[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................![]()
.................![]()
با سلام
سپاس از اینکه وقت گداشتید بنطر میرسه ادیت اول (Hapoofesgeli) خیلی شخصیه
ولی ادیتهای بعدی (dada_zebel-dash_mehdi) خیلی خوب بود خوشم اومد منم با مانیتور مشکل دارم میخام چند تا پرینت بگیرم ...
دستتون درد نکنه![]()
من اگه خودکشی کردم خونم گردن شماهاست
در ضمن دلیل پاک شدن اگزیف هم فرمت فایل بوده...
-----------------
تو این عکسم به نظرم نور زیاد خورشید چشم رو به طرف خودش میبره و جلوی دیده شدن بقیه عکس رو میگیره،از طرفی هم نباشه عکس بد میشه...پیشنهادی برای حل این مشکل دارین؟
![]()
سلام
![]()
سلام
گوشی همسایمون رو گرفتم گفتم از گلمون عکس بگیرم!
اینم درخت کنارش.
موفق باشید.
این عکس برای دوستانی که با نور مونیتور خودشون مشکل دارن
این عکس باید در مونیتور شما به این شکل باشه که از حروف A تا Z هر کدوم با بعدی و قبلی خود خودش طیفش فرق داشته باشه و نباید یکی باشه
چه جالب
برای من XYZ یکیه! مانیتورم هم CRT سامسونگ هست.
برای دوستان دیگه چطوره؟
جالبه که توی رنگهای سفید کاملا تفکیک شده هست!
اینم یه عکس دیگهاین عکس برای دوستانی که با نور مونیتور خودشون مشکل دارن
باید زیر عدد 3 یا نهایت 4 مربع وسط رو پیدا کنید ( هر چی به عدد 1 زودتر پیدا کنید مانیتورتون تنظیماتش دقیق تر)
البته هم عکسی که جناب mehr film گذاشتن و هم این عکس واسه تنظیم کنتراست هستش ، واسه تنظیم رنگ توی مانیتور چند تا راه وجود داره
اولیش اینکه یه دستگاه هایی هست به نام spider حدود 300-400 تومن قیمتشه که وصل میکنی به مانیتور و خودش بقیه کارها رو انجام میده که البته توی ایران هم خیلی کم گیر میاد
دستگاه های مشابه مث eye-one هم هست
دومیش اینکه به صورت نرم افزاری این کار رو انجام بدین
سومین راهش هم که بیشتر به درد چاپ و پرینت میخوره اینه که یه سری عکسهای استاندارد از شرکتهای معروف توزیع میشه واسه این کار ، شما به اون لابراتواری که میخواین عکساتون رو چاپ کنه یه نمونش رو میدین بعد از چاپ مانیتورتون رو با اون عکس تنظیم میکنید و بعد عکسهای خودتون رو میبرین لابراتور که چاپ کنه
سایزش بزرگ بود لینک کردم
برای من فقط yz یه جوره![]()
سلام خوبید؟
این همون عکس قبلیه(نقاشی یه بچه روی ورق آلومینیومی ایزوگام)با ادیت جدید-رنگیش کردم(فتوآرتش کردم!)
عکسی که آقای mehr film گذاشتن برای من سه حرف اول و آخرش شبیه به هم بود من رفتم تو تنظیمات ممانیتور یه کم دستکار کردم الآن فقط دو حرف اول و آخرش شبیه به همه(مدل مانیتورم w2261vpـه)عکسی که گذاشتم به نظرم خیلی بی رنگ شد(به خاطر تغییر)رفتم کنتراستش رو بیشتر کردم دوباره گذاشتم،الآن اون قبلیش هم توی ضمیمه هست به نظر شما کدومش بهتره؟(کنتراست بیشتر یا کمتر؟)
عکس آواتارمم بی رنگ شد برا شمام همین طوره؟
Last edited by a.g g.a; 13-06-2012 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)