تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 745 از 1126 اولاول ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان لطفا یه راهنمایی کنید. 500 گیگ اطلاعات از آرشیو آهنگ های کیفیت بالا که به زحمت جمع کرده بودم تا پروژه ها و پایان نامه دانشگاهیم همه به فنا رفته.
    الان وضعیت هارد چطوری است ؟ به پارتیشن ها دسترسی دارین؟
    خوب میتونید با نرم افزارهای مختلف ریکاوری کنید

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الان وضعیت هارد چطوری است ؟ به پارتیشن ها دسترسی دارین؟
    خوب میتونید با نرم افزارهای مختلف ریکاوری کنید
    در پست قبلیم که وضعیت رو نوضیح دادم.
    بهترین نرم افزار برای ریکاوری چی هست؟

سلام به دوستان

امروز اومدم 2تا پارتیشن هارد اکسترنالم رو با هم یکی کنم با نرم افزار paragon partition manager 11 se که اوایل داشت کار بخوبی انجام میشد ولی بعدش سرعت خیلی کند شد و برنامه رو گذاشته بودم کارشو انجام بده. یه 2 ساعتی گذشته بود و در حال استفاده از سیستم بودم که یک دفته ویندوز هنگ کرد و ارور آبی داد و ............ من به فنا رفتم.
    حالا وقتی هارد رو به سیستم وصل میکنم تو مای کامپیوتر که ندارمش ولی با پارتیشن منیجر که نگاه میکنم هارد به صورت unalocated در اومده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در پست قبلیم که وضعیت رو نوضیح دادم.
    بهترین نرم افزار برای ریکاوری چی هست؟

باید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه هم نیاز دارین
    نرم افزار acronis director home است از طریق expert recovery میتونید عملیات ریکاوری رو انجام بدین و کل پارتیشن هارو ریکاوری کنید

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

سلام دوستان. یک مشکل اورژانس واسم پیش اومده.

من یه لپ تاپ فوجیتسو ah532 امروز صبح خریدم. روش ویندوز 64 7 نصب بود. الان اومدم عوضش کنم مراحل نصب پیش رفت تا قسمت انتخاب پارتیشن ولی تمام پارتیشن ها رو زده بود dynamic

با برنامه partition magic کل هارد رو فرمت کردم و دوباره نصب رو ادامه دادم ولی بازم تمام پارتیشن ها رو زده dynamic

حالا چیکار کنم؟ تو رو خدا زودتر کمک کنین. فردا امتحان دارم تمام کارم با همین لپ تاپ....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان. یک مشکل اورژانس واسم پیش اومده.

من یه لپ تاپ فوجیتسو ah532 امروز صبح خریدم. روش ویندوز 64 7 نصب بود. الان اومدم عوضش کنم مراحل نصب پیش رفت تا قسمت انتخاب پارتیشن ولی تمام پارتیشن ها رو زده بود dynamic

با برنامه partition magic کل هارد رو فرمت کردم و دوباره نصب رو ادامه دادم ولی بازم تمام پارتیشن ها رو زده dynamic

حالا چیکار کنم؟ تو رو خدا زودتر کمک کنین. فردا امتحان دارم تمام کارم با همین لپ تاپ....
    وقتی به پارتیشن ها رسیدین یک مرحله قبلش برین که برای ریپیر کردن ویندوز سون است اون رو بزنید و گزینه ی command prompt رو بزنید

و این دستورات رو بنویسید
    <\cd
    diskpart
    list disk
    select disk number
    به جای نامبر شماره دیسک رو که در لیست است و داینامیک شده بزنید
    convert basic
    بعد از اینکار برگردید و برید قسمت پارتیشن ها و پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

وقتی به پارتیشن ها رسیدین یک مرحله قبلش برین که برای ریپیر کردن ویندوز سون است اون رو بزنید و گزینه ی command prompt رو بزنید

و این دستورات رو بنویسید
    <\cd
    diskpart
    list disk
    select disk number
    به جای نامبر شماره دیسک رو که در لیست است و داینامیک شده بزنید
    convert basic
    بعد از اینکار برگردید و برید قسمت پارتیشن ها و پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید
    داداش گلم دمت گرم. درست شد. خیلی ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل ارور interface error crc بخاطر این بود که کابل جدیدم رو روی پورت ساتا دو بود زدم ساتا سه بخاطر همین مقدار ارور شروع کرد به زیاد شدن بعد از این کابل ساتا رو وصل کردم به پورت قبلی همون ساتا دو دیدم مقدار ارور ثابت موند به نظر شما ایراد از کابل هست که ساتا سه رو ساپورت نمیکنه یا هارد که روی حالت ساتا سه ایراد داره؟علت چیه؟

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود
    دوستان گرامی من پیش تر یک هارد یک ترابایتی بیرونی (اکسترنال) وسترن دیجیتال گرین داشتم که به دلیلی اینکه ورودی یو اس بی اون سوخت هاردو از جعبش بیرون آوردم و به عنوان یک هارد درونی (اینترنال) به کار گرفتم. همچنین یک هارد مکستور 80 قدیمی ساتا داشتم که تا پیش از این ویندوزهام روی همین هارد قدیمی مکستور بود. سرانجام امروز اومدم جای اینها رو عوض کردم و هارد یک تراباتی رو تبدیل به سه درایو کردم (با نرم افزار Acronis) و روی درایو سی ویندوز اکسپ رو نصب کردم

دلیلم این بود که هارد قدیمی خیلی صدا می داد و خب سرعتش هم کم بود و داغ می کرد و ...

ولی بدبختانه الان که روی این هارد یک ترابایتی وسترن هم ویندوز نصب کردم چراغ مربوط به هارد بیش تر مواقع بدون اینکه کاری بکنم روشن هست و این باعث می شه که توی کارهام همواره دچار وقفه باشم و سرعت آنچنان تغییری نکرده و گاهی بدتر هم شده. دفراگ هم کردم و ....

می خواستم بدونم مشکل از چی هست؟ آیا اینکه هاردم اکسترنال بوده ممکنه سرعتش از هارد قدیمی مکستور 80 ساتا کم تر باشه یا مشکل از چیز دیگه ای هست؟ مشکل از ویندوز اکس پی نیست؟ اگر ویندوز 7 نصب کنم که وضعیت بهتر بشه و...

با سپاس
    دوستان به پرسشم این عکس رو هم می افزایم. مشکل هارد من چیه؟:

زمانی که برنامه ها رو می خوام اجرا کنم گیر می کنه چندین ثانیه و به کندی اجرا می شه همه چیز

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مشکل ارور interface error crc بخاطر این بود که کابل جدیدم رو روی پورت ساتا دو بود زدم ساتا سه بخاطر همین مقدار ارور شروع کرد به زیاد شدن بعد از این کابل ساتا رو وصل کردم به پورت قبلی همون ساتا دو دیدم مقدار ارور ثابت موند به نظر شما ایراد از کابل هست که ساتا سه رو ساپورت نمیکنه یا هارد که روی حالت ساتا سه ایراد داره؟علت چیه؟
    یا مشکل از کابل بوده یا پورت هارد یا باید جاشو عوض میکردین تا درست بشه

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مادربورم دو تا پورت ساتا 3 داره روی هر دو امتحان کردم بازم ارور زیاد میشد اما رو پورت ساتا 2 ارور زیاد نمیشه?فکر نکنم به خاطر پورت باشه؟ساتا 3 من کنترلر marvel داره؟در صورتی که ساتا 2 مین من چیپست h61 داره؟علتش به نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •