متاسفانه هیچ کاری از دست شما برنمیاد . خود هارد دیسک دچار مشکل شده و باید گارانتی ارسال کنید . حتماً هم تاکید کنید اطلاعاتش برای شما مهمه . اگر هم تضمینی در مورد حفظ اطلاعات نمیدهند از گارانتی صرف نظر کنید و به کلینیکهای معتبر ارسال کنید .
متاسفانه هیچ کاری از دست شما برنمیاد . خود هارد دیسک دچار مشکل شده و باید گارانتی ارسال کنید . حتماً هم تاکید کنید اطلاعاتش برای شما مهمه . اگر هم تضمینی در مورد حفظ اطلاعات نمیدهند از گارانتی صرف نظر کنید و به کلینیکهای معتبر ارسال کنید .
هارد WD my Passport Ultra گرفتم توی چند ساعتی که به سیستم وصل بود و روشن بود چند بار ازش صدای تق تق شنیدم اولاش که تازه وصلش کرده بودم به سیستم بیشتر بود صداش آخراش دیگه صدایی نمیداد ولی وقتی با WD SmartWare Pro ا Safely Remove رو زدم که بکشمش هم باز صدای تق داد. این صدا طبیعیه یا هارد مشکلی داره ؟
Last edited by *REZ4*; 20-02-2015 at 11:08.
سلام
فرق نخسه ;Western Digital Elements با Western Digital My Passport Ultra چیه و را نخسه المنت ارزونتره ؟
من هم از یکی شنیده بودم این هاردوسترن صدای تق تق میده آیا درسته یا طبیعی هست ؟ خیلی دلم میخواد هارد های وسترن رو امتحان کنم .
Last edited by djic; 20-02-2015 at 06:46.
این باید صدای هد پارکینگ باشه مخصوصاً اون قسمتی که داشتید Safely Remove میکردید . میتونید از قسمت Sleep Timer برنامه WD Drive Utility روی Never ست کنید و دیگه نباید این صدا را بشنوید مگر در زمانهای خاموش کرد هارد دیسک پس از Safely Remove یا روشن کردن آن و یا حتی برای کالیبراسیون مجدد . دقت کنید وقتیکه روی Never ست شده باشه هارد دیسک هیچوقت Sleep نخواهد شد حتی اگر بیکار بمونه .
سلام .
به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد . هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني هم دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .
پی نوشت : نسخه صحیح هست .
البته من با صداش مشکلی ندارم فقط گفتم شاید خراب باشه.
پس یعنی میگین هارد سالمه مشکلی نداره این صدا هم طبیعیه؟
مشکلی که در کارکردش ندارید ؟ مثلاً هنگ کردن و یا کندی بیش از حد در ترانسفر دیتا و یا دیر شناسایی شدن توسط سیستم ؟ SMART Status را هم چک کنید (با برنامه HD Tune Pro) .
اگر این مشکلاتی که گفتم را نداشتید و اگر SMART Status هارد دیسک OK بود پس مشکلی ندارد و لازم نیست نگران باشید .
سلام
آقا عطا اگر ممکنه راهنمایی کنید یا تاپیکی رو معرفی کنید که اونجا بتونم مطرح کنم ، هر از گاهی با این اخطار مواجه میشم البته بعد از ویروس یابی توسط avira و پاک کردن ویروس این مشکل بوجود اومده ،
چطور میتونم عکس رو آپلود کنم برای لاگین کردن یوزر و پسورد میخواد ، منظور یوزر و پسورد انجمن است ؟
سپاس
Last edited by 22arash; 22-02-2015 at 13:01.
سلام .
عكس را ميتوانيد در سايت زير آپلود كنيد . البته بعد از ساختن يك اكانت كاربري .
img.upload724.com
اگر هارد ديسك هم مشكلي دارد بهتر هست در انجمن زير مطرح كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 22-02-2015 at 12:26.
اینم عکس اخطار :
![]()
Last edited by 22arash; 22-02-2015 at 13:05.
احتمال ميدم به خاطر ويروس شورتكات باشه ؛ به فايل و فولدرها دسترسي داريد يا خير ؟
در صورتيكه به فايل و فولدرهاي اصلي دسترسي نداريد دستور زير را در CMD وارد و اطلاعات را خارج و سپس هارد ديسك را فرمت كنيد .
به جاي F در دستور بالا letter هارد اكسترنال را وارد كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)