برو داخل سایتو بعد سمت چپ نوشته sXe Injected 11.6 Fix 2 new! همونجا هم میتونی دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
برو داخل سایتو بعد سمت چپ نوشته sXe Injected 11.6 Fix 2 new! همونجا هم میتونی دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ولی این دانلود نمیشه و ارور میده جای دیگه هست که این ورژن آخر برنامه رو بشه ازش دانلود کرد؟
سلام
من تونستم با کانتر نسخه 1.6 وصل شم ولی به محض وصل دیسکانکت میشدم چون میگفت باید این آنتی چیت (ظاهرا) نصب شه (به سرور cs.mastergame.ir وصل شدم)
حالا که فایل sXeInjectedSetup.11.6.Fix2.exe (که نسخه کلاینت هست) رو از همون صفحه اول سایت دانلود و نصب کردم (توی دایرکتوری جداگونه یعنی توی دایرکتوری کانتر نصب نکردم) حالا وقتی این برنامه رو اجرا میکنم و بعد و میخوام کانتر رو اجرا کنم، کانتر بالا نمیاد...واقعا موندم دیگه....
دوستان واسه من از دیروز not respond میده
چیکار کنم؟
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم تا کانکت میشه میپره بیرون میگه باید آنتی چیت نصب کنی حالا من دنبال یه آنتی چیت هستم که بتونم بازی کنم![]()
من با برنامه Garena میخوام کانتر آنلاین بازی کنم.
همه چیزاش اوکی شده وقتی میرم تو بازی سرور رو پیدا میکنه و کانکت میشم.
ولی وقتی مرحله لود میشه میاد تو بازی.
همون اول هنگ میکنه.
اونجا که مینویسه داری کانتر بازی میکنی برو تو این سایت.
بعدش میاد از بازی بیرون .
کسی میدونه چی کار باید کنم ؟![]()
1-کانتر1.6 نصب کنید (270 مگابایت)
2-Patch نصب کنید.(تو همون پوشه ای که کانتر نصبه)(20 مگابایت)
3-آخرین ورژن آنتی چیت رو نصب کنید.Sxe Injected
4-آنتی چیت رو اجرا کنید.بعد بازی رو اجرا کنید.
5-سرورهای دلخواه رو تو لیست Favorites اضافه کنید و بازی رو شروع کنید.
یکی از بهترین Patch های کانتر که خودم ازش استفاده میکنم : v23b
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز Softpedia بگیر:
لینک کمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سرورها چند بار معرفی شده.چرا انقدر می پرسید؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانتر شما باید مثل لینک زیر باشه ها ! اگه نیست دانلود کنید:
اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 15-03-2011 at 14:46.
من این پچ رو دانلود کردم :یکی از بهترین Patch های کانتر که خودم ازش استفاده میکنم : v23b
cs16patch_full_V23(DobrePliki.pl).exe
این پچه بهتره ؟![]()
اینم خوبه.
کلا Patch های v19,v21,v23,v23b بیشتر توصیه میشه.
آخه من الان همونی که گفتم ریختم ولی میره تو بازی هنگ میکنه و میاد بیرون نمیدونم مشکلش چیهاینم خوبه.
کلا Patch های v19,v21,v23,v23b بیشتر توصیه میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)