تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 2365 اولاول ... 24564569573574174274374474574674774874975579584512451745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    من دنبال صدای با کیفیت و قدرتی هستم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این اون چیزی هست که من میخام
    مثلا چی پیشنهاد شما چی هست تو ساب صدای این ساب و گوش کردین که اینجوری میگین
    به 13 بودنش نگاه نکنید 2 تا کوئل 3 اهمی داره

محمد صدا ازش گرفتی طی این چند روز؟

داره خودمونی میشه jebraiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببخشید یه سوال عجیب غریب از اساتید داشتم این کامپانت چیه؟ چی کار میکنه؟
    من کلا از سیستم 4 تا چیزش میدنم چیه همون ساب و باند و امپ و پخشش بقیشم که کلا خط خطی میبینم نمی فهمم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینایی که میگی درست
    اینو برو ببین ساب که خریدم
    کامپانت سری پاور راکفورد میخام بگیرم صداشو گوش کنی دیوونه میشی تازه میفهمی کیفیت در کنار قدرت یعنی چی
    سلام
    محمد چند گرفتی ساب رو؟پارامترهاش رو دیدم. باید چیز خوبی باشه .ازش توقع LOW BASS خیلی زیاد نداشته باش.QTS هم رو به بالاس. ممکنه تو باکس پورتد خیلی خوب کنترل و دمپینگ نداشته باشه.من هیچ ریویوئی ندیدم .رکوردش هم 136 هست.که برای این ساب خیلی کمه.حالا یه باکس خوب بساز ببینم چدمرده حلاجه
    من 1652S داشتم با آمپ 851 راکفورد.کامپ رو دادم به حسین الان جلو و عقب کلا یه دست MS6A کردم تا صدام یکدست بشه.
    حاج حمید سلام. عرض ادب استاد

والا چند شب قبل تو ساندی اون بنده خدایی که آدیو سیستمو وارد کرده بود به ایران یه تاپیک زده بود و مطالعه کردم.

محمد ساب رو دیدم درسته 1000 وات هست اما مطمعنی همه چی تمومه میتونه رت بندازه نخری پس فردا شاکی بشی ازش
    مخلص محمد خان گل. خوبی عزیز؟بله ایشون یکی از سرمایه گذاران و شرکا هستند.
    حالا فرق ساب من با ساب ائودیو سیستم چی هستش
    کدومش بهتر به نظرت
    ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نه دارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.
    در کل مبارکت باشه و لذت ببری از صداش
    ممنون از پاسختون
    خوب من باید یه مغازه دار آدم حسابی پیدا کنم که سرم هم کلاه نگذاره برم پیشش و همه اینها رو برام توضیح بده چون مثلا من نمیدونم کامپوننت چیه دقیقا و ...
    تو اصفهان چطوری میتونم یه مغازه خوب پیدا کنم؟

راستی اینها کجای ماشین دقیقا نصب میشن؟ برای نصب حتما اون عقب ماشین رو سوراخ سوراخ میکنند نه؟ چون زیاد دوست ندارم تو چشم باشه بعد میخوام طوری باشه که صدا هم زیاد از ماشین بیرون نره بیشتر تو خود ماشین باشه (شاید این حرف آخرم کمی احمقانه بود نمیدونم)
    ممنون
    تو اصفهان آدیو سیستم نماینده فروش داره ازش قیمت بگیر ببین چند میده شاید من بتونم کمتر براتون بگیرم.
    شما بهتره دو دست کامپوننت (MX 165plus)برای جلو و عقب تهیه کنید. یه ساب باکس فابریک هم مدل MX 12 Plus BR برای صندئق بگیرید.آمپ هم چهار کانال X--ion 70.4 برای کامپوننتها و یه آمپ مونو مثل 8401 کن وود یا اگر خواستید همه برندتو یه دست باشه آمپ دو کانال MX 120.2برای سابتون تهیه نمائید.
    دوستان کمک کنید.
    یه باند خوب که صداش رو درجه بالا کیفیتش رو از دست نده و کاملا واضح و شفاف باشه همراه با صدای بلند و قوی.هزینش 200 تا 250 تومن باشه.
    خودم تحقیق کردم به Dls 1073 رسیدم.به نظرتون چطور باندیه؟ازین بهتر هم هست توی این رنج قیمت؟
    چند تا مدل دیگه هم در نظر دارم.نظرتون راجب اینا چیه:
    jbl 938
    infiniti 9633
    t 696
    6939
    dls 1073
    من خدمتتون تو صفحات قبل گفتم که؟
    ببخشید یه سوال عجیب غریب از اساتید داشتم این کامپانت چیه؟ چی کار میکنه؟
    من کلا از سیستم 4 تا چیزش میدنم چیه همون ساب و باند و امپ و پخشش بقیشم که کلا خط خطی میبینم نمی فهمم
    این سول چندین بارپاسخ داده شده بود.اگر یه سرچ میفرمودید حتمایافت میشد.
    کامپوننتها اسپیکرهائی هستند که ووفر و تیوترهای آنها از هم جدا هستند(روی یه بسکت مثل 6975 یا 718) نصب نشده اند.ضمنا قطعه به نام کراس اوور پسیو سر راه دادن تا فرکانسهای بالا و پائین به طور جداگانه برای ووفر و تیوتر ارسال بشن. کامپوننتها نسبت به کواکسیلها کیفیت صدای به مراتب بالاتری دارند.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    محمد چند گرفتی ساب رو؟پارامترهاش رو دیدم. باید چیز خوبی باشه .ازش توقع LOW BASS خیلی زیاد نداشته باش.QTS هم رو به بالاس. ممکنه تو باکس پورتد خیلی خوب کنترل و دمپینگ نداشته باشه.من هیچ ریویوئی ندیدم .رکوردش هم 136 هست.که برای این ساب خیلی کمه.حالا یه باکس خوب بساز ببینم چدمرده حلاجه
    من 1652S داشتم با آمپ 851 راکفورد.کامپ رو دادم به حسین الان جلو و عقب کلا یه دست MS6A کردم تا صدام یکدست بشه.

ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نه دارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.

تو اصفهان آدیو سیستم نماینده فروش داره ازش قیمت بگیر ببین چند میده شاید من بتونم کمتر براتون بگیرم.
    شما بهتره دو دست کامپوننت (MX 165plus)برای جلو و عقب تهیه کنید. یه ساب باکس فابریک هم مدل MX 12 Plus BR برای صندئق بگیرید.آمپ هم چهار کانال X--ion 70.4 برای کامپوننتها و یه آمپ مونو مثل 8401 کن وود یا اگر خواستید همه برندتو یه دست باشه آمپ دو کانال MX 120.2برای سابتون تهیه نمائید.

من خدمتتون تو صفحات قبل گفتم که؟

این سول چندین بارپاسخ داده شده بود.اگر یه سرچ میفرمودید حتمایافت میشد.
    کامپوننتها اسپیکرهائی هستند که ووفر و تیوترهای آنها از هم جدا هستند(روی یه بسکت مثل 6975 یا 718) نصب نشده اند.ضمنا قطعه به نام کراس اوور پسیو سر راه دادن تا فرکانسهای بالا و پائین به طور جداگانه برای ووفر و تیوتر ارسال بشن. کامپوننتها نسبت به کواکسیلها کیفیت صدای به مراتب بالاتری دارند.
    ممنون از لطفتون
    میشه آدرس اون نمایندگی رو بگید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

من میخوام باند 1073 بردارم واسه ماشین.به نظرتون کامپ چی کنارش بزارم مچ میشه.خودم نظرم روی ساند trc6n و یا rf60c یا حتی کنوود 1730 هست.
    بنظرتون با توجه به باند 1073 که میخوام بگیرم کنارش کدوم یکی از این کامپ هارو بگیرم خوبه.صدای کیفیتی و بلند میخوام.
    یه آمپ هم که بتونه این باند و کامپ رو ساپورت کنه معرفی کنید لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    ائودیو سیستم فقط حجم داره برای همین مقام تو حجم اوارده ولی کنوود در کنار حجم هم کیفیت داره
    این مدل کنوود 6 تا اومد تو ایران امپی گه راش بندازه نیومد از کنوود برای نمایشگاه بود
    چون کوئل سنگینی داره یکم سخت را می افته باکسشم طراحی کردیم الان در حال ساخت اماده شد میگم بیا ببین چی شده میگم بهت بیا در مغازه احمد
    این ساب جزو تنها سابایی هست که دوتا فیوز 25 امپری رو خودش داره

8. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه کامپوننت خوب برای درهای جلو 206 با قیمت170تا180 معرفی کنید
    و دوستان یه سوال: کامپوننت باید به آمپلی وصل بشه یا مستقیم به هدیونیت(کنوود 8016)؟
    Last edited by mkh-n71; 09-05-2012 at 22:57.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از لطفتون
    میشه آدرس اون نمایندگی رو بگید؟
    ممنون
    سلام. چشم سوال میکنم عرض میکنم خدمتون.
    من میخوام باند 1073 بردارم واسه ماشین.به نظرتون کامپ چی کنارش بزارم مچ میشه.خودم نظرم روی ساند trc6n و یا rf60c یا حتی کنوود 1730 هست.
    بنظرتون با توجه به باند 1073 که میخوام بگیرم کنارش کدوم یکی از این کامپ هارو بگیرم خوبه.صدای کیفیتی و بلند میخوام.
    یه آمپ هم که بتونه این باند و کامپ رو ساپورت کنه معرفی کنید لطفا.
    کامپوننت از برند آدیو سیستم ،Radionn 165 که 60 امتیار از مجله Auto HiFi دریافت کرده.قیمتش 325000 تومن هست. یه پله پائینتر مدل MX 165 Plus که اونم 51 امتیاز گرفته.قیمت 195000 تومن هست.
    حد اقل آمپلیفایری که بتونه 1073 رو درایو کنه تازه شاید کامل پر نشه سری رادیون مدل R 100.4 هست 580000تومن.

سلام دوستان
    لطفا یه کامپوننت خوب برای درهای جلو 206 با قیمت170تا180 معرفی کنید
    و دوستان یه سوال: کامپوننت باید به آمپلی وصل بشه یا مستقیم به هدیونیت(کنوود 8016)؟
    همین MX 165 Plus بسیار مناسب و عالیه.195 تومن.
    Last edited by hamidR15; 10-05-2012 at 00:32.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مجدد
    میگم حدود قیمت این مدلهایی رو که گفتید رو هم بنویسید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

قربونت داش حمید مبارک باشه متوجه شراکتت تو این برند نشدم اما وقتی امروز تو ساندی دیدم بلــــــه وارد کننده شدی حسابی حال کردم که یکی از دوستان این برند رو وارد کرده.
    امیدوارم خیلی خوب و گام به گام به اهداف خود برسید.
    Last edited by mohamad reza_2010; 10-05-2012 at 14:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •