iهمون روز وصل میشه
iهمون روز وصل میشه
برای من که وصل نشد ؟ تنظیمات خاصی برای مودم میخواد ؟! چراغ وایمکس زرد چشمک میزنه ؟! مدل جیبی ؟!iهمون روز وصل میشه
مودم جیبی هم تو لیست مودم ها اصافه شده 180 هزارتومان
یعنی اگه جدا بگریریم میتونیم هر تعرفه ای که خواستیم بذاریم یا هنوز فقط همین 2 ساله هارو میتونیم بگیریم؟
تازه گرفتم چی شد واقعا این مودم جیبی خیلی تو انتن گیری مزخرف رفتم بالا پشتبون خونمون تا انتن داد اونم با زور قرمز شد
جای انتن داره این انتن نمیشه خرید ؟!
برای اینکه یه مشت افراد ناوارد رو یه مقدار آموزش مبتدی دادن و نشوندن اونجا و دستور اکید دادن که مردم رو بپیچونن. من هم با اپراتور های عادی ایرانسل همین مشکل رو داشتم که در نهایت با سرپرستشون که یکم وارد تر و در عین حال فهمیده تر بود صحبت کردم که حل شد حالا.دوراه میمونه
1- تحریم این شرکت
2- شکایت. خواهشا نگین شکایت فایده نداره و بیخیال نمیخواد شکایت کنین. چون این خواسته مبین نته و باعث میشه مبین نت به سرویس دهی بد ادامه بده و هیچ شکایتی هم ازش نشه و فردا هم بشه شرکت نمونه کشور! بالاخره شکایتا زیاد بشه تاثیر میکنه.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
چرا درست شده
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
بستگی داره نماینده ای که ازش خریدی کی ثبت نامت رو برای مبین تکمیل کنه که درضمن یک عملیات آنلاینه و کاغذ بازی هم نداره.
لطفا یکی از دوستان جواب این سوالا رو هم بدهنوشته شده توسط ;6975440
![]()
سلام
می خواسم ببینم کسانی که وایمس دارن میشه بگن ایا مثلا سرعت 512 مبین و ایرانسل کدام واقعی تر هست و بالا تره
دوم اینکه مودم جیبی ایرانسل و مبین ایا پورت لن هم دارند یا فقط وای فای دارند؟
ایا از نظر انن دهی مشکلی ایجاد نمیکنن و خیلی تفاوت دارن و کدوم رو پیشنهاد میدید
من الان ای دی اس ال مخابرات دارم و ماهی 13 تومان میدم ولی سرعتش خوب نیست به 30 هم نمیرسه در صورتی که 512 اینها ی ساله 60 تومان هست بیشتر تهران هستم و سر کار که عسلویه هست
کارت دانشجویی ببر هر سرویسی خواستی بگیر.
شبانه بستگی به سرویست داره
..........................
برای من وصل
او/بی نت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)