تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 744 از 1291 اولاول ... 2446446947347407417427437447457467477487547948441244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,431 به 7,440 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=MaysamMaysam;6966832]به جز این مشکلا که گفتی مشکل دیگه ای نداره؟ اینترنت وصل میشه؟[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------

نه دیگه...وقتی هیچ چراغ سیگنالی ندارم یعنی دیسکانکت شده ارتباطم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود و سپاس به دوستان که پاسخگوی سوالات هستند واقعا دست همگی درد نکند.
    من مشکلم حل نشد ولی فعلا با استفاده از گزینه ttls و دادن یوزر و پسورد اکانت اشتراکی
    دارم از حساب استفاده میکنم تا بقول دوستمون فعلا سرم کلاه نرود .
    منظورم از سخت نبودن تنظیمات این است که در فایل راهنما درون سایت ایرانسل همه مراحل را کاملا با
    شکل توضیح داده است و نکته ای را جا نگذاشته است تمام مراحل را هم درست انجام میدهم ولی صفحه ای
    که یوزر و پسورد میخواهد اصلا ظاهر نمیشود و دیگر به شبکه اینترنت هم وصل نمیشود.
    (در حالت بریج مود و tls )
    نظر شما درباره اپگرید کردن مودم با استفاده از فایل اپگرید سایت ایرانسل چیست؟
    مودم من bm632w و تاریخ اپگرید ان 23/8/2011 میباشد.ایا اپ بکنم یا نه؟
    - لطفا نام نرم افزاری که سرعت لحظه ای وایمکس را نشان میدهد هم بگویید.
    با سپاس مجدد
    آپگرید رو که حتما انجام بده اگه فریمورت جدید باشه خودش میگه که نیازی نیست(فقط در فایل آپگرید با پسوند EXE)
    اسم نرم افزار هم DU METER هست. ولی اگه از ویندوز سون استفاده میکنی یه گجت داره که میتونی دانلود کنی از همون قسمت. اسمش network meter.

3. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=siamak_kh;6967599]
    به جز این مشکلا که گفتی مشکل دیگه ای نداره؟ اینترنت وصل میشه؟[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------

نه دیگه...وقتی هیچ چراغ سیگنالی ندارم یعنی دیسکانکت شده ارتباطم...
    من فکر میکنم موقع فریمور زدن یه مشکلی پیش اموده واسه مودمت. اگه هنوز میتونی بری تو صفحه مودمت یبار دیگه فریمور بزن. اگه نمیتونی بری با IP دستی امتحان کن. اگر بازم نشد به نظرم مودمت تعطیل شده دیگه و اینجا امکانات پروگرام کردنش نیست. شاید بشه بهونه کرد و مودمو پس داد به اپراتور.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=MaysamMaysam;6967626]

من فکر میکنم موقع فریمور زدن یه مشکلی پیش اموده واسه مودمت. اگه هنوز میتونی بری تو صفحه مودمت یبار دیگه فریمور بزن. اگه نمیتونی بری با IP دستی امتحان کن. اگر بازم نشد به نظرم مودمت تعطیل شده دیگه و اینجا امکانات پروگرام کردنش نیست. شاید بشه بهونه کرد و مودمو پس داد به اپراتور.
    چرا....وارد کنسول میتونم بشم...برای اینکه یه بار دیگه آپگرید کنم چیز خاص دیگه ای که نمیخواد...چون آپ اولمم مشکلی نداشت..رفتم تو کنسول..فایل آپ رو تو قسمت mainenance انتخاب کردم و دستگاه چند دقیقه چراغش خاموش و روشن میشد و آخرش پیغام اتمام موفق آپ رو داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=siamak_kh;6967810]

چرا....وارد کنسول میتونم بشم...برای اینکه یه بار دیگه آپگرید کنم چیز خاص دیگه ای که نمیخواد...چون آپ اولمم مشکلی نداشت..رفتم تو کنسول..فایل آپ رو تو قسمت mainenance انتخاب کردم و دستگاه چند دقیقه چراغش خاموش و روشن میشد و آخرش پیغام اتمام موفق آپ رو داد.
    چه فریموری زدی به مودمت؟ مدل مودمت چیه؟
    فرکانساتو چک کن برام بخون ب اضافه پهنای باندشون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به نظر من كيفيت سيگنال دهي چك كردن مودم كه سالم باشه! تنظيمات خاصي البته نداره. فقط ست كردن مودم با اطلاعات اكانتتونه! مودم هم معلوم نيست ممكنه 3 روز تا 10 روز طول بكشه!!!!!

بايد اول ثبت نام اينترنتي كنيد و درخواستي رو كه دارين براي اشتراك مورد نظر ثبت كنيد بعد از اينكه مبلغ مشخص شدو ازتون خواست واريز كنيد از طريق سيم كارت ايرانسل به كد مربوطه اش (‌الان يادم نيست )‌به شماره وايمكستون (09411) ارسال كنيد.

نه اينطور هم نيست!‌اعتبار ماهيانه از تاريخي كه شما ثبت نام كردين منهاي روزهاي كم و زياد شده از اول ماه جاري هست.
    البته اين مربوط به بسته افزايشي نيست بسته افزايشي هر روز ماه بگيريد يك ماه بعدش اعتبار داره! يعني از 27 فروردين تا 27 ارديبهشت!
    دوست عزیز من که ترافیک 1 گیگ داشتم هنوز تموم نشده بود داشتم استفاده میکردم که از ایرانسل ایمیل اومد که تا 7 اردیبهشت شارژ نکنی مسدود میشه امروز شارژش کردم. اول اینکه اون 1 گیگ از بین میره درسته؟! بعد از خود امروز حساب میشه تا 5 خرداد؟؟ یا تا سر ماه اعتبار داره الان شارژ کردم ماهیانه رو؟!!! چون تو خود کارتابل زده بود 27 روز باقی است؟!! چرا از هر وقتی که شارژ میکنیم 1 ماهه حساب نمیشه؟!!

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سایت هایی که توی ایران هاست شده باشن مثل برق باز میشه! اما خارجی ها خیلی طول می کشه! یک سری هم اصلا باز نمی شه! شما همچین مشکلی ندارید؟
    اصفهان - 1 مگ نامحدود

9. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohandes66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا کسی از این مودم URoad-8000 گرفته؟ آنتن دهیش چطوره ؟ راضی هستین ازش؟
    UP!! .

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سایت هایی که توی ایران هاست شده باشن مثل برق باز میشه! اما خارجی ها خیلی طول می کشه! یک سری هم اصلا باز نمی شه! شما همچین مشکلی ندارید؟
    اصفهان - 1 مگ نامحدود
    مشکل خود به خود حل شد!

اپدیت برای مودم وایرلس 130 اومده؟
    Current firmware version:v2.10.13-g1.0.13-mtn

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض کمک

سلام خسته نباشید من مودم خارجی وایمکس گرفتم می خاستم ببینم که درصد انتن من سیگنالش در چه وضیتی

tx power -4.3dbm
    rssi -45.66dbm
    clnr34.40db
    clnr reuse 1 33.16db
    می خاستم بدونم که اگر عدد RSSI بشه -33.33 بهتر ویا عدد TX POWER به 18تا 22 برسه ممنون اگر راه نماهی کنید سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •