نه خیالت راحت با بلوتوس گوشیت ویروسی نمیشه.سیمبین 9 کلا ویروس نمیگیره.لینک که ندارم ولی تو سایت فکر کنم باشه این نرم افزاره.نبود یه سرچ توی 4shared بکن
نه خیالت راحت با بلوتوس گوشیت ویروسی نمیشه.سیمبین 9 کلا ویروس نمیگیره.لینک که ندارم ولی تو سایت فکر کنم باشه این نرم افزاره.نبود یه سرچ توی 4shared بکن
راستی من یادم رفت بگم که وقتی که Messaging رو روی Phone Memory میزارم اصلا هنگ نمیکنه فقط وقتی که روی Memory Cardباشه هنگ میکنه
در ضمن لینک نرم افزار چی شد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار برای کنترل نور دوربین گوشی هست (موقع عکسای و فیلم برداری)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر ......... برای کنترل نور keypad و lcd گوشی ، هست ........
ممنون ولی من نرم افزار واسه تنظیم نور دوربین گوشی میخواستم
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
دوست عزيز..راست ميگي 5700 را 210 فروختي؟؟به مغازه دارفروختي؟؟..من كه رنگ گوشيم قرمز هست و از روز اول هم قاب دورش گذاشتم تا سياه نشه...اما بردم بفروشم مغازه دار گفت 150 ازت ميخرم كه منصرف شدم!!!شما چطور 210 فروختي..وقتي صفر گوشي 250 تومان هست و 30% ان كم ميشه...چطور به اين قيمت فروختي؟؟[![]()
Last edited by rammmy; 27-12-2008 at 20:48.
کلا مغازه دارا به همین قیمت میخرن یعنی 30%....ایشون احتمالا به آشنا فروختن
بله من به دست فروختم،مغازه دارا که خیلی بی انصافن(جسارت نشه)،ولی خداییش گوشیم خیلی خیلی سالم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)