الان وضعیت هارد چطوری است ؟ به پارتیشن ها دسترسی دارین؟
خوب میتونید با نرم افزارهای مختلف ریکاوری کنید
الان وضعیت هارد چطوری است ؟ به پارتیشن ها دسترسی دارین؟
خوب میتونید با نرم افزارهای مختلف ریکاوری کنید
در پست قبلیم که وضعیت رو نوضیح دادم.
بهترین نرم افزار برای ریکاوری چی هست؟
باید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه هم نیاز دارین
نرم افزار acronis director home است از طریق expert recovery میتونید عملیات ریکاوری رو انجام بدین و کل پارتیشن هارو ریکاوری کنید
سلام دوستان. یک مشکل اورژانس واسم پیش اومده.
من یه لپ تاپ فوجیتسو ah532 امروز صبح خریدم. روش ویندوز 64 7 نصب بود. الان اومدم عوضش کنم مراحل نصب پیش رفت تا قسمت انتخاب پارتیشن ولی تمام پارتیشن ها رو زده بود dynamic
با برنامه partition magic کل هارد رو فرمت کردم و دوباره نصب رو ادامه دادم ولی بازم تمام پارتیشن ها رو زده dynamic
حالا چیکار کنم؟ تو رو خدا زودتر کمک کنین. فردا امتحان دارم تمام کارم با همین لپ تاپ....
وقتی به پارتیشن ها رسیدین یک مرحله قبلش برین که برای ریپیر کردن ویندوز سون است اون رو بزنید و گزینه ی command prompt رو بزنید
و این دستورات رو بنویسید
<\cd
diskpart
list disk
select disk number
به جای نامبر شماره دیسک رو که در لیست است و داینامیک شده بزنید
convert basic
بعد از اینکار برگردید و برید قسمت پارتیشن ها و پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید
داداش گلم دمت گرم. درست شد. خیلی ممنون.![]()
مشکل ارور interface error crc بخاطر این بود که کابل جدیدم رو روی پورت ساتا دو بود زدم ساتا سه بخاطر همین مقدار ارور شروع کرد به زیاد شدن بعد از این کابل ساتا رو وصل کردم به پورت قبلی همون ساتا دو دیدم مقدار ارور ثابت موند به نظر شما ایراد از کابل هست که ساتا سه رو ساپورت نمیکنه یا هارد که روی حالت ساتا سه ایراد داره؟علت چیه؟
دوستان به پرسشم این عکس رو هم می افزایم. مشکل هارد من چیه؟:
زمانی که برنامه ها رو می خوام اجرا کنم گیر می کنه چندین ثانیه و به کندی اجرا می شه همه چیز
یا مشکل از کابل بوده یا پورت هارد یا باید جاشو عوض میکردین تا درست بشه
مادربورم دو تا پورت ساتا 3 داره روی هر دو امتحان کردم بازم ارور زیاد میشد اما رو پورت ساتا 2 ارور زیاد نمیشه?فکر نکنم به خاطر پورت باشه؟ساتا 3 من کنترلر marvel داره؟در صورتی که ساتا 2 مین من چیپست h61 داره؟علتش به نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)