تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 3347 اولاول ... 24464469473474074174274374474574674774875479484412441744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

به نظر بنده به دلیل افزایش پوشش تدریجی نسل 3 و 4 ایرانسل در سراسر ایران و عدم تخصیص پهنای باند کافی توسط شرکت زیرساخت به ایرانسل و همینطور محدود بودن ظرفیت انتقال دیتای هر BTS از لحاظ فنی، ایرانسل (و سایر اپراتورها) راهی نداره جز کم کردن مصرف به مورد کاربران و این هم راهی نداره جز گرون کردن بسته ها (هر چند که فکر نمیکنم افزایش قیمت فعلی تاثیر چندانی روی کاهش مصرف کاربران داشته باشه).
    در تمام دنیا هم دیتای موبایل گرونه و امریست عادی و منطقی.
    همراه اول که از همون روز اول ارائه نسل 3 قیمت بستهاشو گرون کرد ولی چون دید نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه موقتا" قیمتها رو برگردوند به حالت اول و حتی تاکید کرد که قیمتهای فعلی موقتیست. مطمئنا" همراه اول هم افزایش قیمت خواهد داشت.
    نکته بعدی اینه که ظاهرا" بعد از راه اندازی کامل و رسمی شبکه ملی اطلاعات، بمنظور تشویق کاربران به استفاده از محتویات داخلی و همینطور هزینه تمام شده بسیار کمتر پهنای داخلی نسبت به خارجی برای شرکت زیرساخت، قراره هزینه استفاده از پهنای باند داخلی (اینترانت) و پهنای باند خارجی (اینترنت) مجزا بشه.
    با تشکر
    کجای دنیا اینترنت شبکه تلفن همراه اینقد گرونه دوست عزیز ؟
    امیدوارم برای مثالت به زیمبابوه و سومالی ارجاع ندی
    یک سال پیش بود تقریبا یه برنامه در مورد تکنولوژی اینترنت موبایل داشتم میدیدم اونجا میگفت کاربرای تلفن همراه تو لندن اینقد مصرف اینترنتشون به خاطر سرعت بالا و قیمت پایین، زیاده که اپراتورا کلافه شدن. اگه بخوای نسبت پوند به ریال ایران حساب کنی بله گرونه.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2. 3 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همینطوریش کسی نمی رفت مودم ایرانسل بگیره با این تعرفه ها ایرانسل خرید مودم رو باید به گور ببره. طرف میره یدونه آنلاک می گیره تا اسیر این و اون نشه. من خودم یدونه از سایت علی اکسپرس سفارش دادم تا اسیر هیچ اپراتوری نشم. اینطوری وجدانم راحته.

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بسته 5گیگ ماهانه از 35 تومن با شیب ملایم به 40 تومن افزایش پیدا کرد
    طمع هنوز ادامه دارد.......
    داداش اشتباه نوشتی من ماه قبل 5 گیگ ماهیانه ایرانسل به قیمت 20 تومن گرفتم الان شده 40 تومن دقیقا 2 برابر... با یه شیب 100 درصد ملایم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by Arsenal2012; 22-12-2014 at 12:42.

6. 2 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش اشتباه نوشتی من ماه قبل 5 گیگ ماهیانه ایرانسل به قیمت 20 تومن گرفتم الان شده 40 تومن دقیقا 2 برابر... با یه شیب 100 درصد ملایم
      محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/ 
    [/URL]]
    نه عزیز صبح از 20تومن شده بود 35 ولی الان شد 40

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

این منظورش چیه دوستان:

زده

۳ ماهه ۵۰ گیگابایت ۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال
    بعد گفته:

توجه داشته باشید در طرح سه ماهه حداکثر حجم قابل استفاده در هر ماه ۲۰۰ مگابایت می‌باشد.

یعنی چی الان؟
    یعنی 50 گیگ 3 ماهه بخری فقط 200 مگش رو در هر ماه میتونی استفاده کنی یعنی از 50 گیگ در سه ماه 600 مگش رو فقط میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان خداوکیلی دیگه بسته نگیرید استفاده هم نکنید
    تحریم ایرانسل

10. 6 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

واقعا بازم میخواین با این اوضاع از ایرانسل اینترنت بگیرید ؟؟؟!!!

من دیگه به هیچ عنوان از بسته ایرانسل استفاده نمیکنم بقیه دوستامم بهشون میگم دیگه استفاده نکنند . چاقو که بیخ گلوم نذاشتن از این ایرانسل دزد استفاده کنم . شاید من کسی نباشم اما اگه ۲۰ نفر از دوستان و آشنایانو تشویق کنم که دیگه نخرند و بقیه هم اینکارو بکنن شاید ایرانسل بفهمه چه گ...ی خورده . خیلی ببخشید خیلی خیلی ببخشید ولی هرکس دیگه از ایرانسل بسته بگیره احمق به تمام معناست .

خداحافظ ایرانسل

12. 3 کاربر از sa_mo1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

پول که علف خرس نیست .دو گیگ 20 تومن!!!ملتو چی فرض کردن ؟ من دیروز بسته خریدم قیمتا معمولی بود . البته آخرین بسته هم بود که خریدم...ایرانسل صاف رفت تو سطل آشغال.

14. 5 کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

پیامک ارزون شدن برخی از خدمات ایرانسل خوب به دست همه میرسه!( حتی واسه بعضی ها دوبار هم میاد!) اما وقتی چیزیو گرون میکنن انگار نه انگار!!
    همونطور که میدونید هر گیگ اینترنت آزاد همراه ایرانسل بیش از 500 هزار تومن بود، اما چون الان مجبور شده این قیمت به چیزی حدود 80 هزار تومن برای کاربران اعتباری کاهش بده، قیمت بسته ها را دو برابر کرده که زیاد ضرر نکنه!
    حالا شاید سوال شما این باشه که کسی از اینترنت ازاد استفاده نمی کنه، پس منظورت چیه؟ در جواب باید بگم که مطمئنا خیلی ها حواسشون نیست و بسته ای گرفتن تموم شده و از اینترنت آزاد استفاده میشه و کل اعتبارشون میپره(ایرانسل نمیگه که بستتون تموم شد!) و یا خیلی ها حواسشون نیست و بسته ندارن و اینترنتشون به خاطر یه اشتباه فعال شده و شارژشون میپره. حالا سرعت پریدن شارژ اینترنت آزاد یک هشتم شده، واسه همین یه کم ایرانسل ناراحت شده که سرعت خالی کردن جیب مردم کم شده! واسه همین تا حدودی سعی کرده جبران کنه!

تمام این موارد سیاست کاری ایرانسله!
    شاید هم در پشت اپراتور ها هماهنگی لازمه برای این افزایش را انجام دادن، که احتمال این هم بالاست!

16. 2 کاربر از ali123454 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تنها بسته با صرفه‌ش یک ساله 100 گیگ 350 تومنه که هرگیگی 3500 درمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •