تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 745 از 1635 اولاول ... 2456456957357417427437447457467477487497557958451245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,441 به 7,450 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دیروز عکسای دوربین دوستم که canon sx130 بود رو ریختم تو کامپیوتر ولی خیلی تعجب کردم دوربین دست مادرش بوده از مجلسشون عکس گرفته بود اما حدودا از 50تا عکسی که گرفته بود حدودا 49تاش تار افتاده بودن که اصلا قابل مشاهده نبودن
    عکساش وقتی از فلش استفاده شده بود نسبت به حالت بدون فلشش زرد دیده میشدن
    تو روز هم هر جا چهره کسی پشت به نور و تو سایه بود خیلی سیاه افتاده بودن
    الان فکر کنم canon sx130 حدودا 250تومن باشه دوربین من که sony h20 سال پیش 300 تومن خریدم عکساش صد بار بهتره
    آخه تو دوربین خودم حالتی دیدم که وقتی جسمی تو سایست خودش حالت پشت به نور رو انتخاب میکنه و سعی میکنه بدون فلش کمتر تاریک بشه
    لرزش گیر دستش من تو زوم 10x بدون 3پایه کوچکترین تار شدگی رو هم ندیدم حتی وقتی دادم پدر بزرگم عکس گرفت
    فلش با برد 8متر داره و کوچکترین کم شدگی کیفیتی نسبت به فاصله های دور که نور فلش بهش نرسیده نداشت.آخه تو canon sx130 تو فاصله زیاد عکس تیره افتاده بود و فاصله نزدیک بازتاب فلش خیلی تو عکس زننده بود
    به نظرم کسی که میخواد این دوربین بخره یکم بیشتر پول بزاره و hx5 رو برداره خیلی خیلی بهتره

2. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    دوستمون تو پست قبلیش منو ناامید کرد!
    راستش می خوام یه دوربین تا ماکزیمم 300 بخرم.بیشتر هم نظرم روی Canon Power Shot SX130 IS هستش.
    اگه میشه در مورد این دوربین به طور خاص و اگر تو این رنج قیمت چیز خوب دیگه ای هم هست کمکم کنید.
    چند تا سوال دیگه هم داشتم
    1-باطری این دوربین که قلمی می خوره مشکلی نداره؟لیتیومی ها بهتر نیستند؟
    2-کلا لوازم جانبی چی باید بگیرم براش؟
    ممنون

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

فکر کنم اون دوستمون روی مد مناسبی قرار نداده واسه عکاسی
    گرچه من خودم با SX130 کار کردم و زیاد از این دوربین خوشم نیومد ولی اینجوری هم نیست که همه عکسهاش بد بشه
    بنظر من با هزینه بیشتر SX210 پیشنهاد میشه یا کمی بیشتر HX5
    که من الان هر دوی اینها رو دارم و دوربین خیلی خوبی هستند

5. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

بین دوربین های زیر کدوم بهتره ؟

Canon PowerShot SX30 IS
    Panasonic Lumix DMC-FZ45
    Panasonic Lumix DMC-FZ100

مشخصات همه رو میدونم ! تا حالا کلی در موردشون توی همین فروم خوندم ! از تجربیات دوستان خیلی استفاده کردم...

ولی واقعا" گیج شدم ! الان با وجود SX30 موندم که آیا ارزش خرید داره ؟ بعضی از دوستان میگفتند که نویزش زیاده ! امکاناتشم که در حد FZ100 نیست !

ظاهرا" عکس FZ45 از همه بهتره ! اساتید و دوستان تائید میکنند ؟!

این سوالیه که همه موقع خرید این رده دوربین دارند و شاید کلی اعصابشون سر انتخاب خورد شده باشه

مصرفم عادیه ! و تقریبا" برای خانواده میخوام... هم بیرون عکس میگیرم و هم در منزل ! متاسفانه هم کیفیت عکس برام مهمه هم فیلمبرداری خوب و بی لرزش !

بدون توجه به قیمت خواهش میکنم راهنمایی کنین !

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...

7. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من که به sx30is فکر نکن مگه اینکه بخوای دوربین شکاری بخریی آخه من خودم تو یک مغازه با فروشنده عکساشو تستش کردم که اصلا خوشم نیومد.فیلم برداری هم چون حالت غیر فشرده داره همیشه با کمبود حافظه دچار میشی فکر کنم با یک 8گیگ فقط بتونی 18دقیقه فیلم hd بگیره.برد فلششم نسبت به fz100 و fz45خیلی کمتره.
    دوربین fz45 هم که تو مشهد ندیدم که از نزدیک تستش کنم اما تو سایت هر کی خریده نظرش خیلی خوب بوده.
    fz100 هم که هر چی امکانات یک دوربین لازم داشته باشه داره با کمی کم شدن کیفیت عکسش نسبت بهfz45 و افزایش قیمت داره

9. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

بنظر من FZ100 دوربین بهتریه نسبت به اون دومدل با کارایی بالاتر
    کیفیت عکس FZ40 نسبت بقیمتش خوبه نه نسبت به اون دومدل
    ضمنآ با رم 8 گیگ در SX30 حداقل میتونید 40 دقیقه فیلمبرداری کنید

11. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دیروز عکسای دوربین دوستم که canon sx130 بود رو ریختم تو کامپیوتر ولی خیلی تعجب کردم دوربین دست مادرش بوده از مجلسشون عکس گرفته بود اما حدودا از 50تا عکسی که گرفته بود حدودا 49تاش تار افتاده بودن که اصلا قابل مشاهده نبودن
    عکساش وقتی از فلش استفاده شده بود نسبت به حالت بدون فلشش زرد دیده میشدن
    تو روز هم هر جا چهره کسی پشت به نور و تو سایه بود خیلی سیاه افتاده بودن
    الان فکر کنم canon sx130 حدودا 250تومن باشه دوربین من که sony h20 سال پیش 300 تومن خریدم عکساش صد بار بهتره
    آخه تو دوربین خودم حالتی دیدم که وقتی جسمی تو سایست خودش حالت پشت به نور رو انتخاب میکنه و سعی میکنه بدون فلش کمتر تاریک بشه
    لرزش گیر دستش من تو زوم 10x بدون 3پایه کوچکترین تار شدگی رو هم ندیدم حتی وقتی دادم پدر بزرگم عکس گرفت
    فلش با برد 8متر داره و کوچکترین کم شدگی کیفیتی نسبت به فاصله های دور که نور فلش بهش نرسیده نداشت.آخه تو canon sx130 تو فاصله زیاد عکس تیره افتاده بود و فاصله نزدیک بازتاب فلش خیلی تو عکس زننده بود
    به نظرم کسی که میخواد این دوربین بخره یکم بیشتر پول بزاره و hx5 رو برداره خیلی خیلی بهتره

بطور معمول این اتفاق نمیوفته اشکالی وجود داشته
    به نظر من که به sx30is فکر نکن مگه اینکه بخوای دوربین شکاری بخریی آخه من خودم تو یک مغازه با فروشنده عکساشو تستش کردم که اصلا خوشم نیومد.فیلم برداری هم چون حالت غیر فشرده داره همیشه با کمبود حافظه دچار میشی فکر کنم با یک 8گیگ فقط بتونی 18دقیقه فیلم hd بگیره.برد فلششم نسبت به fz100 و fz45خیلی کمتره.
    دوربین fz45 هم که تو مشهد ندیدم که از نزدیک تستش کنم اما تو سایت هر کی خریده نظرش خیلی خوب بوده.
    fz100 هم که هر چی امکانات یک دوربین لازم داشته باشه داره با کمی کم شدن کیفیت عکسش نسبت بهfz45 و افزایش قیمت داره
    تایید نمیشه
    این سری از کنون همیشه جزو برترین های بازار بوده گرچه واقعیت اینه که برای آدمی که با عکاسی کمتر آشنایی داره سری FZ بهتر محسوب میشه(هزاران بار در همین تاپیک صحبت شده)
    کاهش حجم فایل با کاهش کیفیت همراهه گرچه شاید cost benefit فعلا به نفع فرمت فشرده باشه

13. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    به نظر من باتوجه به ویژگیهای خاص دوربینهای fuji و کیفیت بهتر canon sx120 انتخاب این دوربین بهتره
    100%تایید میشه

15. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[QUOTE=golshahi;5678379]م
    [/COLOR]
    من یه دوربین کامپکت میخوام که HDMI داشته باشه به همراه باتری لیتیوم و فیلمبرداری HD
    در ضمن وابسته به تنظیمات دستی هم نباشه ، لطفا معرفی کنید ، قیمت هم تقریبا 350 هزار تومان
    فرق بین PowerShot SX210 IS و IXUS 210 در چیست ؟
    سری SX کنون دارای تنظیمات بیشتری هستند و اندازه بزرگتری هم دارند و تاکید روی کیفیت عکس است اما ایکسیوس تنظیمات چندانی ندارد کوچکتر و ظاهر قشنگ تری دارند و فیلمبرداری هم مورد توجه قرار گرفته ولی در مورد عکاسی نباید در حد سری قبلی از انها متوقع بود

17. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahman-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام . دوستان نظرشون رو درباره کاننsx120 پاروشات بدن ... چطوره؟ خوبه؟ 240 تومنی که میدم میتونم بگم که خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •