سلام
من دارمش همون که بهم داده بودی اگه خواستی بگو اینجا بزارم یا بهت پ.خ بزنم (من زیاد این تاپیک نمیام اگه خواستی پ.خ بزن یا تو پروفایلم پیام بزار .
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
من دارمش همون که بهم داده بودی اگه خواستی بگو اینجا بزارم یا بهت پ.خ بزنم (من زیاد این تاپیک نمیام اگه خواستی پ.خ بزن یا تو پروفایلم پیام بزار .
اگه بزارین ممنون میشم اگه فایلهای جو وا جوره یه توضیحی هم بدین ممنون میشم
بزار عزیز.سلام
من خودم که دیگه تا عید خیلی کم میام شاید هفته ای یک بار.
پراید رو هم گذاشتم تو فرومتون که بچه ها متریالهاشو درست کنن و بزارن بقیه هم دانلود کنن.
فعلا هم یک سمند دارم میسازم اگه تا آخر هفته تموم شد اونم میدم بچه ها تبدیل کنن چون من خودم وقتشو ندارم. و اگه تا آخر هفته کامل نشد که دیگه منتظرش نباشین چون به این زودی ها نمیتونم روش کار کنم.
موتور هندا و یک آمبولانس هم هست مدل ایرانیش اگه از سی دی های بک آپ قدیمم پیدا کردم میزام براتون.
فعلا بای
خوب این همون enb هست دیگه .
پوشه رو که آنزیپ کردی ، محتویاتشو کپی کن توی فولدر اصلی بازی ، همون جایی که فایل gtasa.exe
هست ! اگرم تغییری ندیدی کلید f12 رو توی بازی فشار بده تا مود فعال شه !![]()
اینم ENB ساخت آقا مجید .
فایل d3d9.dll رو تو محل نصب بازی بریزید . فایل enbseries.ini موجود در پوشه Majid ENB هم تو محل نصب بازی بریزید . از فایل پوشه 5200 FX And Newer هم میتونید بجاش استفاده کنید اگه براتون کار نکرد .
مزیت اصلی این مد اینه که d3d9.dll این مد خیلی خوبه و برای مدل های دیگه ENB که با کارت گرافیک هایی نظیر 9400 سازگاری ندارن میتونید از این DLL استفاده کنید .
برای اجرا درهنگام بازی کردن Shift+F12 رو بزنید .
+ دانلود با حجم 57 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون محمد رضا
ولی اونی که من داشتم و یکم دستکاریش کردم خودش فعال میشد و چیزهایی نظیر رفلکت صحنه و سایه ها که باعث سیاهی صفحه و افت سرعت در گرافیکهای پایین میشدن رو حذف کرده بودم و غیر فعال بودن. و فقط ماشین رفلکت داشت.
الان داشتم دنبال سی دی های بک اپ میگشتم و چند تا شو پیدا کردم ولی اثری از اون موتور و آمبولانس نبود و بک آپهای قبل اونا بود. ولی یادمه تو سیدی ریخته بودم چون یک بار هاردم رو فرمت کردم دوباره از تو سی دی ریختم تو هارد. حالا دنبال میگردم اگه پیدا نشد دیگه باید منتظر اومدن هارد از گارانتی بشم تازه اگه اطلاعات توش باشه. صد بار میخواستم آپلود کنم اونا رو یادم رفت.: دی
اینم موتور هندا. ولی آمبولانس رو پیدا نکردم. خواهشن یک کاری نکنید که بچه ها دیگه چیزی نزارن.
دو روز دیگه نریم بیرون ببینیم تو سیدی زدیدی کارای بچه ها رو و میفروشید.
برای دریافت پسورد تو پروفایلم درخواست کنید تا بگم.
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 25-09-2009 at 22:48.
بسیار بسیار ممنون حالا ماشیناش خیلی قشنگ شدن یه چیزی هم بدین واسه کیفیت کل فظای بازی دیگه خیلی عالی میشه باز ممنون
زاستی خودش اجرا شد و احتیاجی به فعال سازی نداشت
خوب اگه خودش اجرا شد که همونیه که من گفتم.
خوب شما رم و گرافیکتون چنده؟ یک نسخه بود خیلی جالب بود مثلا سنگهای کنار دیوار رو جوری نشون میداد انگار برجستس ولی یکی از معایبش ین بود که چرخهای ماشین ها رو سبز نشون میداد و چند تا مشکل دیگه هم داشت
شما وقتی بازی میکنی کلیدهای f11 , f10,f9رو بزنید ببینید هر کدوم چه تغییراتی میدن.
چون من بعضی چیزاشو غیر فعال کردم و با اون کلیدا میشه دوباره فعال یا غیر فعالشون کرد
یه پچ از تو سایتگرفتم کیفیتو فول مثل gta iv کرد ولی یکم که راه رفتم به خطر ضعیف بودن گرافیک و رمم سرعت کند شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ram 1gig gerafic 512 nvida
Last edited by jigar-tala; 20-09-2009 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)