تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 848 اولاول ... 244644694734740741742743744745746747748754794844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان از چه قند ش.ک.نی برای ویندوز و اندروید استفاده میکنین روی پارس انلاین ؟

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان از چه قند ش.ک.نی برای ویندوز و اندروید استفاده میکنین روی پارس انلاین ؟
    ویندوز : Hot اسپات

اندروید : همون بالایی منتها کرک شده ی پریمیوم

4. این کاربر از B3NYAMIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    vpi , vci پارس آنلاین بری شهرستان چنده؟پیامک رمز عبور برام اومده ولی هرکاری میکنم با 0 و 59 اصلا به نت وصل نمیشم حتی با 0 و 35،تمام چراغهای مودم هم سبزه
    سرویس 8مگ هست ولی سرعت خط روی6 بستن با این مشخصات

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    vpi , vci پارس آنلاین بری شهرستان چنده؟پیامک رمز عبور برام اومده ولی هرکاری میکنم با 0 و 59 اصلا به نت وصل نمیشم حتی با 0 و 35،تمام چراغهای مودم هم سبزه
    سرویس 8مگ هست ولی سرعت خط روی6 بستن با این مشخصات

سلام، 0/35

0/50

ولی اصلا به اینها دست نزنید،تو حین کانفیگ مودمم خود به خود برام 0/35 اومد و دستکاری نکردم

روی 6 مگ بستن چون احتمال دادن به خاطر نویز خط، 8 مگ رو نکشه و قطعی پیش میاد هر چند مودم تخمین زده تا 11مگ کشش داره خطتون

باید به پشتیبان بگید با مسئولیت خودم روی 8 مگ ببندید
    Last edited by محمد7966; 07-02-2019 at 09:07.

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام، 0/35

0/50

ولی اصلا به اینها دست نزنید،تو حین کانفیگ مودمم خود به خود برام 0/35 اومد و دستکاری نکردم

روی 6 مگ بستن چون احتمال دادن به خاطر نویز خط، 8 مگ رو نکشه و قطعی پیش میاد هر چند مودم تخمین زده تا 11مگ کشش داره خطتون

باید به پشتیبان بگید با مسئولیت خودم روی 8 مگ ببندید
    اتفاقا تماس گرفتم
    مشکل صفحه خوشآمد گویی بود که باید فعال میشد و تایید قرارداد که حل شد،الانم خط روی 8 بسته شده
    جالبه از پشتیبان پرسیدم روی چند بزنم گفت 0 و35 که تست کردم وصل نشد،خودم زدم 0 و 59 الان وصله،بنظرتون مشکلی داره؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اتفاقا تماس گرفتم
    مشکل صفحه خوشآمد گویی بود که باید فعال میشد و تایید قرارداد که حل شد،الانم خط روی 8 بسته شده
    جالبه از پشتیبان پرسیدم روی چند بزنم گفت 0 و35 که تست کردم وصل نشد،خودم زدم 0 و 59 الان وصله،بنظرتون مشکلی داره؟
    فکر کنم مشکلی نداشته باشه،تو این صفحه یه سری توضیحات درباره vpi و vci نوشته

پایین صفحه شماره های مخصوص هم کدوم از شرکت ها رو هم نوشته که 59 برای پارس آنلاین البته برای اطمینان بهتره از پشتیبان بپرسید،اونها بیشتر و بهتر در جریان vpi و vci شرکت هستند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by محمد7966; 07-02-2019 at 13:46.

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پارس انلاین الان یساله دارم در کل راضیم ولی بعضی ساعات سرعت بشدت افت میکنه..پینگمم عالیه راضیم حجم شبانه 150 گیگ میده 5000 تومن ک حرف نداره و واسه دانلود عالیه..کلی طرح های دانلود داره ک هرکسیو راضی میکنه حتما بیاین پارس انلاین خوش میگذزه ولی یچیز بگم ک حجم دزدی میکنه مثلا هر یه گیگ مصرف کنی حدود 200 مگ اضافه تر کم میکنه بارها تست کردم و مطمین شدم!در مجموع بازم بهتره مخابرات کوفتیه
    سلام، اینجا درباره‌اش گفته:

چرا در شرکت پارس آنلاین هر یک گیگابایت ترافیک معادل 1000 مگابایت می باشد در صورتیکه در گذشته معادل 1024 مگابایت بوده است؟
    "بر اساس استاندارد های جهانی ، ضرایب واحد برای پهنای باند انتقال ترافیک به نسبت 1000 برابر در نظر گرفته می شوند. لذا هر کیلو معادل 1000 واحد ، هر مگا معادل 1000 کیلو واحد ، هر گیگا معادل 1000 مگا واحد و ... می باشد. سیستم محاسبه گر ترافیک پارس آنلاین در گذشته ، محاسبات خود را بر مبنای ضرایب 1024 انجام می داد که در این مدت محاسبات اگرچه بر اساس استاندارد نبوده ولی به سود کاربران بوده است. بعد از تغییرات و ارتقائات انجام شده بر روی سیستم های شمارش گر ، هم اکنون محاسبات بر اساس استانداردهای روز جهانی و بر اساس ضرایب 1000 صورت می گیرد."
    فقط نمیدونم این استانداردی که میگه، توی حوزه کامپیوتر هم واقعا استاندارد همینه؟

منم تازه اومدم پارس آنلاین. یکساله 8 مگ گرفتم. یه خوبی داره آزاد میذارت که حجم ماه بعد رو توی همین ماه استفاده کنی. شرکتای دیگه تا جایی که میدونم هر ماه اگه تموم بشه حجمت باید بسته بخری که خیلی بیخوده. البته برای این هم باید مدیریت کرد که آخر دوره کفگیرت به ته دیگ نخوره

12. این کاربر از IRIMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه haj_farbod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان قند شکن روی پارس آنلاین کندی سرعت و قطعی نداره ؟

وضعیت پینگ و استریم ویدئو آنلاین روی سرورهای خارجی به چه صورت هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام، اینجا درباره‌اش گفته:

فقط نمیدونم این استانداردی که میگه، توی حوزه کامپیوتر هم واقعا استاندارد همینه؟

منم تازه اومدم پارس آنلاین. یکساله 8 مگ گرفتم. یه خوبی داره آزاد میذارت که حجم ماه بعد رو توی همین ماه استفاده کنی. شرکتای دیگه تا جایی که میدونم هر ماه اگه تموم بشه حجمت باید بسته بخری که خیلی بیخوده. البته برای این هم باید مدیریت کرد که آخر دوره کفگیرت به ته دیگ نخوره
    شرکت های اینترنت موبایل هم هر گیگ 1024 محاسبه میکنند حالا چطوره که بقیه شرکت‌ها نمیفهمند فقط پارس آنلاین فهمیده که هر گیگ رو هزار حساب کنه عجیبه! این شرکت‌ها هرکاری دلشون بخواد میکنند زورشون هم میرسه مثلا در adsl بعلت ماهیت نامتقارنی که داره قانونا آپلود نباید با کاربر حساب بشه و فقط دانلود رو باید محاسبه کنند قبلا هم اینجوری بود ولی الان دوسالی هست که خیلی راحت آپلود رو هم تو پاچه کاربرها کردن! در نظر بگیرید مثلا من یه کلیپ ده مگی برای شما میفرستم در اینجا کلا ده مگ اطلاعات در بستر نت ردو بدل شده ولی این دزدها ده مگ بابت ارسال یا آپلود با من حساب میکنند و ده مگ بابت دریافت یا دانلود با شما! یعنی پول بیست مگ رو میگیرند. ضمنا اون دوستمون گفتند هر گیگ دویست مگ بیشتر باهاشون محاسبه می‌شود که اگه اینجور باشه فاجعه هست در حالیکه طبق این محاسبه جدید در هر گیگ 24 مگ زیادتر از قبل محاسبه میشه و توجیهی برای اون حجم دزدی نمیتونه باشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ضمنا اون دوستمون گفتند هر گیگ دویست مگ بیشتر باهاشون محاسبه می‌شود که اگه اینجور باشه فاجعه هست در حالیکه طبق این محاسبه جدید در هر گیگ 24 مگ زیادتر از قبل محاسبه میشه و توجیهی برای اون حجم دزدی نمیتونه باشه
    بله درست میگید. راستش نمیدونم اون موقع چه ارتباطی بین ۲۴ و ۲۰۰ توی ذهنم شکل گرفت!

شرکت های اینترنت موبایل هم هر گیگ 1024 محاسبه میکنند حالا چطوره که بقیه شرکت‌ها نمیفهمند فقط پارس آنلاین فهمیده که هر گیگ رو هزار حساب کنه عجیبه!
    چی بگم والا

این شرکت‌ها هرکاری دلشون بخواد میکنند زورشون هم میرسه مثلا در adsl بعلت ماهیت نامتقارنی که داره قانونا آپلود نباید با کاربر حساب بشه و فقط دانلود رو باید محاسبه کنند قبلا هم اینجوری بود ولی الان دوسالی هست که خیلی راحت آپلود رو هم تو پاچه کاربرها کردن! در نظر بگیرید مثلا من یه کلیپ ده مگی برای شما میفرستم در اینجا کلا ده مگ اطلاعات در بستر نت ردو بدل شده ولی این دزدها ده مگ بابت ارسال یا آپلود با من حساب میکنند و ده مگ بابت دریافت یا دانلود با شما! یعنی پول بیست مگ رو میگیرند.
    واقعا باید اینطور باشه؟ بالاخره هر دو طرف دارن از پهنای باندشون برای جابه‌جایی اون ده مگ استفاده میکنن. یکی میفرسته، یکی میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •