی ساپورت فقط دنبال موقعیتی میگرده که یه نیشی به دشمن بزنه و مجبور به عقب نشینی موقتش بکنه؟ mastery ایه هم که فقط پول میده(3 گولد در 10 ثانیه) چه ربطی به poke داره؟
نه همیشه این کارو نباید بکنی فقط last hit های adc حریف رو باید کم کنی و گرنه شما push می کنی که به نفع نیستش اکثر اوقات
pickpocket باید auto atk کنی بهت اون گلد رو بده cd ایش هم 5 ثانیه هستش
عجب هفته ای بود تو LCSهمه تیم های صدر جدولی به پایین جدولی ها باختن
کلا جدول بر عکس شد
![]()
دقیقا همینطوره...![]()
موفق باشی داداش...![]()
داداش مگه به تیپ و قیافس؟؟؟؟؟؟
مثلا اگه چمپیون قیافش داغون باشه نمیتونه کیل بگیره یا اگه خوشتیپ باشه حتما بازی رو بردن؟؟؟؟؟
پیشنهاد میکنم تجدید نظر کنی...
Last edited by vampi 73; 29-07-2013 at 16:57.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)