تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 745 از 3745 اولاول ... 24564569573574174274374474574674774874975579584512451745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شب ها که اصلا باید قید دانلود رو بزنی
    نهایت 10 تا 20
    روز ها هم من گاهی اوقات 200 تا 210 هم میگیرم ولی بعضی وقت ها افت شدید داره. شانسی هم هست
    پس یعنی سرعت 128 دیگه شبا میشه dial up 2+ دیگه ؟
    یعنی میگی ما میخوایم isp عوض کنیم طرف آسیاتک نیایم؟

2. این کاربر از s.m.hosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شب ها که اصلا باید قید دانلود رو بزنی
    نهایت 10 تا 20
    روز ها هم من گاهی اوقات 200 تا 210 هم میگیرم ولی بعضی وقت ها افت شدید داره. شانسی هم هست
    شما هم یه چیزی میگی ها ؟!
    من 1 مگ دارم سرعت شبش رو 60 تا 80 هست اون وقت دو مگ ... !!
    با 2 مگ شبی بین 3 تا 4 گیگ میشه دانلود کرد ...
    کلا آسیاتک معروف هست به اینکه سرویس هاش ثابت هست البته به چز افتی که بعد از اضافه شدن لایزری ها کرد که در واقع این ضراب هم اعمال شد ...
    شاتل که دوست عزیز دیگمون داشته تا دو ماه اول ردیفه اما بعد از دوماه جوری محدودت میکنه که سرعتت بشه 5 کیلوبایت !!

4. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من 1مگ داشتم ساعات رایگان سرعت بین 70-80 بوده حالا نمیدونم چجوریه که واسه شما 10 و 20 حتی 256 هم سرعتش ایقدر نبود

6. این کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام پینک آسیاتک چطوره برای بازی میخوام ! بعد منظورش از بیکران برنزی نقره ای طلایی چیه دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها باور کنید سرعتم شب ها همینه که گفتم.
    چند صفحه قبل مراجعه کنید میبینید از خودتون هم راهنمایی خواسته بودم و خودمم کلافم از این موضوع...

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوستان یکی به ما هم جواب بده ثواب داره

سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید

اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟

دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟

سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟

من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
    امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم

مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
    یعنی یه نفر اینجا نیست جواب این بنده خدا رو بده؟ انفدر وضع معرفت خرابه؟؟!!!!
    1.آیپی : شماره شناسایی سیستم شما در اینترنت هستش و ثابتش مزایای خاص خودش رو داره از سرور شدن برای بازی هایی مثل کانتر گرفته تا استفاده های سطح بالا برای افراد متخصص ولی در کل برای افراد عادی مثل منو شما نیاز نیست .
    2.هیچ شرکتی توی ایران ترافیک یک دوره رو به دوره بعد انتقال نمیده
    شاتل هم فقط ترافیک هدیه یا خریداری شده رو انتقال میده (که خودت میدونی) و ترافیک دوره جاری رو انتقال نمیده
    3.انگار میشه
    4.شاتل محدودیت داشت و سرعتت بالا بود اما آُسیاتک شبا سرعت واقعی رو بهت میده و محدودیت نداره
    Last edited by Meysam Raz; 08-09-2012 at 19:44.

10. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان یکی به ما هم جواب بده ثواب داره

سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید

اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟

دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟

سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟

من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
    امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم

مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
    1- با توجه به اینکه در شرکتهای بزرگ که تعداد کلاینت ها بیشتر از اندازه ای است که بتوان به راحتی آدرس آنها را به خاطر سپرد و برنامه ریزی کرد از آدرس آی پی دینامیک استفاده می شود که سرور به صورت خودکار یک آدرس را به کامپیوتر کلاینت اختصاص می دهد و تمام مدیریت به عهده کامپیوتر سرور است و باعث راحتی کار می شود. برای استفاده از این قابلیت لازم است DHCP فعال باشد.
    کلا به نظر من به خصوص تو ایران ایپی دینامیک خیلی بهتره

2- نه تو همون مدت باید همه رو مصرف کنی به دوره بعد منتقل نمیشه به هیچ وجه
    3-اره یه حسن دیگه اسیاتک هم اینه که بر خلاف شرکت ها برای مثلا 512 کارت دانشجویی و اینا نمیخواد راحت سرعت میده تا 4 مگ البته شبانش تعریفی نداره البته دو مگ که بگیری فکر کنم سرعت شبانه هم 90 تا 100 باشه من 512 دارم حدود 40 هست

یعنی یه نفر اینجا نیست جواب این بنده خدا رو بده؟ انفدر وضع معرفت خرابه؟؟!!!!
    ربطی به معرفت نداره من خودم دیروز اومدم جواب بدم که اینترنتم قطع شد یادم رفت مگر نه بقیه بچه ها تو این همه صفحه به هم کمک کردن در مورد هر مسائلی... بعدشم مثلا سوال دو و سه چندین بار جواب داده شده در صفحه قبل
    Last edited by Greedy; 08-09-2012 at 19:37.

12. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اساتید و رفقای کار 20 آسیاتکی در جریان این عکس زیر که هستید من فقط یه سئوال داشتم آیا سرعت دانلود شبانه رایگان در سرویس های مختلف مثلا 128 با 2مگ فرق دارن؟اگه فرق دارن چقدره؟ضمنا من شیرازم[]

کمککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    Last edited by payamhetfild; 09-09-2012 at 07:01.

14. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه میشه اینرو برام حساب کنید توی اکانتتون:
    256 نامحدود طلایی 6 ماهه با تخفیف و کلا ابونمان و این چیزا چقدر میشه کلا؟
    سوال بعدی اینکه:
    آسیاتک برای پرداخت انلاین هنچنان از یک درگاه استفاده میکنه؟ ا

16. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه میشه اینرو برام حساب کنید توی اکانتتون:
    256 نامحدود طلایی 6 ماهه با تخفیف و کلا ابونمان و این چیزا چقدر میشه کلا؟
    سوال بعدی اینکه:
    آسیاتک برای پرداخت انلاین هنچنان از یک درگاه استفاده میکنه؟ ا

18. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •