کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟
[QUOTE=khelane;3687848]سلام
من فایل cv0f .img رو دارم واونو توی فولدر img محل نصب بازی ریختم و قبلا هم داشتم والان هم دوباره اکستراکتش کرئم توی محل نصب بازی توی فولدر img ولی بازم ارور میده دلیلش چیه واگه زحمت نمیشه لطفا مراحلی که شما برای نصب این فایل انجام داین رو بگین ریز به ریز نکته به نکته .
با تشکر
TV Band Scoreboard
دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BARCA TV Glass scoreboard
دانلود :
.................................................. .................................................. .....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی به درد میخوره یا نه؟کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
میشه بهتر توضیح بدی که چی رو میخوای بدونی؟
سلام
دوست عزیز
فکر کنم بلا خره علتش رو فهمیدم ومشکل شما حل خواهد شد اما لطفا شما به این چند تا سوال جواب بدین :
1- شما توی مد بال غیر از تیم ارزانتین مد بال جدیدی باز کردین که تیم تون غیر از ارزانتین باشه اگه اره کدوم تیم و توی چه پستی بازی میکنین ؟
2- الان که شما چند بار به طور مداوم بازی رو از اول با تیم ارزانین شروع می کنین توی این چند بار یا توی اون اوایل یا تو حالت کلی شما به تیم ملی یک بار هم دعوت شدین یا نه ؟
3- شما توی این مد بال که بازی می کنین تا حالا شد ه که توی فصلی که شما بازی می کنید و ایا توی فصل یا توی فصل نقل وانتقالات بازی ای برای تیم ملی در نظر گرفته شده یا نه ؟
4- .شما پستی که توش بازی میکنید توی تیم ملی چی هستش ؟
موفق باشید
قربانتان![]()
سلام مرتضی جان. ممنون که دنبال کارم بودی.
1- نه.
2- آره. اون اوایل که بازی رو خریده بودم، یه یکی دوباری دعوت شدم
3- نه. چون اگر می بود، باید نشون داده می شد و من میدیدم که بازی ملی برگزار میشه. اگرم شده که من دعوت نشدم!
پ.ن: نکنه، این عدم دعوت من برمی گرده به جوایزی که همون اولین بار که به تیم ملی دعوت شدم، گرفتم!
شدم بهترین بازیکن امریکای جنوبی، بهترین پاسور و بهترین گلزن.
سلام
شما که توی اون اوایل دعوت شدین به تیم ملی چه پستی رو به شما دادن تا بازی کنین.مهمه
لطفا به سوال 4 هم جواب بدین مهمه
پست من amf بوده و هست. منتها اون اویل که دعوت شدم، همین یه پست رو داشتم و توی همین پست بازی می کردم. اما الان با وجود اینکه پستای wf, ss, cf رو هم اضاف کردم، هنوز دعوت نمی شم.
من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟
وقتی میخوای بازی را شروع کنی
[quote=MORTAZA.2FUN;3689121]
دوست عزیز اگه از همون بخشی که کروزر فایل cv0f رو گزاشته دانلود کردی فقط نصبش کن خودش به مسیر لازم میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)