من قرار داد یکساله بستم کل مبلغ قرارداد می شد ۶۲۰ هزار تومان ۳۰۰ هزار تومن کم داشتم اومن موقع قرض گرفتم... درست می گین انقدر دیگه دست کاری قیمت ها راحت و ساده شده که چی بگم......!!!!
من قرار داد یکساله بستم کل مبلغ قرارداد می شد ۶۲۰ هزار تومان ۳۰۰ هزار تومن کم داشتم اومن موقع قرض گرفتم... درست می گین انقدر دیگه دست کاری قیمت ها راحت و ساده شده که چی بگم......!!!!
چه اتفاق جالبی هفته پیش فن آوا یکدفعه ای زد و دانلود منصفانه رو اعمال کرد، خیلی ها گیج شدن!!! خیلی ها باورشون نمی شد...
دیشب خوابیدیم، صبح بیدار شدیم دیدم که سهمیه بنزین خودروهای شخصی حذف شد، فکر کنم فن آوا داشت تست روانی در یک اجتماع کوچیک می گرفت که ملت چقدر آمادگی دارن!!!
فکر کنم تست جواب داده دیشب جوابو به دولت اعلام کرد که با خیال راحت اعلام کنید که سهمیه ندارید، هیچ کسی اعتراض نمی کنه...
فکر کنم آزمایش بعدی وقتی باشه که اینترنت دایلاپ بشه بعد کسی اعتراض نکنه انوقته که یارانه ها هم بر میدارن....
خیلی خوب نوشتی ...
دوستان شکمتون رو صابون نزنید امکان نداره محدودیت مصرف منصفانه رو بر دارن مگه شرکت های دیگه بر داشتن که اینا بخوان بر دارن بنزین گرون میشه مردم جیکشون در نمیاد حالا تعداد کاربرای کم یک شرکت اینترنتی که جای خود دارد کلا باید به بخت بد خود که تو ایران بدنیا اومدیم لعنت بفرستیم البته ایران الان بی اعتبار شده تو دنیا کاشکی تو 2500 سال پیش بدنیا می اومدم لااقل به ایرانی بودنم افتخار می کردم یاتوی آینده ای خیلی دور که این اوضاع نباشه و همه ایرانی ها به ایرانی بودن خودشون افتخار کنن
هنوز نمیدونم کجا برم اما فردا تخلیه میکنم . یک هفتس به هیچ کاریم نتونستم برسم.شکایت هم کردیم کو تا جواب بیاد جواب هم از الان معلومه نمیگیرم.
برمیگردم به همون 512 مخابرات احتمالا . سرعت 60.واسه دانلود 300-400 مگ 1 ساعت انتظار ![]()
منم دقیقا مثل شما همین شرایط رو دارم، شکایت کردم، یک هفته شده هیچ کاری نکردم، دیروز از مخابرات استعلام ۵۱۲ گرتم، اما روی عوا هستم، موندم اگر موفق نشدم بقیه پول منو پس میدن یا نه؟؟
هنزو روی هوا هستم...
روز اولی که سرویس و از پشت تلفن میخواست برای من اوکی کنه گفتم خوب قیمت اینا چطوره؟ گفت 3 ماهه انقد 1 ساله انقد ... گفتم نه نخواستیم گفت حالا اگه بخوای 1 ماهه هم میدیم گفتم از اون اول بگو خوب 1 ماهه داریم گفت خوب من به فکر شمام :| همون موقع فهمیدم هر سرویسی رو نباید 1 ماه بیشتر گرفت تا پولم به باد نره و اینا انقد به فکره پولن . فردا پس فردا این 1 ماهم تموم میشه واقعا برگشت به سرعت 50 تا 60 سخته. هیچ کجا نیست که با قیمت معقول سرعت 1 مگ و بده .یا مصرف منصفانه دارن یا پیش شماره منو ساپورت نمیکنن ...
7448 پست از اول این تاپیک میگذره اما الان رسیدیم به پست شماره ی 1 این تاپیک...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sh93; 25-05-2015 at 19:32.
چرا دروغ بگم من یکسال تمام از همین سرویس استفاده کردم و حدود۳ ترابایت هم دانلود داشتم...
موقع تمدید با طرف چک کردم و گفتم بر عکس شرکت های دیگه ما قرار نیست دانلود نامنصفانه رو اعمال کنیم...
اما آلان تا فردا صبر می کنم، باید اینکه شکایت هم کردم، چون خود آقای حبیبی با اینکه میدونم روی هوا داشت حرف می زد، تا سه شنبه آخر عاقبت سرویس های ۱ مگابایت معلوم میشه... بعدش اگر برای مشترکین قبلی برگردودن که هیچ اگر نه از روش آرامش تبدیل میشه به روش بی آرامشی که آخرین گزینه من هست و خودم دوست ندارم به اونجا کشیده بشه،....
از نظر قانون عودت پول سرویس تا اونجا که مصرف شده، قانوییه یا غیر قانوییه؟؟ یا اینجا هم قانون سمت ISPهاست؟
سرویست چی بود حاجی؟3 ترا زدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)