من بازی نکردم ولی دیشب رفتم شارژ کنم پینگ کردم ای پی ها رو همش تایم اوت داد 4.2.2.4 خیلی بهتر بود اقلا روسفید بود جلوی این سرور
من بازی نکردم ولی دیشب رفتم شارژ کنم پینگ کردم ای پی ها رو همش تایم اوت داد 4.2.2.4 خیلی بهتر بود اقلا روسفید بود جلوی این سرور
من همیشه mw3 آنلاین بازی میکنم مشکلی نداره
منظورم با سرور هایی که خود مخابرات راه اندازی کرده و آدرسش تو tcnet هست کسی بازی کرده ؟
راستی،کسی نامحدود مخابرات داره؟؟؟؟
![]()
با سلام خدمت همشهری های عزیز،
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و یه سوال خدمتتان داشتم.
بنده تازگی در شرکت حسابگر ثبت نام اینترنت adsl کردم، اما هر جا که میرم مودم بخرم، فروشنده ها میگن مودم وایرلس نگیرم چون همش قطع و وصل میشه و سازاگاری درستی با adsl کرمانشاه نداره! و باید مودم ساده سیمی بگیرم.
من حالا موندم!!
آیا حرف این فروشنده ها درسته؟ کسی چنین مشکلی داره؟
البته باید بگم که یکی از اقوام که adsl مخابرات داره این مشکل رو تایید میکنه که مودم بیسیم Tp-link داره و همش قطع وصل میشه
لطفا را هنمایی فرمایید.
باتشکر
سلام،راستی حسابگر،سرعت چند گرفتی؟وقتی وصل شد سرعتشو ارسال کن ببینیم شاید ما هم اومدیم طرف حسابگر.
خوب قربانت جواب سوال ما رو هم میدادی. عجب!!!
من نامردی نمکنم جوای سوالتو میدم. 1 مگ گرفنم. اینم صفحه قیمت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من تا حالا این جور حرفی نشنیدم.چند تا از دوستام هم وایرلس دارن،اصلا اینجور مشکلی هم ندارن.
بستگی به نیازت داره.adsl مبارک.![]()
تقریبا حرف مفته
شما مودم وایرلس که بگیری می تونی با کابل وصلش کنی سیستمت و موبایلت رو با وایرلس وصل کنی و لب تاپ آشنایی رو با وایرلس و ...
بنابراین بهترین انتخاب همون وایرلسه
فقط یه نوع خوب بگیر
سلام
حرف مفت زده
من 1سال و نیمه مودم وایرلس دارم. TP-link مدل TD-W8901G و دارم ازش استفاده میکنم. اینترنتم هم مخابرات کرمانشاهه. هیچ مشکل و قطعی و وصلی هم ندارم. مثل ساعت کار میکنه. لپ تاپ، PC و انواع موبایل و تبلت هم بهش وصل کردم هیچ مشکلی نداره. تازه این مدل من 4تا هم پورت LAN داره که اونا هم همزمان کار میکنه.
فروشنده خزعبل تحویلت داده.
بخر فقط مارک خوب بگیرو مارک چرت و پرت نگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)