تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 4428 اولاول ... 24464469473474074174274374474574674774875479484412441744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نرم افزاری هست که هر 10 دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه) ، آمار سرعت دانلود رو ثبت کنه ؟
    الان تنها چیزی که میشه محاسبه کرد ، سرعت متوسطه (از روی آمار "حساب کاربری": میزان دانلود تقسیم بر مدت زمان استفاده)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام. من به علت مشغله مجبور شدم یک ماه دیگه با داتک تمدید کنم.و از ماه دیگه میخواهم بیام پارس. فکر کنم تنها مزیت داتک به پارس سرعت دانلود شبانست که با روز فرق نداره تقریبا. حلا از دوستان با سابقه که از پارس استفاده میکنند سوالم اینه که ممکنه من 256 پارس را بگیرم که روی 2 مگ بسته شده و بعدا شرکت 256 را واقعی کنه و روی همون 256 ببنده و سرعت پایین؟! یعنی این بستن 128 و 256 روی 1مگ و 2 مگ واسه تبلیغ نیست؟ یا بهتره از اول 1مگ بگیرم؟

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرم افزاری هست که هر 10 دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه) ، آمار سرعت دانلود رو ثبت کنه ؟
    الان تنها چیزی که میشه محاسبه کرد ، سرعت متوسطه (از روی آمار "حساب کاربری": میزان دانلود تقسیم بر مدت زمان استفاده)
    سلام
    DU Meter

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

منم همین طور

دقیقا از 2.9 میگیرم تا 3.3
    سلام ببخشید شما تقریبا سرعتتون 150هست؟الان چند وقته پارس دارید و سرعتتون اینه؟اخه من مخابراتیم و سرعت دانلودم 21 هست کل دانلود روزم مثل یه شب شما نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    DU Meter

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

سلام ببخشید شما تقریبا سرعتتون 150هست؟الان چند وقته پارس دارید و سرعتتون اینه؟اخه من مخابراتیم و سرعت دانلودم 21 هست کل دانلود روزم مثل یه شب شما نیست!
    ممنون . نرم افزارش رو دانلود کردم.
    فقط یه سوال : گزارشات رو در بازه زمانی کمتر از ساعت هم ثبت می کنه ؟

اما درباره سوالت :
    سرعت متغیره. در روز به 200 هم میرسه (چون حجم محدوده و زودتر تموم بشه !).
    اما توی شب متغیره ؛ از 20-30 بگیر تا 150-200. اما جدیدا حداکثر سرعت اومده پایین.

5. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من به علت مشغله مجبور شدم یک ماه دیگه با داتک تمدید کنم.و از ماه دیگه میخواهم بیام پارس. فکر کنم تنها مزیت داتک به پارس سرعت دانلود شبانست که با روز فرق نداره تقریبا. حلا از دوستان با سابقه که از پارس استفاده میکنند سوالم اینه که ممکنه من 256 پارس را بگیرم که روی 2 مگ بسته شده و بعدا شرکت 256 را واقعی کنه و روی همون 256 ببنده و سرعت پایین؟! یعنی این بستن 128 و 256 روی 1مگ و 2 مگ واسه تبلیغ نیست؟ یا بهتره از اول 1مگ بگیرم؟
    من الان 512 پارس آنلاین دارم و downstream روی دو مگ هستش. در طول روز سرعت دانلود خوبه در حد همون دو مگ هست اما در طول شب چند وقتیه که سرعتم خیلی پایینه. بعضی وقت ها از سرعت 512 که قرارداد دارم هم پایین تر میاد. هر وقت هم که تماس میگیرم و از سرعت پایینم شکایت می کنم میگن شما 512 هستید و سرعتتون همین باید باشه.
    در کل هیچ تضمینی وجود نداره که سرعت شما همیشه رو دو مگ باقی بمونه. هر چند همین الانش هم برای خیلی ها با اینکه رو 2 مگ بستن براشون کمتر از اون دانلود دارن. من خودم تا قبل از عید خیلی سرعتم بالا بود. اما بعد از عید همین طور داره کمتر میشه. به نظر میرسه منطقه مخابراتی ما خیلی شلوغ شده.
    در نهایت به منطقه مخابراتیتون خیلی بستگی داره
    من آینده خوبی رو حداقل برای اینترنت خودم تصور نمی کنم. اما امیدوارم اگه شما از پارس سرویس گرفتی تجربه خوبی داشته باشی

7. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی از دوستان 1mb یا 2mb از پارس آنلاین داره؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من الان 512 پارس آنلاین دارم و downstream روی دو مگ هستش. در طول روز سرعت دانلود خوبه در حد همون دو مگ هست اما در طول شب چند وقتیه که سرعتم خیلی پایینه. بعضی وقت ها از سرعت 512 که قرارداد دارم هم پایین تر میاد. هر وقت هم که تماس میگیرم و از سرعت پایینم شکایت می کنم میگن شما 512 هستید و سرعتتون همین باید باشه.
    در کل هیچ تضمینی وجود نداره که سرعت شما همیشه رو دو مگ باقی بمونه. هر چند همین الانش هم برای خیلی ها با اینکه رو 2 مگ بستن براشون کمتر از اون دانلود دارن. من خودم تا قبل از عید خیلی سرعتم بالا بود. اما بعد از عید همین طور داره کمتر میشه. به نظر میرسه منطقه مخابراتی ما خیلی شلوغ شده.
    در نهایت به منطقه مخابراتیتون خیلی بستگی داره
    من آینده خوبی رو حداقل برای اینترنت خودم تصور نمی کنم. اما امیدوارم اگه شما از پارس سرویس گرفتی تجربه خوبی داشته باشی
    با تشکر از جوابی که دادین. میفرمایید شهر و منطقه مسکونی و اسم مخابرات محلتونو. ممنون.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از جوابی که دادین. میفرمایید شهر و منطقه مسکونی و اسم مخابرات محلتونو. ممنون.
    تهران - مرکز شهدای گمنام

11. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . نرم افزارش رو دانلود کردم.
    فقط یه سوال : گزارشات رو در بازه زمانی کمتر از ساعت هم ثبت می کنه ؟

اما درباره سوالت :
    سرعت متغیره. در روز به 200 هم میرسه (چون حجم محدوده و زودتر تموم بشه !).
    اما توی شب متغیره ؛ از 20-30 بگیر تا 150-200. اما جدیدا حداکثر سرعت اومده پایین.
    خواهش میکنم.کمترینش همون ساعتی هست ولی برای مثلا 15 دقیقه میتونی گزارشات رو باز کنی و زمان رو ببینی هروقت مثلا از 2 به 2:15 رسید ببین توی گزارشات چقدر دانلود شده

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سرعت امشب من میشه گفت تو یک ماه اخیر بی سابقه بوده 1450 مگابایت حجم دانلود شبانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •