به نظر من ژان پل گوتیه 2 هم میتونه گزینه مناسبی باشه، 80 میل 130 تومن.
به نظر من ژان پل گوتیه 2 هم میتونه گزینه مناسبی باشه، 80 میل 130 تومن.
اینم آدرس پستی که تو سایت خانم فرزین نیا درباره اسنس عود نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاتر از توسکان لدر !؟ فکر کنم از همین حرف بشه فهمید نظر ایشون چقدر اعتبار داره !
به هر حال من از شخصی که بی طرف بود نقل قول کردم
دیگه انتخاب با شماست
-------------------------------------
حتی تو همون نظرات وبلاگ ایشون هم بعضیا باهاش مخالفن !
بله منتهی چون ایشون رنج قیمت مشخص کرده بودند...
اعتبار نظر خانم فرزین نیا خیلی بیشتر از یک کاربر از سایت fragranticaمیتونه باشه!
بهرحال ایشون در زمینه عطر خیلی تخصصی تر میتونن نظر بدن! فکر هم نمیکنم برای ایشون که کارشون فروش هر3تای این عطرها و امثالش هست دلیل خاصی داشته باشه که بخوان مغرضانه نظر بدن![]()
سلام دوستان عزیز
قیمت One Man Show حدودا چنده ؟
من تو کار عطر و اینجور چیزا نیستم ، یکی از فامیلام قیمت خواست گفتم اینجا بپرسم![]()
یه زمان 11.5 بود.بعد شد 13.5 .الان دیگه معلوم نیست چقدر شده باشه.شاید 16-17
بله. من فقط خواستم نظر یک فرد متخصص رو بازگو کنم. سلیقه من هم اینطوریه که از بین اسنس و عود و توسکان لدر 100% توسکان لدر رو انتخاب میکنم اما این فقط سلیقه منه در صورتی که افراد متخصص مثل خانم فرزین نیا عطر رو از بعد تخصصی بررسی می کنند. به هر حال از اینکه اجازه دادید نظرتون رو بدونم خیلی ممنونم.
خانم فرزین نیا دیگه کیه!!!!!
فراری اسنس عود در مقابل ام 7 چیزی برای کفتن نداره من هر دو تا رو باهم تست کردم باز ام 7 خیلی سرتره در ضمن فراری این چند روز افت قیمت شدید داشته مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت گذاشته 95 تومن یکی از دوستان هم قیمت گرفته 106 من حس میکنم از اون عطرهایی که فروشنده ها میتونن با توجه به بوش روی قیمتش مانور بدن مثل زیرآیکون اوایل از 30 تومن تو بازار بود تا 75 تومن عطر خوب و عامه پسندیه فروشنده هرچی بگه مشتری فکر میکنه می ارزه
این سایت قیمتاش به روز نیست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)