پس یعنی سرعت 128 دیگه شبا میشه dial up 2+ دیگه ؟
یعنی میگی ما میخوایم isp عوض کنیم طرف آسیاتک نیایم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس یعنی سرعت 128 دیگه شبا میشه dial up 2+ دیگه ؟
یعنی میگی ما میخوایم isp عوض کنیم طرف آسیاتک نیایم؟
شما هم یه چیزی میگی ها ؟!شب ها که اصلا باید قید دانلود رو بزنی
نهایت 10 تا 20
روز ها هم من گاهی اوقات 200 تا 210 هم میگیرم ولی بعضی وقت ها افت شدید داره. شانسی هم هست
من 1 مگ دارم سرعت شبش رو 60 تا 80 هست اون وقت دو مگ ... !!
با 2 مگ شبی بین 3 تا 4 گیگ میشه دانلود کرد ...
کلا آسیاتک معروف هست به اینکه سرویس هاش ثابت هست البته به چز افتی که بعد از اضافه شدن لایزری ها کرد که در واقع این ضراب هم اعمال شد ...
شاتل که دوست عزیز دیگمون داشته تا دو ماه اول ردیفه اما بعد از دوماه جوری محدودت میکنه که سرعتت بشه 5 کیلوبایت !!
من 1مگ داشتم ساعات رایگان سرعت بین 70-80 بوده حالا نمیدونم چجوریه که واسه شما 10 و 20 حتی 256 هم سرعتش ایقدر نبود
سلام پینک آسیاتک چطوره برای بازی میخوام ! بعد منظورش از بیکران برنزی نقره ای طلایی چیه دیگه![]()
بچه ها باور کنید سرعتم شب ها همینه که گفتم.
چند صفحه قبل مراجعه کنید میبینید از خودتون هم راهنمایی خواسته بودم و خودمم کلافم از این موضوع...
یعنی یه نفر اینجا نیست جواب این بنده خدا رو بده؟ انفدر وضع معرفت خرابه؟؟!!!!
1.آیپی : شماره شناسایی سیستم شما در اینترنت هستش و ثابتش مزایای خاص خودش رو داره از سرور شدن برای بازی هایی مثل کانتر گرفته تا استفاده های سطح بالا برای افراد متخصص ولی در کل برای افراد عادی مثل منو شما نیاز نیست .
2.هیچ شرکتی توی ایران ترافیک یک دوره رو به دوره بعد انتقال نمیده
شاتل هم فقط ترافیک هدیه یا خریداری شده رو انتقال میده (که خودت میدونی) و ترافیک دوره جاری رو انتقال نمیده
3.انگار میشه
4.شاتل محدودیت داشت و سرعتت بالا بود اما آُسیاتک شبا سرعت واقعی رو بهت میده و محدودیت نداره
Last edited by Meysam Raz; 08-09-2012 at 19:44.
1- با توجه به اینکه در شرکتهای بزرگ که تعداد کلاینت ها بیشتر از اندازه ای است که بتوان به راحتی آدرس آنها را به خاطر سپرد و برنامه ریزی کرد از آدرس آی پی دینامیک استفاده می شود که سرور به صورت خودکار یک آدرس را به کامپیوتر کلاینت اختصاص می دهد و تمام مدیریت به عهده کامپیوتر سرور است و باعث راحتی کار می شود. برای استفاده از این قابلیت لازم است DHCP فعال باشد.
کلا به نظر من به خصوص تو ایران ایپی دینامیک خیلی بهتره
2- نه تو همون مدت باید همه رو مصرف کنی به دوره بعد منتقل نمیشه به هیچ وجه
3-اره یه حسن دیگه اسیاتک هم اینه که بر خلاف شرکت ها برای مثلا 512 کارت دانشجویی و اینا نمیخواد راحت سرعت میده تا 4 مگ البته شبانش تعریفی نداره البته دو مگ که بگیری فکر کنم سرعت شبانه هم 90 تا 100 باشه من 512 دارم حدود 40 هست
ربطی به معرفت نداره من خودم دیروز اومدم جواب بدم که اینترنتم قطع شد یادم رفت مگر نه بقیه بچه ها تو این همه صفحه به هم کمک کردن در مورد هر مسائلی... بعدشم مثلا سوال دو و سه چندین بار جواب داده شده در صفحه قبل
Last edited by Greedy; 08-09-2012 at 19:37.
اساتید و رفقای کار 20 آسیاتکی در جریان این عکس زیر که هستید من فقط یه سئوال داشتم آیا سرعت دانلود شبانه رایگان در سرویس های مختلف مثلا 128 با 2مگ فرق دارن؟اگه فرق دارن چقدره؟ضمنا من شیرازم[]
کمککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Last edited by payamhetfild; 09-09-2012 at 07:01.
اگه میشه اینرو برام حساب کنید توی اکانتتون:
256 نامحدود طلایی 6 ماهه با تخفیف و کلا ابونمان و این چیزا چقدر میشه کلا؟
سوال بعدی اینکه:
آسیاتک برای پرداخت انلاین هنچنان از یک درگاه استفاده میکنه؟ ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)