آره وقتی سرعتها رو کم میکنن پینگ تایم به نسبت بهتر میشه و تایم اوتها هم کمتر میشه ولی اینطوری نمیشه قضاوت کرد . برای اینکه بشه درست قضاوت کرد باید حداقل یک صفحه کامل از پینگ اسکرین شات بزارید .
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
آره وقتی سرعتها رو کم میکنن پینگ تایم به نسبت بهتر میشه و تایم اوتها هم کمتر میشه ولی اینطوری نمیشه قضاوت کرد . برای اینکه بشه درست قضاوت کرد باید حداقل یک صفحه کامل از پینگ اسکرین شات بزارید .
اینم برای شما
![]()
منم نتم قاطی کرده... فکر کنم یه مشکل سراسری هستش...
![]()
سلام کسی میدونه در هنگام نصب سی دی tp link در قسمت vci , vpi شرکت صبانت چی باید زد![]()
vpi=0
vci=35
فکر کنم همین باشه.بیشتر شرکتا همینه
دوست عزیز اکثر شرکتا 0 و 35 هست هرچند شما میتونی به نمایندگی یا پشنیبانی شرکت تماس بگیری و مطمئن شی!!!!
اون سمت چپیه گوگل.... سمت راستی سرور داخلی... 2 تای وسطی هم که معلومه...
![]()
با تشکر از آرش جان...
دوستان به نظرتون برم سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟
خیلی رو مخه....
آرش جان الان چقدر سعرت دانلود روزانه و شبانتونه؟؟؟؟؟وظعیت پاسخگویی شرکت و همینطور قطعیتون چطوره؟؟؟
نظرته برم همیار بردارم؟؟؟
دوستان برا مرکز دستغیب معال آباد چی بگیرم؟؟؟پیشنهاد بدید
این تست سرور بندعباس
این هم تست سرور تهران
من موندم تو کار بیست نت...تابلو هست دارن از عمد سرعت منو محدود میکنن ها
دوستان کسی شماره شرکت سپنتا تهران رو داره...بیست نت نماینده اونا هست...میخوام زنگ بزنم ببینم چرا سرعت من اینطوریه
Last edited by maxell2500; 16-01-2013 at 16:53.
همین الان زنگ زدم سپنتا تهران....همون حرف های بیست نت شیراز رو بلغور کرد...گفت مشکل پهنای باند داریم و از این شر و ور ها....
به همیار هم زنگ زدم...میگه10 روز رانژه طول میکشه...سرعت ما هم همینقدره..256 حدود 30 کیلوبایت......
آقا یکی راهنمایی کنه...دارم قاط میزنم...اعصابم خورد شده...همین الان برا باز شدن این صفحه کلی منتظر موندم...تازه الان که دارم تایپ میکنم هنوز دو تا عکسی که خودم گذاشتم کامل لود نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)