سلام
یکی از دوستام شاتل داره مشکلش اینه ک نت وصله ( چراغ اینترنت روشنه ) منتهی دیتایی رد و بدل نمیشه ؟!!!
مشکلش چیه ؟ کسی این مشکل رو داره ؟
سلام
یکی از دوستام شاتل داره مشکلش اینه ک نت وصله ( چراغ اینترنت روشنه ) منتهی دیتایی رد و بدل نمیشه ؟!!!
مشکلش چیه ؟ کسی این مشکل رو داره ؟
اگر پسورد رو اشتباه نزده باشه
از خود شرکت نت قطع شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یک چند روزی میشه که شبکه شاتل اختلال داره. برای من اس ام اس اومده بود که در حال تغییرات و اینها هستیم ولی مثل اینکه هنوز تموم نشده. یا باید صبر کنید یا هم تخلیه، خودشون هیچوقت قبول نمیکنن مشکل از طرف اوناست.
بله اصلا قبول نمی کنن ، اصرار دارن که حتما سیم تلفن های داخل خونه ایراد داره.
واقعا نمیدونم چطور ممکنه سیم تلفنی که تا یک هفته قبل صحیح و سالم بوده یهو خراب بشه ، انگار زلزله ای چیزی اومده!
دقیقا همینه اصلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناس. من سه سال از شرکت قبلی سرویس داشتم کوچکترین مشکل نویز و قطعی نداشتم نمیدونم الان چی شده سیم کشی ساختمون ترکیده
نکته جالب در مورد پشتیبانی فنی همشون انگار از روی کاغذ جواب میدن اسپیلیتر مشکل داره![]()
یعنی بیام شاتل؟ لیستی اومده از وزیر که رتبه دومه از لحاظ تعدا شکایات
هرکه بامش بیش برفش بیشتر شاتل شرکت خیلی بزرگی هست. من خودم یکماهی میشه اومدم شاتل فعلا که کاملا راضیم هم سرعت هم پینگ هم سرور خارجی همین جشنواره 18 ماهه هم گرفتم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شما همون ساعت که قطع هست مودم رو ببر ترمینال ورودی تلفن به خونه همونجا که ازش سیم کشیدی و تست کن اگر اونجا هم قطع بود به پشتیبانی بگو که از اونجا هم تست کردم مشکل وجود داشته اونوقته که مربوط به قبل از خونه میشه و موظفند خودشون پیگیری کنند و میکنند.
خیر ترافیک تقسیم نمیشه هرجور خواستی مصرف میکنی. سرعت خارجیش برای من که بد نیست و محدودیتی نداره البته از داخلی کمتره ولی باز خوب هست داخلی من 12-16 مگابیت در ثانیه و خارجی 6-7 مگا بیت هست. پینگ هم داخلی زیر سی هست و خارجی 120-130
دوستان من طرح art 5 شاتل رو دارم که محدودیت دانلود 40 گیگ در ماه رو داره می خواستم بدونم که در عمل تا چند گیگ می تونم مصرف بکنم که سرعتم رو کم نکنن ؟ کسی تجربه ای داره ؟ سیستمش چطوریه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)