من هم همين سوال رو دارم !
ولي فكر كنم شركت هايي كه سرويس ADSL ميدن خودشون سايتي رو ميدن ! ولي مخابرات فكر نكنم بتونيم بدونيم !![]()
من هم همين سوال رو دارم !
ولي فكر كنم شركت هايي كه سرويس ADSL ميدن خودشون سايتي رو ميدن ! ولي مخابرات فكر نكنم بتونيم بدونيم !![]()
تو کدوم شهر؟
معمولا تو اکر شهرها شرکتها نمی تونند روی فیبر نوری سرویس بدهند رو بعضی از شهرها مثل مشهد و اصفهان هم فقط مخارات سرویس میده.
كمك فوري
دوستان بهترين adsl با پينگ پايين و سرعت نسبتا خوب و قيمت مناسب چي پيشنهاد ميكنيد؟
صبا،فناوا،عصرانتقال،سپنتا رو در طي 5 سال امتحان كردم و هميشه با پينگشون مشكل داشتم
داتك،پارس انلاين،اوراكل چطور هستن؟
سلام به همه
کسی تجربه یا اطلاعاتی درباره شرکت صبا (با صبانت فرق داره ) داره ؟
sabaadsl.com
قیمتهاش خوبه و ادعا داره بالاترین سرعت رو داره ولی یه جوریه و قیمتهاش تفاوت زیادی داره نسبت به بقیه شرکتا !
سلام!
آیا میشه اکانت وی پی ان رو داخل مودم وارد کرد ؟؟؟
با سلام
نه دوست عزيز
نميشه
موفق باشيد.
تعرفه هاش که با صبانت یکی هست احتمالا یکی از نمایندگان فروشش هست. همین رو بدون خیلی خالی بند هستن بالای سایت زده Uptime 100%
سلام
میخواستم ببینم این سیستم مودمای لن چیه که وقتی طرف کامپیوترش هم خاموشه باز اینترنتش متصله
من میخوام یه اکانت adsl مشترک استفاده کنم وقتی تنظیمات مودم اون فرد دیگه رو اتصال اتوماتیک یا همون pppoe هست حتی وقتی کامپیوتر هم خاموش میکنه باز من نمیتونم کانکت شم حتما باید تنظیمات مودمش رو حالت غیراتوماتیک یا همون bridg بذاره تا بتونم کانکت شم مگر نه ارور میده راهی نیست تنظیمات مودم کاری کنی حداقل موقع خاموش شدن اتصال قطع شه ؟
سلام
ping time خوب همیشه به isp بستگی نداره دوست عزیز.حتما باید از اینکه همزمان download نداشته باشی یا کامپیوترت به طور اتوماتیکupdate نکنه(کلا برنامه های auto update بسته باشه)اطمینان حاصل کنی.
مورد بعد به ترافیک سرویس از سمت isp بر می گرده.
بعدش باید ping time سایت yahoo رو بگیری که معمولا بین 200 تا 300 هست.
اگر چند بار ping time گرفتی با این شرایط و ping time سرویست بالاتر از 400 بود با isp ایت تماس بگیر و اطلاع بده و print screen سرویستم براشون mail کن تا فکر نکنن از خودت حرف می زنی.
موفق باشی
با پینگ تست یاهو چجوری باید از پینگم تست بگیرم ؟؟؟
اون روشی که میگن از طریق داس تست میگیرن اون چجوریه؟؟؟
وکلا کدوم از این روشها از همه نتیجه ی واقعی تری رو میده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)