تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 1137 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

فکر میکنم با گذاشتن یه تشکر از پست گروه برتران کنکور 90 ( samba , vahid-p , lohrasb ) نمیتونیم از خجالتشون در بیایم . واسه همین تو یه پست جداگونه ما هم از همه شما دوستان عزیز تشکر میکنیم . واقعا زحمت کشیدید ..

اینا واسه سه تاتون :

اینام تنگش بد نیست . چار تایی با هم میشیم !!!! :
    Last edited by mineworld; 30-07-2011 at 12:15.

2. 7 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام

الان میخواید بگید بده ؟! این نوعه پاسخ تشریحی گسسته فار بده ؟! هم ... هم ... هم .. یعنی خیلی خنده داره ( شایدم گریه داره ! ) دوست عزیز انگار شما خیلی گسسته نخوندید . ما که خوندیم میدونیم این بزرگترین حسن یه کتاب گسسته میتونه باشه . متاسفانه شما اینو شاید خوب درک نکنید . ولی بدونید این برگ برنده این کتابه که اونو تک کرده میدونی تک تــ ک . اصلا اون کتابای دیگه غبطه میخورن به این نوع پاسخ وقتی میبینن کتاباشون ازش عاجزه . مشتاقم ببینم انتخاب نهایی شما برای گسسته چه کتابیه ؟ چون اونوقته که میتونیم با هم مقایسه کنیم دوتاشون رو . نمی دونم با چه زبونی به شما بگم که دارید اشتباه در مورد این کتاب فوق العاده و خیلی بالاتر از سطح تالیف کتاب گسسته توی ایران حرف میزنید (کتای حتی بهتر از کتاب حاجی زاده ) . اخرم بهتون میگم تا بدونید از نظر استاد مهندس عطاالله صادقی بهترین کتاب های گسسته ایرانت این کتابها هستند .

1 - گسسته فار (تالیف خودشون به همراه احسان موسوی )

2 - گسسته گاج ( تالیف اقای مهندس منصف شکری )

3 - گسسته خوشخوان (تالیف مرد همه فن حریف ایران رسول حاجی زاده )

این ترتیب رو اقای صادقی تو یه PDF تو قسمت مشاوره سایت دریافت نوشتن . در اخر از 1# فروم از لحاظ درسی جناب samba خواهش میکنم در صورتی که فرصتشو امکانشو دارن یه نگاهی به PDF این کتاب بندازن (چون قبلا خودشون گفتن من این کتاب فا رو ندیدم و نظر در موردش نمیدم ) بله ...
    ممنون...فعلا که پس ندادم...ولی با حرف شما به یه دید دیگه بهش نگاه میکنم ببینم چی میشه...ممنون...

4. 3 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان كتاب رياضي براي رشته تجربي چي خوبه ؟ هم آموزش و تست
    براي فيزيك چطور ؟ فيزيك دوم و سوم و پيش + (‌ اون دو فصل فيزيك 1 آينه ها و ... )

6. این کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pchellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Rasht

14 عقب موندن از برنامه-كند بودن

با سلام خدمت دوستان عزيز،
    من امسال پيش هستم، جسارتاً چند تا ابهام جدي دارم،خيلي رو كمك شما حساب كردم!!!
    1.ابتدا مقدمتا بگم كه نمرات خرداد سوم ام جالبه،مثلا من حسابان،شيمي،ديني 20 شدم(فيزيك 19.5 و بقيه مشابه) اما ادبيات رو با اينكه كلك رو پاره پاره كرده بودم 16 شدم!!! چون نرسيدم 8 تا درس رو اصلا نگاه بنندازم!يكي از سوالام اينه كه من اين مشكل وسواس در مطالعه رو هنوز دارم،مثلا ادبيات 7درس رو تازه خوندم و ديني هم همينطور،مخصوصا در ديني سعي ميكنم خيلي با دقت(هم از كتاب هم از همگامان و هم از كتابچه ي آيات نشر الگو همزمان!!!!!)آيات رو بخونم كه سرعتم پايين مياد(ابته ميگم دفعه اول هست اين طوري بخونم اما واسه مرور از يكي!ولي بازم وقت داره ميره...،ادبيات رو به دليل تجربه تلخم دارم واسه دفعه اول از كتاب درسي كه نكات اصلي توش نوشته است ميخونم و نيم نگاهي به گاج ميندازم! حال با اين وضع برنامه ي گزينه 2 دروس سال دوم رو تموم كرده و رفته سوم!! البته من گسسته،تحليلي و ديفانسيل رو با هم پهلو يك دبير ،هفته اي 6ساعت و فيزيك پيش هفته اي 3ساعت دارم ميخونم اما، ميدونم بازم ديگه نبايد اينقدر كند ام كنه!!چي كنم؟بعضي ها ميگن درسته كارت!!علاج چيه؟
    2.همون طور كه گفتم رياضي كنكور رو 6ساعت در هفته پهلو يك دبير ميريم،ايشون خودش جزوه داره كه تست و آموزشه!(تست سراسري)اما من چون حساس ام بر خلاف توصيه بچه ها بعضي اوقا دوست دارم خلا جزوه ايشون رو با يك كتاب كه كامل باشه حل كنم،گسسته خوشخوان دارم ولي واسه تحليلي بين فار و الگو و خوشخوان و.. گير كردم چي بگيرم(مي خوم جزوه اش كامل و مفهومي باشه اما نه زياد!!)؟؟؟
    3.امسال دارم پيش رو مدرسه اي ميرم كه اكثرا اجازه ميدن خودمون واسه خودمون بخونيم(دولتي يه)(آزاديم از كلاس بريم!)حالا مي خوام نظرتون رو مخصوصا رو دروس ديني و ادبيات بدونم،مثلا تو شهرمون(رشت)دبير هايي هستند كه هر كدومشون ادبيات و ديني ــِـ كنكور رو در 10-15 جلسه مي بندن(البته سمبل هم نميمكنن و كارشون نسبتا خوبه) ميخوام بدنم با توجه با وضعيت من (درسي و روحي) حتما نياز برم يا همين مطالعه ي كند ام رو ادامه بدم؟اگه برم،كي بهتره الان يا زمستون؟
    جدا پوزش كه طولاني شد و پيشاپيش از لطف جواب دادن تون ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان براتون یه سری تست های طبقه بندی شده )pdf) آماده کردم.
    می تونید به پروفایلم مراجعه کنید.(در حال حاضر 11 درس ولی به زودی برای همه دروس تست قرار می گیرد.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واسه تحليلي بين فار و الگو و خوشخوان و.. گير كردم چي بگيرم(مي خوم جزوه اش كامل و مفهومي باشه اما نه زياد!!)؟؟؟
    بدون تردید گاج سفید واسه شما بهترین گزینست.

11. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pchellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Rasht

11 ؟

با سلام،
    در ابتدا از دوست عزيز lohrasbi تشكر ميكنم!
    و عذر ميخواهم از اينكه سوال هاي پستم به تاپيك كامل مرتبط نبودند، آخه جاي ديگه اي مناسب تر پيدا نكردم، اگه ممكنه لطف كنيد استثناً جواب بدين يا اينكه لينك تاپيك درست يا خود جواب رو بهم پيام بدين،لطف يزرگي كرديد،
    متشكر از تمامي دوستان عزيز.
    Last edited by pchellboy; 31-07-2011 at 21:30.

13. 2 کاربر از pchellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلامی دوباره به همه دوستان

کمی که فکر کردم دیدم هر که طاووس خواهد بهتر است که جور هندوستان کشد

از حال و احوالم بخوام بگم
    حال زیست و شیمی و زبان و ریاضیم خوبن (بالا 70% اینا)
    حال ادبیات و معارفم هم خوب هستن (بالا 50% اینا)
    حال عربی ام هم بد نیست (بالا 20% اینآ)
    هم فقط حال فیزیکم چندان خوب نیست (شاید 7% بهترین حالتش باش)

میدونم سوالم تکراری هستش ولی گفتم به شما دوستان بازم بگم شاید بشه یک فکری به حالش کرد.
    مساله اصلی هم شاید سر این هستش که نمیدونم چه جوری از حال و احوالش براتون بگم

یک بار هم گفته بودم که قبلا فکرم این بود شاید با کتاب و این حرف ها بشه یک کاریش کرد و 6 تا کتاب فیزیک خریدم تا یک جایی هم ازشون خوندم ولی جواب نمیداد تازه مدعی این هستم که میخوام فیزیک را هم بالا 80 بزنم ولی اصلا نمیدونم از کجا و چه جوری شروع کنم که هم حداقل یک قدم را مطمئن برم که بعد بتونم قدم دوم و سوم ....... را تا آخر برم.

این را هم بگم من فیزیک را حداقل دو دور از خود کتاب درسی خوندم و حتی خلاصه نویسی خودم را هم داشتم ولی نمیدونم چطوره که توی زدن تست و حل مسائل فیزیک اصلا انگار صفر صفرم
    ریاضی ام خوب هستش و حال و حوصله ی زیادی هم برای فکر کردن و حل مساله دارم ولی توی فیزیک اصلا نمیدونم که به چی باید فکر کنم یا چه جوری باید فکر کنم و یا اساسا چه جریانی فکری ای و با چه شروع ای را دنبال کنم که در انتها به جواب برسم و بعد به خودم بگم که تونستم یک مساله فیزیک را مطمئن حل کنم که بعد برم سراغ یک مساله دیگه ....

راستی این را هم بگم من مثلا هم برای همین فیزیک کلاس کنکورم رفتم آن هم تازه با سه استاد (یکی واسه مکانیک, یکی واسه مباحث الکترونی (الکتریسیته و الکتروستاتیک و الکترومغناطیس و ....) و یک استاد هم مربوط به سایر مباحث (نور و ترمودینامیک و فیزیک جدید))

شاید به خاطر علاقه و دوست داشتن و این حرف ها هم باشه. چون من هر درسی که می خونم باید ازش خوشم بیاد و این دوست داشتنه را باید حس کنم.
    یک جورایی خودم فکر می کنم که اساسا این مباحث فیزیک همانند سایر مباحث ریاضی و شیمی و زیست که در سطح چهارساله دبیرستان آموزش داده می شوند آن حالت انسجام و پیوستگی بایده را ندارند و اصل مطلب در سطح دانشگاهی مطرح می شود. یعنی این طوری هم میتونم بگم که مطرح کردن مباحث فیزیک در سطح دبیرستان چندان درست نیست و حتی فکر می کنم که حتی آن هایی که مدعی حل مسائل فیزیک هم حداقل در سطح دبیرستان می شوند یک جورایی خودشان را گول می زنند و خیال می کنند که دارند مسائل فیزیک را حل می کنند. یعنی از اینکه یکی بیاد یک فرمولی را بدونه و بعدش هم به ظاهر معلوم و مجهول مساله را بشناسه و داخل فرمول قرار بده نمیشه گفت که مساله حل کرده که البته هرچند خیلی ها به همین راضی هستند و میگند که اصل همین هستش که به همین برسیم و جواب مساله را روشن کنیم ولی این من یکی را راضی نمی کنه. چرا که شاید من اگه الان نتونم برای چگونگی فهم فیزیک راه حل پیدا کنم میمونم از برای دروس فیزیک دانشگاهی چگونه باید عمل کنم.
    دوستان این را هم بگم که من سه دوست صمیمی ام هرسه فیزیک را هلوی پوست کنده اند که یکیشون دانشجوی کارشناسی فیزیک و یکیشون هم ارشد فیزیک اتمی و یکیشون هم ارشد عمران گرایش تخریب ساختمان از آلمان هستش و همین بحث را که باهاشون دارم و میگم که میخوام فلان مساله را برام توضیح بدین آنها هم به من میگن که مباحث به شکل کاربردی یاد گرفته ایم و از اینکه خواسته باشیم به وضوح چرا و چگونگی یک مبحث را هم در همین سطح دبیرستانی تشریح کنیم راهکاری برایش نداریم یا حداقل ما بلد نیستیم چرا که همین مباحث به ظاهر ساده ای که شما در سطح دبیرستان میخونین بسیار عمیق تر و وسیع تر از آنی هستش که بشود راحت و ساده بیانش کرد و حتی گاهی از زبان خودشان شنیدم که حتی بیان این مسائل در سطح دبیرستان خیلی جرات میخواد آن هم برای یک دانش آموز دبیرستانی ..
    حالا شاید خیلی از شما عزیزان بگن که هم شما همین روش قبول شده های کنکور را برو و این کنکور را رد کن و بعدش که قبول شدی میشه برای بعدش هم یه فکری کرد. ولی حدسم این هستش که شاید همین مساله من هستش که نمیتونم این جوری عمل کنم. یعنی واقعا بگم هیچی نمیدونم که اصلا باید چکار کنم. فقط گفتم که همه آنچه که فکر می کنم باید بگم را بگم تا بشه با کمک شما دوستان یک فکری براش کرد.

(شایدم من خیلی دارم مساله را بزرگش می کنم و مساله خیلی ساده تر از این حرفها هستش)

دیگه همه آنچه که باید از خودم و احوال فیزیک خودم بود گفتم
    منتظر یاری خیلی سبز! و اناری شما دوستان هستم
    با تشکر (یک پشت کنکوری در حال تجدید قوا برای کنکور تجربی 91)
    Last edited by esilovexp; 02-08-2011 at 08:30.

15. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
    یه سوال داشتم؟!!!!!!!!!!!!
    دفتر برنامه ریزی کدوم انتشارات خوب و کامله؟
    خیلی سبز,گاج,قلمچی.........
    ممنون میشم از لطف شما
    اگه سریع جواب رو عنایت کنید

17. 2 کاربر از pooya2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت س-م's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    یه شهر دور

پيش فرض

دوستان من پیشنهاد میکنم زیست همایش نشر دریافت رو حتما از همین حالا بگیرید چون مباحث ترکیبیش واسه من خیلی جالب و جدید بود وتوی ماه اخر جای همه کتاب های اضافی رو که قبلا خونده بودم ولی نتونستم مرور کنم رو واسه ی من پر کرد.

19. 2 کاربر از س-م بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •