تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 1138 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون جناب کامارو
    ۱) این سوپاپ ورودی و خروجی پیاله بنزین به چی وصل میشه ؟
    ۲) وکیوم ساسات چه کار میکند ؟ مال کاربرات من اگه هم کار کنه و محورش عقب و جلو کنه هیچ تغییری در کاربرات ایجاد نمیکنه
    ۳) چراغ روغن کار میکنه ،اما چون ساسات برقی حرارتی کار نمیکرد بازش کردم تعمیرش کنم اما چیزی واسه خراب شدن یا تعمیر نداشت و در حقیقت یا سیم کشیش ایراد داشته یا خودم خرابش کردم که لعنت بر خودم باد.
    سپاسگزارم
    1. به هيچي! به هواي آزاد...
    اگر منظور شما اينه كه اون بخش لوله مانند قراره به لوله لاستيكي متصل باشه، من هم اول اين اشتباه را كردم، اما بعد متوجه شدم اصولا نيازي به اين نيست كه به جايي وصل باشه چون هوا همه جا هست!
    اگه بجاي طراح فكر كنيم( كه خيلي از طراحان اصلا به معني واقعي فكر نميكنن!) اون لوله بايد براي اين باشه كه جلوي ورود اجرام و ذرات اضافي و يا آب كه ممكنه بطور اتفاقي وارد سوپاپ بشه را بگيره، بخصوص كه سر لوله به سمت پايين خم شده و دقيقا همين مورد را نشان ميده.

توي اين عكس كاربراتور فورد GT40 مدل 1968 ديده ميشه كه سوپاپ هواي پياله بنزين اون هنوز لوله اضافي نداشته.
    PRESSURE RELIFE VALVE

2.وكيوم كار خودش را همراه با بقيه اجراء تشكيل دهنده ساسات انجام ميده و به تنهايي بدرد نميخوره. موقعي كه عمل بكنه دريچه دهانه كاربراتور توسط اون باز و بسته ميشه.

3. برق منفي بدنه از داخل فنر اون رد ميشه و نهايتا به منفي فشنگي روغن و از اونجا براي لامپ روغن فرستاده ميشه.
    اگر منفي بدنه داشته باشه( كه 100% داره) پس بايد برق به فشنگي هم برسه كه حتما ميرسه چون لامپ روشن ميشه، بنابراين اگر كار نميكنه تنظيم اون بهم خورده كه بايد مجددا تنظيم بشه( بر اساس درجه دماي هوا محيط)
    توصيه ميكنم با تست لامپ آزمايش كنين تا از قطع نبودن فنر اطمينان پيدا كنيد و بعد با آزمون و خطا مقدار گردش اون را متوجه بشيد. البته دستور تنظيم هم وجود داره.
    وكيوم روي كاربراتور هم بايد سالم باشه تا بقيه اجزاء درست كار بكنن.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم جناب کامارو
    شوربختانه من از روی ناشی گری اون دستگاه تنظیم برقی-حرارتی ساسات را به هوای تعمیر در کمال بیرحمی تکه تکه کردم و بعد از بازکردنش متوجه شدم که این وسیله هیچ قسمتی ندارد که خراب شود ، اکنون فقط پوسته اش بر روی کاربراتور خودنمایی میکند و هربار که میبینمش پشیمان تر می شوم.اما شما و ماشینتان سلامت باشید،دنیا گسترده است و فکری به حالش خواهم نمود.

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پمپ 5 سیم و رله قفل مرکزی پرایدی:

امروز قفل مرکزی وصل شد، ولی اتصالات هنوز سفتن و روان کار نمیکنن، این نقشه در عین سادگی کمک خوبی هست برای کسانی که قصد اینکارو دارند:

سوال اول: برای بیرون اوردن محتویات درها راحتترین راه چیه؟
    سوال دوم: سوکت سیم پشت کلید گرم کن شیشه عقب چه شکلیه؟
    سوال سوم: این قطعات متعلق به کدوم قسمت ماشینن؟

Last edited by mard1169; 23-09-2014 at 21:08.

5. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اي كاش قبل از باز كردن اون قطعه ، اينجا سوال ميكرديد و يا توي نت دنبال نقشه ساختاري و طرز كار اون بودين، الان هم ممكنه بشه كاري كرد، از بخشهايي كه داريد عكس بگيريد تا ببينيم چكار ميشه كرد؟

سوال اول: برای بیرون اوردن محتویات درها راحتترین راه چیه؟

باز كردن رودري، در آوردن دستگاه شيشه بالابر از محلهاي تعبيه شده داخل درها. در واقع راه ديگه اي نداره

سوال دوم: سوکت سیم پشت کلید گرم کن شیشه عقب چه شکلیه؟

اگه منظور شما فن دمنده شيشه عقب باشه، به نظرم سوكت اون تقريبا مشابه سوكت كليد برف پاكن هست. متاسفانه از اين يكي عكس ندارم. تصور كنم كليد روشن و خاموش با دوتا پيچ به بدنه قاب پلاستيكي پانل متصل شده.

سوال سوم: این قطعات متعلق به کدوم قسمت ماشینن؟

اين دوتا قطعه دياق پشت چراغهاي جلو اتومبيل هستن كه در واقع حكم شاسي براي سوار شدن قاب تنظيم و بلوري را داره.
    بالايي فكر نميكنم مال ماشين آمريكاي باشه چون تابحال اين نمونه را نديدم، شايد مال تويوتا وانت با چراغ گرد يا چهارگوش
    پايين هم كه مربوط به پيكان هست.

ديروز سري به يدكي زدم تا ببينم سوكت آورده يا نه، ديدم چندتا قطعه از بدنه شورلت كاپريس و وانت پيكاپ داره كه تازه آورده. اين قطعات ساخت تايوان هستن و از سالها قبل توي بازار ديدم كه گاهگاهي سفارش ميدن و ميارن و كيفيت خوبي هم دارن

كاپوت كاپريس 600 هزار تومان

گلگير شورلت پيكاپ 350 هزار تومان

7. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون علی آقا
    در مورد اول مشکل همون در اوردن شیشه بالابر بود یعنی شیشه بالابر درب عقب رو براحتی خارج کردم و با گازوییل شستم و روغن و گریس زدم ، اینجوری شد:

ولی واسه درب جلو نشد اینکارو بکنم، ایا خارج کردن شیشه بالابر جلو روش خاصی داره؟
    در مورد دوم منظورم فیشی هست که به اون جایی که گفتین میخوره، چطوریه؟ هر سه کانکشن اون باید برق باشه یا اتصال به بدنه؟
    در مورد سوم هم این قطعات رو توی خرت و پرت ماشین پیدا کردم گفتم بپرسم ببینم بدرد میخورن که انگار نمیخورن

9. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باز و بسته كردن دستگاه شيشه بالابر جلو واقعا دردسر داره و گاهي خودمم دچار مشكل ميشم و خوشبختانه از اون كارهايي به حساب مياد كه سال تا سال نياز به انجام دادن نيست!
    اگر اشتباه نكنم چون مسير دسترسي به دستگاه شيشه بالابر دربهاي جلو محدوديت زيادي نسبت به عقب داره، روش درست اينه كه اول ريل را از روي درب باز و پياده كنيم

و بعد با در آوردن چرخ دستگاه از داخل ريل، و باز كردن بازوي دستگاه بالابر ( با استفاده از دكمه بالا و پايين بردن شيشه) بازو ها را در وضعيتي تقريبا مستقيم قرار بديم تا به راحتي از داخل محل دسترسي به همراه موتور خارج بشه.

يك بار كه انجام بديد قلق كار به دست مياد ، منتها خيلي مراقب چرخ سر پايه بالابر كه داخل ريل قرار ميگيره باشيد چون اگر بشكنه ديگه به اين راحتي قابل ترميم و بازسازي و يا تعويض نيست و بايد با ابتكار يكي بسازيد و سوار كنين.

متاسفانه تصويري از سوكت اتصال اون كليد ندارم، اما اگر فن كار نميكنه، اول كليد را باز كنيد و با تست لامپ سيمها را يكي يكي آزمايش كنيد تا وضعيت مثبت و منفي مشخص بشه تا بتونيد مرحله به مرحله جلو رفته و مشكل را پيدا كنيد.

امروز با كمي خم كاري و ضربات نسبتا ملايم پتك و تغيير زاويه پايه كمكي شاسي نگهدارنده دينام و پمپ فرمان، مقدار اختلاف بوجود آمده بواسطه تغيير مكان شاسي ، جبران شد و پايه را بستم.

11. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    ماشین خیلی سفته(به نظرم) و روی دست انداز واقعا به کمر فشار میاره، یه نوایی هم که بشناسم و توش بشینم ببینم سفتی و نرمیش چه جوره سراغ ندارم
    فنرهای عقب که فشار میدی واقعا سفتن و به سختی پایین میرن،فنرهای شمش هم که نگاه کردم سمت راست 7تا و سمت راست 6 تا بودن، حالا نمیدونم چاره چیه؟
    جلو هم فنر نرمه و شاید ایراد از کمک ها باشه. نمیدونم فنر یا کمک ایراد دارن؟
    راهنمایی؟
    معمولا جناب کامارو زحمت این انجمن را بیشتر از بقیه اساتید به دوش دارن

13. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سفت بودن ماشين توي دست اندازها به چند عامل بستگي داره:

فنرها بيش از حد سفت باشه و مقدار بازي كمي داشته باشند
    لاستيكهاي ماشين انعطاف پذيري كمي داشته باشه
    وضعيت ابر و فنرهاي صندليها مناسب نباشه

نوا بطور كلي اتومبيل چندان نرمي نيست( در مقايسه با كاپريس كلاسيك يا الدزمبيل) چون فنر هاي عقب شمش بوده و اين نوع فنر بطور كلي سفت تر از نوع مارپيچي عمل ميكنه و بخاطر همين ديگه در خودروهاي امروزي از اين نوع استفاده نميشه مگر در موارد خاص.
    بايد ببينيد چرا يك سمت فنر بيشتر گذاشته شده؟
    استاندارد تعداد فنرها، 6 عدد هست و ممكنه يكي شكسته شده باشه و اشتباها يا عمدا يكي ديگه اضافه كرده باشن كه همين ميتونه تاثير زيادي روي نرمي و سفتي فنر بگذاره، از طرفي كم كردن بيش از حد ميتونه توانايي ماشين را در حمل بار و تحمل فشارهاي مختلف در زمان چرخش و مانورهاي شديد كم بكنه.

مورد ديگه اينكه ممكنه زير فنر هاي مارپيچ جلو، جنت و لاستيك گذاشته باشن تا جلوي ماشين بالاتر قرار بگيره و اين هم از مقدار بازي فنر كم كرده و شدت ضربه هاي وارد شده توسط فنر به اتاق بيشتر ميشه.

كمك فنر ها نقش گرفتن و جذب ضربه هاي وارد شده در دست اندازها را دارن و اگر خراب باشه، ماشين توي هر دست اندازه بشدت بالا و پايين ميره و ضربه ها به اتاق منتقل ميشه.

تمام اين موارد را چك كنيد و البته وضعيت ابر و كيفيت صندليهاي ماشين را هم ببينيد در چه وضعيتي هست؟

لاستيكهاي غير استاندارد هم باعث سفت شدن ماشين در دست اندازها ميشه. مثلا كيان تاير كه بطور استاندارد روي اين خودروها استفاده ميشد( زمان مونتاژ) كيفيت بسيار بدي از نظر هدايت پذيري و نرمي داشتند و واقعا از نظر سفت بودن با سنگ و صخره قابل مقايسه بود!

و يا استفاده از لاستيكهاي با سايز كوچكتر كه مناسب ماشين نباشه، مثلا لاستيكهاي پژو 405 كه از نظر اندازه رينگ ( 14 اينچ) مشابه شورلت هست اما از نظر اندازه ديواره خيلي كوچكتر بوده و همين ارتفاع كم ديواره لاستيك باعث كم شدن مقدار انعطاف و پايين آمدن مقدار جذب ضربه ميشه.

Last edited by camaro lt; 25-09-2014 at 08:28.

15. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سری کارهای جدید روی ماشین انجام شده که قبلا نشد عکسها رو قرار بدم ولی حالا فرصتی پیدا شد تا این کار انجام بشه.
    کل سیستم گاز مایع از روی ماشین جمع شد و صندوق کلی جادار شد.
    الان در مسافرت و ... میشه یکسری لوازم یدکی مثل استارت و دینام و .... هم داخل صندوق قرار داد.
    فورا بعد از باز کردن تجهیزات گاز اونها فروخته شدن و به جاش روغن گیربکس امریکایی خریدم.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

بعد نوبت به سیم کشی ماشین شد که کماکان مشکلاتی داشت از جمله اینکه شیشه بالابرهای سمت شاگرد گاهی از کلید اصلی قطع میشدن که معلوم شد سوکت مربوطه سولفاته شده و بعد از کلی برس کشی و ... دوباره تست کردم و دیدم باز هم چندان قابل اطمینان نیست و گاها قطع میشه و مجبورا سوکت رو حذف کردم و سیم یکسره قرار دادم.
    تایمر برف پاک کن نصب شد و همان مشکلی که علی اقا در نصب داشتن هم داشتم ولی با یک ترفند دیگه بدون باز کردن تایمر و اعمال تغییرات در ان نصب شد و به درستی کار میکنه.البته در کارکرد کلید فابریک هیچ خللی ایجاد نکرده .
    قیمت این تایمر که ساخت ایران هم بود 7000 تومان شد.

دو تا چراغ زیر پایی هم نصب کردم و با باز شدن دربها اینها هم روشن میشن.بیوک هم به طور استاندارد چنین چیزی داره.
    قیمت این چراغها هم 3000 تومان شد.

این هم همان سوکتی که از سیم کشی حذف شد.البته سوکت اتصال سیم کشی بخش عقب ماشین به زیر فرمان هم دچار همین مشکل بود و نکته این بود که فقط یکی از کنتاکت ها ایراد داشت که یه اتصال ساده بین راه همان یکی قرار دادم و مشکل حل شد.

یه جنس عتیقه هم پیدا کردم و اون ارمیچر دینام نو بود و با توجه به اینکه پیچ و مهره دینام فابریک من هرز شده بود این رو گرفتم.
    قیمت جاهای دیگه خیلی بیشتر بود ولی این رو 35000 تومان گرفتم.

فولی دینام فابریک هم به شدت لبه داشت و تسمه رو میخورد و به سختی یه نمونه نو که فروشنده میگفت اصلیه ولی من بعید میدونم جایی به غیر از ایران تولید شده باشه هم گرفتم .
    قیمت فولی نو 10000 تومان بود.البته جنسی هم نبود که کسی داشته باشه و نمیدونم این فروشنده از کجا تهیه کرده!
    بادگیر نو و ایرانی تهیه شد و 30 تومان قیمتش بود.

این هم پروانه فابریک نوا هست.البته اینجا خاکی و کثیفه ولی بسیار سالم و در حد نو هست.
    پروانه قبلی بیوکی بود و به سختی نصب شده بود و باز کردم و پس دادم و این یک رو به جاش گرفتم و سینی بالای رادیاتور هم بیوکی بود و با بادگیر نوا نصب نمیشد و اون هم بردم و یه 6 سیلندری فابریک به جاش گرفتم.

فنریت پروانه نوا نسبت به پروانه بیوک کمتر هست و پرتاب باد اون هم به نسبت پروانه بیوک خیلی کمتر نیست .

کارهای دیگری هم رو ماشین انجام شده و در فرصت مناسب تصاویر و توضیحات رو قرار میدم.

17. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیروز کار سرویس درها تموم شد و چراغ پلاک و چندتا قطعه کوچیک دیگه هم توی اوراقی پیدا کردم که خریده شد تا به وقتش نصب بشه.
    اما سوالاتی که دارم:
    1_ در های جلو چطوری پیاده میشه؟ باید گلگیر رو باز کنم؟
    2_ محمد جان اون چراغ های زیر پا به کجا و چطوری وصل میشن؟
    3_ مکانیک میگه یا ماشینو بیار موتور رو در بیارم ببرش یا موتورش رو دربیار با وانت بیار، اگه چرثقیل و وانت اماده باشه چطوری موتور رو کامل در بیارم؟
    Last edited by mard1169; 27-09-2014 at 10:55.

19. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •