بله دیشب بنده 5 ساعت سیستم روشن بوده 130 مگ دانلود کردم به به عجب سرعتی خاک تو سر این صبانت کنن زود آخر شهریور بیاد بریم یک شرکت دیگه
بله دیشب بنده 5 ساعت سیستم روشن بوده 130 مگ دانلود کردم به به عجب سرعتی خاک تو سر این صبانت کنن زود آخر شهریور بیاد بریم یک شرکت دیگه
همونطور که قبلاً گفتم ، من این نوبت دوستان پهنای باند خریداری شده رو دو برابر کردم . از امروز اشتراک جدید فعال شد . سرعت روزانه که فعلاً از 50-70 قبلی حالا راحت به دو برابر رسیده :
امیدوارم شبانه هم از 50-70 سابق به دو برابر افزایش پیدا کرده باشه .
چون در اینصورت و با استفاده از «ترفند»میتونم براحتی چهار برابر سابق دانلود کنم !
----> (بیش از 3 گیگابایت)
شاه صبا به سلامت باد !
Last edited by LightningII; 25-08-2012 at 15:40.
سلام
من نزدیک 4 ساله که از صبا اشتراک می گیرم ( 128 و 512 ) ولی تا حالا ندیدم که سرعت روزانش بالاتر از 120 باشه .
شبانش هم به همین صورت بالاتر از 120 ندیدم. ( تو این شبای اخیر هم سرعت از 30 تا 80 بالا و پایین میشه. خیلی زور بزنه نزدیک به 1 گیگ دانلود میکنه)
من تهرانم مرکز ایت اله کاشانی
صبانت دیگه باید بره درشو ببنده ، خاک بر سرش که نمیفهمه این نونی که میخوره از گوشت سگ هم حرومتره ...
بابا ........ دارید به ما بگید سرعت شبانه من رو 15 هست یعنی ....اشیدن به سرعت![]()
Last edited by akparas; 25-08-2012 at 23:51.
بچه ها می دونستید که جدیدا سرعت های شبانه اسمی شده یعنی کاربران خانگی یا همان 128 کیلوبیت در خوشبینانه ترین حالت 120 کیلوبیت دانلود می کنند
تا سه روز پیش سرویس 128 داشتم و سرعت شبانم 30 بود . حالا سرویس 512 دارم ولی از زمانی که مثلا سرویسم ارتقاء پیدا کرده !!! سرعت شبانم هیچ تغییری که نکرده هیچ ! بلکه بدتر هم شده !!! حالا به زور به 30 میرسه . بچه ها تو کامنت های قبلی گفته بودن 512 بگیرید سرعت شبانه خوب میشه ولی متاسفانه برا من اینطور نشد !! پولمو بیخود هدر دادم . نمیدونم تا کی میتونم این جفانت رو تحمل کنم![]()
واویلا دوستان . خیال میکردم اشتراک رو از 64 بردم به 128، شبانم بهتره میشه . ولی فاجعه شد . فاجعه .
تا وقتی 64 داشتم دانلود شبانه بین 50-70KB بود ولی از دیشب که 128 فعال شد بین 0 تا 15 شد ! چرا اینجوری شد یهو ؟ سرور دانلود همون p30day و البته تورنت بود تعداد فایلها هم همون . همه چی مثل قبل الا سرعت !
همین حالا 20 دقیقه با اپراتور پشتیبانی و بعدش مسئول پشتیبانی داشتم صحبت میکردم . مسئول پشتیبانی اولش یکم گرفتار میومد و سریع صحبت میکرد ولی وقتی دید با آرامش و دقیق صحبت میکنم اونم کلی صحبت کرد و خط رو چک کرد ولی بازم ریشه ی
مشکل پیدا نشد . گفتم اگه میدونستم میخواد اینجوری شه به همون 64 ماهیانه اکتفا میکردم حرف نداشت . 128 سالیانه نمیگرفتم . شاید هم isp رو تغییر میدادم و گفتم نکنه زیر سر واحد فروشه و باید با اونها صحبت کنم .
حالا صبر میکنم امشب هم بیاد و ببینم بازم همین آش و کاسه هست یا نه . وگرنه واقعاً دانلود شبانه بی معنیه و باید تعطیلش کرد .
دلت خوشه به خدا نفست از جایه گرم میاد میخوای با 128 برداری مثلا 60 دنلود کنی که 2 تاش کنی بشه 120 سرعتت![]()
بابا ول کن برو انصراف بده پولتو هم که پس ندن بهتره !
128 یعنی سرعت دلود 10 من تو پاساژ پانژه بودم نمایندگی اصفهان خود پسره بهم گفت !
شبانه سرعت رویه چیزی که خریدی قفل میشه ! تا لانم چند نفر اومدن گفتن
برای من که شبا با 220 دنلود میکردم سرعت 30 هم عذاب آورده!
من 128 دارم قبلا هم روزانه هم شبانه 220 دانلود میکردم ولی الان هردو 120 شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)